16

Монархист

преди 4 години

А сега какво е положението, избираме президенти и защо? Свръхемоционалния драматизиращ Стоянов, през олигарха Гоце, след това смешника Плевнелиев и сега президента-партизанин-шофьор Радефф. Истината е в парламентарна монархия.

15

Анонимен

преди 4 години

Разпадът на "нацията" ни явно е напълно завършен, щом никой не желае дори малко да се замисли върху написаното в статията. Само хейт.

14

От Берлин

преди 4 години

Един добър приятел, учител в най- елитното частно школо в София ми разказа следната случка:,,.. Синче на,, елитен'' политик и бизнесмен, получава лош резултат не теста... Нагло поглежда към преподавателя и казва : - пък вие сте бедни и нямате толкова пари колкото тати! "Това е елита на България в момента...

13

Анонимен

преди 4 години

Лекарството е събиране на всички свързани с властта и роднините им преди 89 на стадиони и разстрел.

12

Монархист

преди 4 години

Изхода е един и това е парламентарна монархия. Ако бяхме щяхме да си имаме постоянен елит, който е уважаван като елит в цял свят. Царя лесно може да издърпа ушите на някой превзел се премиер, като Борисов например. Щяхме да сме много по-напреде, факт!

11

Анонимен

преди 4 години

Анамнезата е снета. Диагнозата е поставена. Аман от анализатори! Лекарство трябва! Хора, които да го произведат и да го дадат. Или може би хирурзи! Само си говорим - и нищо! КАКВО ПРАВИМ, това вече е въпросът, защото българи не останаха читави на територията - болни и обезверени, апатични и обречени на изчезване - това е "матреяла" ...Водачи, държавници?! Ще ги роди ли времето или ще си изчезнем тихичко?

10

Анонимен

преди 4 години

Елит се образува от образовани и умни хора. След 50 години комунизъм-социализъм където елитите начело с овчаря Тодор Живков бяха неграмотни и прости това е резултата.В България 80 % от хората са без образование или някакво, а 20 % са с висше образование. Това е положението .

9

Анонимен

преди 4 години

Елит...в България :))) Смях.

8

Анонимен

преди 4 години

България и софииски елит ! Това шега ли е ? Не ме разсмивайте.

7

Анонимен

преди 4 години

само заглавието на текста от сайта на Дойче веле си променил , явно повече не занеш и не можеш

6

Анонимен

преди 4 години

Съвсем очаквано Сашето изписа няколко кофи с мастило в защита на чалгата. Този път се е постарал да скрие посланието в плявата, но никого не може да заблуди, всички знаем че е фен на мазния гюбек. Все пак това е сайт в който за "елит" биват представяни участниците в реалити шоутата и чалга звездите.

5

анон

преди 4 години

Истинския ни елит бе убит или избяга когато дойдоха комунистите. Това сега се деца на селяни, които бяха овластени без да имат умения нито знания.

4

Анонимен

преди 4 години

След като половината ти държава е русофилна не очаквайте елити, Шенген или евро. Поклониците на азиатците ще ни върнат назад при първия удобен случай, примерно да си назначат президент-партизанин. Затова трябва да закрием президентството и да станем парламентарна монархия.

3

Boko bo

преди 4 години

В една бедна и не само икономически страна няма как да има култура или елите по-обективни причини. Култура има в богатите страни. Там са и т.нар. елити и по-ясно казано има класово разделение. А тук е Дивият Запад с мутра-пожарникар за премиер, с миски в каталози, калинки т.нат и т.нат.

2

Василев

преди 4 години

Българският елит си прави къщички за гости, и аз не виждам , защо трябва да гласувам за тях на изборите, и защо трябва да теглим в една посока!!!???Агент Дефри Пфайфър!ЦРУ!!!

1

Анонимен

преди 4 години

Истина е написаното в статията.