69

Анонимен

преди 13 години

Дано най-накрая от Дискавъри вденат, че варвари и българи не е едно и също... В нито един филм не се споменава за древната ни родина, а когато няма как да се проспи се говори за варвари....

68

KU4E

преди 13 години

Тези дни си дойдох от Синеморец. И там на края на свет е застроено,е не много, но хотелите настъпват. Има все още малко запазена част на Силистар, и дано да си остане така. И въпреки това там са струпани камари от пластмасови шишета и други ***. Защо всеки който посещава каквито и да било места, като си тръгва не си взема отпадъците. Няма много да му натежат! Някога като ходехме на палатки по планините, някой отпадъци изгаряхме, а други заравяхме в дълбоки дупки. Не е трудно нали!

67

От Гърция

преди 13 години

Не знам къде си видял,но аз от десет години съм в Гърция,посещавала съм различни градове,живея в Атина и още не ми се е случило да видя клекала.Не,че съм против клекалата.Напротив!

66

Анонимен

преди 13 години

той цял свят знае вече, че курортите ни си изливат отпадните води в Черно Море, няма нужда да го рекламират по Дисковъри хахах

65

Мила

преди 13 години

Какво му е изкривено на българина, че когато види нещо хубаво да се пише за страната му, първо бърза да я оплюе?Аз пък се радвам на тази новина!

64

Анонимен

преди 13 години

Ми отиди да ползваш тоалетните на Рома --Тибуртина или Термини.Гадост ,воня и плащане.На Термини по 80 цента а на Тибуртина е опикано така ,че не се влиза и накрая даваш МАНЧА защото са безплатни.А там където има тоалетна чиния няма и да се приближиш,има фекалии от времето на Римската империя

63

Maraba

преди 13 години

А в Африка *** ги бият!Централна гара не е от вчера и темата за нея е мноого дълга.Мога да ти посоча и места с външни тоалетни, и тоалетни делукс.И не само тук, а и в няколко европейски страни.Така ,че по-малко крокодилски сълзи.:-)

62

55

преди 13 години

Явно твоята професия е да ходиш в тоалетните.Все за тях пишеш.И да се гледаш надупен.Ами дупи си се,може и в храстите!Но не плюй тези,които искат да помогнат на България.

61

Анонимен

преди 13 години

Ще си рекламираме вкусната храна - Мирослав Найденов - министърът, заради когото изядохме 75 тона отровно ирландско месо преди 4 години! Разрешението за вноса идва от факс на Мирослав Найденов, тогава главен секретар на Националната ветеринарномедицинска служба. Мирослав Найденов, който тогава беше верен кадър на ДПС. Да ви е сладко - чужденци. Месото е от времето когато е бил забранен износа от Ирландия (80те години), заради ЛУДА КРАВА !

60

mango

преди 13 години

kakav boiko be toq e nai nekadarniq nepolitik v cqlata istoriq na bg sled osvobojdenieto,mutra politik haha haha

59

ПРАЗНИЧНО

преди 13 години

Иху-у-у, само ГЕРБ!Само ГЕРБ!Браво бате Бойко, разбий ги мръсните комунисти, браво!Иху-у-у!!!

58

Славчо

преди 13 години

Браво ,умниците сега се сетиха че трябва да рекламират държавата ни точно в края на туристическия сезон , браво на Бойко и комнания !!!

57

mango

преди 13 години

parvo si opravete 4ernite pati6ta togava si pravete reklama na kirlivoto more slaba darjava prost narod

56

Machiavelli

преди 13 години

Не, то просто....дори не опира до пари, ми до mon sense" както викат американците и до манталитет, от там идват абсолютно всички проблеми на страната, от А до Я, ама......едно голямо ама.......Станало е така, че са имали определен бюджет за тоалетните когато са ги правили и вместо да сложат 5 тоалетни от най-евтините дори, те сложили плочата с дупката и до там, че да им останат пари за джобовете.И това с тоалетните, смятай с останалите неща ква е картинката.

55

марги

преди 13 години

нека опитаме.но дали ще има полза/вие вярвате ли на реклама/И ДАЛИ ТЕЗИ ПАРИ НЯМА ДА ОТИДАТ ПАК НАЯТЪРА...

54

Анонимен

преди 13 години

Там където има тоалетна хартия в тоалетните започва Европа. И обратното.

53

Анонимен

преди 13 години

Мила моя родино - За чалгата, *** и мутрите - НАЗДРАВЕ ;)

52

Machiavelli

преди 13 години

А я *** на централна гара в София и *** в тоалетните да видим какво ще видиш.Аз имах "късмета" да ида миналата година и беше една огромна смрад, ама тва е нормално, но просто тоалетните бяха едни дупки на които се дупиш и целиш, а вратите бяха дори толкова ниски, че отсреща ако има някой, може да те гледа или да правите мултиплейър заедно и да се гледате надупени.И това в една столица на централна гара....

51

Анонимен

преди 13 години

Е даите клипа да го видим

50

Анонимен

преди 13 години

Мога да ви кажа, че в сравнение с евтините туристически дестинации (Египет, Тунис, Мароко и Албания) България е най-добре! Въпреки многото кусури, като цена качество няма кой да ни бие и не случайно над 3 милона души годишно почиват на нашето море!Много ме боли обаче, че културния туризъм е изключително слабо развит, въпреки, че имаме обекти от световно значение! Лошото е, че дори и болшинството от българите не знаят колко уникални места имаме!