67

Анонимен

преди 13 години

Тя програмата я има. Казва се "Планът Ран-Ът".И се прилага успешно. Само бай *** дето изпокраде имотите на новите българи и повечето се прибраха с подвита опашка. Един ден за това ще сме благодарни на бай *** за провалянето на плана.

66

Анонимен

преди 13 години

Ненормалници ,това са максимум 1 % от пенсионерите на Запад. Има хора с пенсии в Западна Европа които спът под мостовете или в Каритас .И то хора работили по 30-35 години.Нормално е с 700-800 евро месечно да стигнеш до кривата круша а не да живееш .Само незнам защо умните ни политици не направят една програма да докарат поне 100 000 такива в България.И те ще живеят като хора и държавата ще живне ако си харчат парите у нас.

65

Анонимен

преди 13 години

Ако беше написал в Гугъл "На всеки километър 1-ва серия", щеше да видиш че се казва "Шлеповете". А пък ако беше я гледал, щеше да знаеш за какво иде реч. Ама де толкова акъл де.

64

VERVAITE !

преди 13 години

BG SI E MIZERIA ! E ! IMA I PO-ZLE !

63

БОТЕВ

преди 13 години

В началото на 90-те такъв акостира във Варна.Пловдивчанин съм но съм свидетел.Наистина почти всичките бяха възрастни или млади двойки.Варненските бакшиши им взимаха по 5 долара на километър,което било по-скъпо от Голямата ябълка.Цял живот живеят и работят и спестяват, а когато заслужено си почиват някои им завиждат.15000 долара за месец за някои са годишна заплата ,а за други дневна печалба.

62

КИРИЗПИНИЗ

преди 13 години

А за такива като тебе евроатлантически сбърканяци серия 007 от сериалът-"АКО НЕ ДОЙДЕ НЕ ГО ЧАКАЙ"

61

Анонимен

преди 13 години

А за нашите пенсионери круиз от типа на 1-ва серия на "На всеки километър"

60

хахах

преди 13 години

хахаха Африка, Нигерия хахаха абе земи се скрии некъде :) много си зле, айде за Азия съм съгласен донякъде, ама Африка хахаа

59

БЪЛГАРИН0359

преди 13 години

Абе ***, Биби ли си, Гей ли си, къв си - ироничния ми пост да покажа разликата с развития свят и да уточня че бачкам за благото на тая страна, комунист с комунист - мога да те купя и тебе и баща ти, а ти си тръгнал да ми ми оценяваш кое ми е много. Къв ти ника, такава ти и сексуалната ориентация, явно си бил на гей-парада вчера.

58

Измамен от държавата

преди 13 години

Пенсионерите на Запад получават това, което са заслужили. За разлика от тях тук в България, който е заслужил (като се е осигурявал върху маскималния осигурителен доход) му се слага ТАВАН на пенсията. Така се стимулират тези които крият доходи и те са прави - защото видяха, че държавата краде съвестните. ПРАВИЛОТО ТУК Е УРАВНИЛОВКА! Това което си заслужил ще ти бъде отнето и дадено на най-малко заслужилия!

57

BIBI

преди 13 години

И това ти е много. Мрънкало такова

56

Chico

преди 13 години

Нещо си се объркал. В Африка страните, които са по-бедни от нас се броят на пръсти. Влез в ю тюб и потърси клипчета за Нигерия примерно град Lagos, или столицата Абуджа и ще направиш очевадната разлика, дори само визуално. В Африка има доста държави, които по ръст на икономиката и стандарт на живот не можем да ги стигнем никога за Азия е същата работа. Не знам в кой век живееш :)

55

анонимен

преди 13 години

до Див петел : Да , минават през Аденския залив ! Но ако не си разбрал , пиратите не нападат пътнически кораби , а защо, няма да ти обеснявам , почети малко или си размърдай мозъка да се сетиш сам защо :)

54

анонимен

преди 13 години

do vpЛукса не се определя по големината на кораба , а по това каква е обстановката вътре в него . А и богатите хора не ходят на големи кораби с по 2000 пасажера на тях , те искат спокойствие и си плащат за това. Знам го със сигурност, защото съм била на другите 4 кораба на компанията Silversea и мога да Ви уверя, че лукса е навсякъде ...

53

Gacko

преди 13 години

Хахаха, българина, като види, че някой е добре и започва да го кълне до 9-то коляно. Още не можете са се отървете от комунистическата идея, че който има пари е зъл престъпник а който няма е наш човек :) Явно не може да ви го побере тиквата, че извън България, като имаш идея, подход и пипе в главата, можеш да направиш пари и да живееш добре. В развитите страни е много по-трудно да забогатееш чрез измами, отколкото в България, защото там не им прощават на такива, за разлика от България.

52

vp

преди 13 години

Vizte koraba na norwegian cruise line-Epic i togava govorete za lux.tozi korab e kato edna lodka sravnenie s drugiat

51

иво

преди 13 години

До колегата след мен. А аз глупакът си мислех , че съм роден в Европа?

50

Рт

преди 13 години

Не съжалявай за това, че си роден в България! Може да не може да си позволиш да се качиш на такъв кораб, но за разлика от 80% от населението на земята (в Африка, Азия и т.н.) средният българин не гладува, има течаща чиста вода в чешмата, няма режим на тока, има жилище и кола и т.н.Да не забравяме и това, че българките са много по готини от германките, англичанките и т.н.

49

някой си

преди 13 години

Даа,наблюдателю.Светиня му Бойко лично ги е довел да изпият по едно кафе в Несебър и да направят 1000 лева оборот на кафетата там.Да се свети името Бойково.....

48

БЪЛГАРИН0359

преди 13 години

За съжаление този луксозен лайнер за пореден път ни дава пример колко мизерно живеем ние тук в България за разлика от еврпейските пенсионери. Бачкам като животно, плащам данъци като поп, спестявам като арменец, но надали някога ще мога да си позволя такъв 5-6 месечен круиз, когато остарея. Най-много да си позволя да седна на крайбрежната в Несебър и да погледам минаващите ес-класи, Джи-класи, хикс-шестици и каквито там многомилионни коли се купуват от далаверджийте в БГ.