12

Гошо

преди 4 години

Що за министър и що за изказване-държавата се развива изключително успешно,но ние приемаме еврото.Кои сте вие?Каунчо,повече от половината българи едвам връзват двата края,а шайката ви готви ново обедняване на нацията,само и само да лапате ли лапате!Мястото ви е в другата чакалня,а от нея няма завръщане!

11

Анонимен

преди 4 години

Ам то наистина си е срамота да се тьркат билетчета в такава бедна безработна дьржава като в Бьлгария и накрая да се реве че нямат пари за хлеб и млеко!

10

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Направо е за Нобел.Не за един , аз а два .А в Еврозоната , след 20-30 години

9

Шопа

преди 4 години

Ми то еврото е вече въведено отдавна.Всички цени на недвижимите имоти са в евро на квадрат.Много хора си имат сметки в евро.

8

Анонимен

преди 4 години

Борисов и шайката му разградиха България, но тук няма кой да им потърси отговорност. Сега надеждата е в испанската прокуратура.

7

Мис-Бикини Барселона

преди 4 години

Прав е Горанов! Моят Боцко ми праща само евро в Барселона и въобще не съм обедняла. Даже наскоро си купих Порше Макон.

6

Анонимен

преди 4 години

Обедня заради герберастите, които забогатяха

5

Анонимен

преди 4 години

*** лъжливият турски-ром.Разчита на хорската глупост и тъпотия.Всички държави обедняха след еврото дори германците.Особено източно германците.Е,все пак от неговата позиция еврото само ще му помогне нали сам си гласува заплатата.Тоя път в евро.Само скандалът с Божков и как тоя подписвал и разрешавал ама не знаел какво подписва и какво разрешава затва нямал нищо общо би трябвало да е показателен за много неща.Най вече честност,отговорност,надежност.Или по скоро липсата им.

4

Поли от Симитли

преди 4 години

Горанка,дай некой номер да пускаме СМС -и че разбрахме че kурвата на Дона е закъсал в Барцилона....

3

Анонимен

преди 4 години

Кво ще ме убеждава, заплатата ми не е мръднала от 5г, все си е около 900 а цените станаха двойни

2

Членска карта №7

преди 4 години

Човек на възрастта на Горанов, ако все още живее със семейството си на квартира, би трябвало да не раздава съвети по медиите!!??

1

до номер 1

преди 4 години

безсрамно е да си невеж пич