17

Вега

преди 13 години

Красиво.

16

sd

преди 13 години

НаИстина си неграмотен!

15

xeno

преди 13 години

на мен пък ми е "до колене" :)п.п. космосът това де

14

Анонимен

преди 13 години

щом на космоса не му пука за тебе, редно и на тебе да не ти пука за космоса! Да се оправя както може.

13

Анонимен

преди 13 години

Космоса е толкова необятен, направо ме комплексира, чувствам се като мижитурка :D ..

12

тампер

преди 13 години

Едната /лявата/ галактика е излязла от хипер-турбо светлинна скорост на неподходящо място и се е натресла в спрялата за кафе дясна галактика! Резултата - изкривени планети, извънземни жертви и много работа за тамошните застрахователи. Извод: внимавайте с излизането от хипер-турбо светлинна скорост!

11

Д.Каменов

преди 13 години

Найстина невероятно! Мисля няма друга такава снимка, камо ли пък видео. Сблъсък на галактики, продължаващ вече 100 млн. години- колко сме нищожни само.....

10

поипои

преди 13 години

е па като са любат нека да са земат

9

тото

преди 13 години

Хората му говорят за галактики, той само за Дянков и Борисов си мисли... Аре стига с това ограничено мислене. А ако си мислил да си духовит - не ти се е получило!

8

velofan

преди 13 години

Блъскат се, защото я няма НАШАТА ПОЛИЦИЯ, ДА ГИ ПАЗИ...

7

Анонимен

преди 13 години

Радвайте се че сте живи в тоя крехак свят бе извънземни сега там сигурно загиват много цивилизации или вече са изчезнали !!!!

6

Георги

преди 13 години

Интересува ме само как е възможно това, след като се твърди че вселената се разширява във всички посоки и всички обекти се раздаличават един от друг... пък 3 галактики да се сблъскат ... то това да не е пътя стара загора - нова загора през август. (т.е. май всеки си ги наглася както му е изгодно, а ако някой знае отговора нека го сподели, че ми е интересно).

5

БАЙРЯК-СЛАВЕЙ

преди 13 години

Tам изглежда стават неща които не са докладвани на министър Дянков.......а от там и б'ат Бойко не може да вземе решение и да се намеси ......и евентуално и това няма да може да вквра пари в бюджета...........което значи , че всичко това става без знанието и съгласието на б'ат Бойко нещата не са на добре......

4

Гошо Тъпото

преди 13 години

Скоро се бях загубил в този...далечен район,защото ми отказа галактическия компас и то малко преди да стане...събитието.Добре че навреме се усетих и успях да включа звездолета на 5-та директна космическа....скорост и сеизмъкнах материализиран,иначе кой знай на коя планета щеше да огрее ...образа ми.

3

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Пре толкова празно пространство - тия са се натресли...

2

дан

преди 13 години

100 милиона години...на 62 милиона години...ще изчакам да организират екскурзия до там и ще отида:+))

1

vas

преди 13 години

Да викат КАТ!!!