11

Анонимен

преди 10 години

До колкото знам достатъчно е Ротшилд да си мръдне пръста и Русия е чао. Световния банков картел си има само един господар и това не е Пичкин. Другаря Пичкин само си играе на президент . Може изведнъж така да стане че Русия да не я обслужват никакви банки както стана с Иран

10

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 13Хе-хе!В цената на горивата половината е акциз, определян от ЕС.Цената на енергията от АЕЦ е най-ниска, за разлика от цената на американските ТЕЦ-ове.Миналия месец платих 62 (шестдесет и два) лева парно за 90 кв.м. апартамент, комшията е без топломери - 185 лева. Не знам, ама шопите ви цакат здраво.Бе, ти да не си на 12 годинки?

9

АСассдс

преди 10 години

да стреляш по полицаи с оръжие (съответно отговор с такова от властта) за да може да миеш чинии в Германия не е нормално. Има замесен западен интерес и пари. Ние като сме в ЕС та цъфнахме и вързахме... който е излязъл срещу Русия не е спечелил. Едно кранче врътнаха и цяла Европа остана без газ и отопление... какво да говорим повече,

8

сценарий Сирия

преди 10 години

Как Украйна ще загуби?Киев Пост-"Боико:Руският заем ще е от по-голяма полза за Украйна от този на МВФ",като подчертава ,че Руснаците не изискват такива големи условия за икономиката и обществото.Базата в Севастопол осигурява и 30%отстъпка от цените на газта.Ако НАТО сложи ръка на това,то Украйна ще стане част от съюз водещ войни за израел,а не за националните интереси на страните си.

7

Анонимен

преди 10 години

Европа е 10 пъти по мощна от първобитната Русия . В Русия най-голямото постижение е откритата наскоро хидравлика която започват да слагат на съветските кочини Лада . Само сравнете БМВ X6 с Лада Нива.

6

Анонимен

преди 10 години

Идеалното място да попитам - година мина от както бкп са на власт - и да ви питам - онзи горе на снимката направи ли ви 1 стотинка киловат-часа? направи ли ви бензина 2 стотинки литъра? Стана ли сметката за парното 30 стотинки? Получавате ли 1000000 лева заплата бе мързеливи ***? Цените на петрола в Българив ги определя той-ЛУКОЙЛ. Тока го определя той-АЕЦ КОЗЛОДУЙ И КИЛО УРАН НА ЦЕНАТА НА 2 КИЛА ЗЛАТО! Кой определя цените на парното - ТЕЦ-А- владение на БКП. АМА СТЕ *** ТА 2 НЕ ВИЖДАТЕ.

5

Анонимен

преди 10 години

Европа ако пожелае може да смачка икономически Русия за 1 месец точно. Това е да се сравнява кон с кокошка. ЕС има 12 трл БВП а болшевиките само 1,5 пълен смех. Нали все пак и господарите на Путин живеят в Европа няма как да вдигне ръка срещу Ротшилд.

4

Анонимен

преди 10 години

ednite jidove kontrolirat RUSIA drugite jidove EVROPA I USA.... i sega shte gi sbiqt qko da izmrat kolkoto se moje poveche beli hora ! .... a sushtevremeno jidovete iznesoha proizvodstvoto i avoarite si v AZIA !!!

3

DarkLord

преди 10 години

Това защо не е в графата ПЛАТЕНИ ПУБЛИКАЦИИ?

2

АТИЛА

преди 10 години

Братя Киевски Българи, назначени за Украйници.Покажете че не случайно Герба на Великите Български Балтавари от Рода ДУЛО и Киевска България (Киевска Рус) ТРИЗЪБЕЦ-БАЛТАВАР грее на вашия национален Флаг.Разрушете всички Руски Окупационни Обекти.УБИВАЙТЕ Руските Милиционери от Беркут и Роднините им.Екзекутирайте Руската *** Янукович и цялото му Семейството.Пръснете Черепа на Министъра на Ушевите Работи Захарченко.КАЗАХ !!!bulgaria.ga

1

Анонимен

преди 10 години

Това е божеството пред което се кланят всички комунопитеци. Това е другаря Пичкин ! На колене комунази !