509

ринго

преди 13 години

Тотю има вид на човек с добра душа ама чак пък толкова да е *** невярвах.Бре Тотю нали *** ще откраднат всичко което видят у хазаите си ще изнасилят и убият бабичките за по някой лев ще изкъртят и изгорят дограмите накрая ще съборят къщите заради тухлите ....Прав е щандартенфюрера по надолу -само трудово изправителни лагери за *** .Или стават хора или на абажури.

508

bg..

преди 13 години

това е истината...!!!искаш жилище...плащаш наемискаш ток...плащашискаш вода ...плащашискаш пари...работиш

507

Hyacinth

преди 13 години

Чудесно! Браво Тотьо! Направо си за освидетелстване от психиатричен ТЕЛК! Еднократна социална помощ в размер на 325,00лв.;Целева помощ за отопление-284,30лв.; Еднократна помощ при бременност-150,00лв.;Еднократна помощ при раждане на първо дете-250,00лв.;Майчинство в размер на 100,00лв.до навършване на 1г. на детето;35,00 лв. детски надбавки.....1144,30 общо. Работете мили ми сънародници за 300 лева, ако сте късметлии, че видите ли криза е и на малкото трябва да се радваме.Отврат.

506

нервна

преди 13 години

Тотю,Тотю,направо счупи глупомера.Е не,такава кретенска идея не може да роди дори и главата на кварталния ни ***.Я бързо хвърляй оставката,че стана за смях дори и на уличните ***.То бива тъпоумие,а *** чак пък такова тъпоумие,и то от министър..........

505

Candy

преди 13 години

Ми министър Тотю Младенов що не прибере едно 28 членно семейство, щом дава такива добри идеи? Да ни покаже нагледно как се прави, щото е много ербап...

504

men

преди 13 години

Евала

503

Младенов

преди 13 години

По-голяма простотия не съм чувал. Че кой нормален човек ще прибере, дори и за висок наем тези ***? Просто ми се гади.

502

555

преди 13 години

Г-н Тотю Младенов вие колко рома изпихте преди да Ви блесне тази великолепна идея?Знаете ли че няма трезво мислещ човек който да се съгласи с вашата идея? Ина края Вие и Вашето семейство колко РОМА ще приемете би трябвало да са дойно тъй като Вашата заплата не е като на обикновенният Българин и жилището Ви е ведомственно и идеята е Ваша така че дайте пример.Стега с това дайте да дадете!

501

до 509

преди 13 години

никога в живота си не съм клела,но за последните си думи - бял ден да не видиш,и детенце в къщата си! защото на 270 000 им горят душичките за рожба. така,че,онемей !

500

Анонимен

преди 13 години

Предлагам на многоуважаемия господин Тотю да прибере при семейството си оня травестит от прословутия бл. 20 в Ямбол, когото видяхме по телевизията с много хубав сутиен и комбинезон.

499

вива

преди 13 години

Най -голямото престъпление на *** е, че продължават да създават нещастни и недъгави умствено и физически *** като тях самите, които се хранят от кофите за ***.Затова трябва да се стерилизират!!

498

муткуров

преди 13 години

ако ги поизперем малко и изчистим с белина и тамифлу....ще свтнат... може и да ги приемат.....ще чистят мазета и тавани.... и со кротце со благо и малко....кьотек....ще ги вкараме в пътя...

497

Щандартенфюрер

преди 13 години

Aми тия умници дето са дали тая идея да водят *** в дома си и да ги интегрират там.Не може да интегрираш *** по простата причина че той сам не желае това.На *** му харесва да краде,да му е мръсно,да мързелува и друг да се грижи за него.Най-добрите места за интеграция на *** са тия на входа на които пише : " Arbeit macht frei "

496

комунист

преди 13 години

Проблемът е в това,че няма работа.Една нация спре ли да работи,тя дегенерира.В близкото минало имаше много консервни комбинати,тухларници,свинарници,краварници,където работеха много ***.Сега,когато всичко се разруши тези хора останаха гладни на улицата.А законите на стомаха са най-страшни.

495

sas

преди 13 години

Защо коментар 509 не е изтрит? Или *** де размечтаха за горещия ***...?

494

:)

преди 13 години

Не може да се интегрира "човек", който сам не иска да бъде приобщен! Това са празни приказки от страна на министъра.Има едни пари ;) които ще прибере "Някой" за да се интегрират *** ;) Ха да видим кой ще ги вземе :)

493

Анонимен

преди 13 години

Предлагам г-н Тотьо Младенов да ги вземе под наем в своя блок или кооперация. И му пожелавам добри междусъседски отношения.

492

мона

преди 13 години

не само не мечтая за РОМ,а и през ум не ми минава такава мисъл

491

Българин

преди 13 години

Интересно - кой човек ще пусне тия *** доброволно в домът си?Дори и цивилизованите *** няма да ги пуснат в жилището си под наем !!!

490

Анонимен

преди 13 години

До 504-Няма нужда от 15 рома . Един само е достатъчен да ощастливи всички жени от рода ти . И да премине в паузите и на другият пол при това много резултатно. Попитай ,коя българка не мечтае тайничко за горещ РОМ и не го е правила? Тръгни от пра пра .....бабите и стигни до дъщерите и сдестрите си . Ако имаш смелост направи го. А може да ти се поревне и ти да опиташ от сладостта на тази гореща кръв. Препоръчвам го на 270 000 ,лишени от божията дар (вместо пари за инвитро) РОМПОМ