7

подкрепям

преди 4 години

Браво Радев !Работническата класа е с теб !!

6

Анонимен

преди 4 години

Дааа, изразяването на народната "любов" към ГЕРБ е очеизвадна. Истината, че хората ви ненавиждат боли драги ми, гербери, и сега се чудите как да оправдаете ненавистта на хората към вас. Разбира се най-удобно е да обявите, че президента закарал 100 души нарочно да ви освиркват...пълна малоумщина и деградация от ваша страна, смехурковци!

5

Анонимен

преди 4 години

Оставете ГЕРБ да си доизкарат мандата!След като е на привършване мандата им,тогава си правете изпълненията!

4

Анонимен

преди 4 години

Те щото ония, дето отбраняваха Гешев пред съдебната палата, бяха много "росни китки". А пък за футболните агитки и електората въобще не е дума за отваряне.

3

Анонимен

преди 4 години

Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор. Второто не е по-малко вредно от първото. Този човек дотолкова си е повярвал, че е забравил кой е и от къде идва. По-лошото е, че сякаш и ние започваме да забравяме Обещавам ви, че ще направя каквото зависи от мен Бойко Борисов, никога повече да не седне в креслото на министър-председателя.Тома-верни Биков

2

Анонимен

преди 4 години

На 28 септември 2012 г., в качеството си на член на Националния съвет на Движение България на гражданите, Биков изстреля тези думи: Борисов няма изход или още един мандат премиер, или да бъде силно разследван. Има шанс той да бъде първият премиер, който ще лежи в затвора. По честен път няма как ГЕРБ да спечелят втори мандат. Ако това се получи, то изборът ще бъде с фалшификация, а това ще доведе до една същинска революция ...

1

Патриот

преди 4 години

герботъпачетата ги е хванало шубете и си губят нервичките ,поредният добър маньовър на нашият президент ас с Радев заедно срещу герберастката чума!