118

ANONIMEN

преди 14 години

NQMA DA E LO6O I ZA ALKOHOL DA GI PROVERQVAT VNEZAPNO NA NO6NITE SMENI

117

Свиреп

преди 14 години

Е да де, имаше подобно предложение - целия личен състав на МВР да мине през полиграф. Е какви протести последваха - чудо ! Бе вода, бе цигари.

116

Анонимен

преди 14 години

само да ти кажа пич. употребата на наркотици в БГ не е забранена, забранено е притежанието, разпространението и производството

115

357mag

преди 14 години

Добра е идеята на Директора на Старозагорската полиция периодично да се правят тестове за наркотици.Такива трябва да се правят на всички държавни и общински служители,както и на магистратите.Щом иска да е на тази работа ще го тестват и така ще се отсее зърното от плявата,защото съм сигурен,че има още много като тоя ***(полицая) дето се занимават с дрога.

114

ДЖОДЖАН

преди 14 години

А БЕ НЕ БЕ ТВАЕ ТРЕВА ЗА СТАДИОН ВАСИЛ ЛЕВСКИ ЗА ДА ГО ОПРАВАТ СЛЕД КОНЦЕРТА НА МАДОНА

113

Анонимен

преди 14 години

Българската полиция първа дружка на наркомафията

112

прецакан

преди 14 години

Абе момчета, оставете другото, ама аз на Митето /дилърчето пред РДВР-Стара Загора/ му бях дал 50 лева за трева и се бяхме разбрали към 23 часа да хода до Вишката да си взема ганджата пък те взели че го арестували малко по-рано Изгоряха ми парите.Пак хубаво, че не са изчакали докато ми пя дава на мене, че сега щях да бъда и аз в ареста.Де ща трева имах в къщи я хвърлих че може да ми дойдат на проверка знам ли кво е надрънкал ченгиза

111

Old Shatterhand

преди 14 години

??? нали знаеш, че палачинката се обръща...Който нож вади от нож умира.

110

???

преди 14 години

' Цветанов готов за акция "Магистрати""Има воля да се проведе операция "Магистрати" за борба с корупцията в съдебната власт", съобщи пред БНР вчера вътрешният министър Цветан Цветанов.'Гоце, винаги съм казвал, че нещата трябва да се гледат откъм положителната страна !Какво имам предвид ? Ако преди известно време не се беше случило дадено събитие, то почти сигурно е, че нямаше да се случат поредица от събития !Преди време всички разбрахме за случая ' Куйович ' с издаването на фалшиви паспорти от бивши вече ченгета и осъдени по - късно за това си престъпление ...После се разбра за амфетаминовата мафия и производството на амфетамини в Дупница ... Стана ясно и кои са на върха на амфетаминовата мафия ...След това се разбра, че у нас има и корумпирани съдии, което преди това беше обществена тайна ...Разбра се, че у нас има и проституция, което преди това беше обществена тайна ...Стана ясно и кой е баш - сводникът на жриците ...Разбра се и че у нас има и октопод, знае се и кой е ' главата ' на октопода у нас ...Гоце, аз лично смятам, че ЦЕНАТА НА ИСТИНАТА, която беше платена, си заслужава ! Важно е какво положително е допринесла ЦЕНАТА НА ИСТИНАТА в борбата срещу мафията и октопода у нас !Гоце, казват, че не се гаси туй, що не гасне ...Гоце, ако познаваше законите на равновесието и по - специално закона на Льо Шателие-Браун, щеше да проумееш смисъла на казаното от мен !?' Принципът на Льо Шателие-Браун може да се обобщи така:Ако върху една равновесна система се окаже външно въздействие в нея настъпват такива промени, с цел да се намали външното въздействие .Факторите, които влияят върху хим. равновесие са: налягане, температура и концентрация.Принципът се използва от химиците, за да контролират продуктите на обратимите реакции, често за да имат по-голяма полза (добив) от реакцията. 'Гоце, тъй като около теб има професори и доценти като Лазар Груйов и Али Петрoff , нека те , ако с хора с висок интелект, да ти разяснят как влияе върху една система оказването на натиск / налягане / и в каква посока се премества реакцията в отделните случаи !Гоце, добрата новина е, че скоро трендът ще се промени в желаната за нас посока !Кои сме НИЕ / нас / ?НИЕ сме онези, които не изпитват симпатии към мафията и октопода !

109

Анонимен

преди 14 години

има ли още?

108

Анонимен

преди 14 години

бОЙКО ДА СЕ ЗАМИСЛИ И цВЕтанов . Ще започнат всички полицаи да се дрогират и тогава ще ги видим .

107

Анонимен

преди 14 години

а отстъпка прави ли ?

106

Аззз

преди 14 години

Но времената бяха други-бяхме тиийн-ве още,кока нямаше почти никъде в София,но пък квартала беше ПЪЛЕН с хора на хероин.Идеята беше,че това не е нещо ново за тревата и полицаите.Било е така , така е и така ще продължава.Никога лично не съм пушил трева-няма и да опитам-да не говорим за по "твърди" наркотици-всеки сам си решава.

105

Аззз

преди 14 години

Ако има някой тук,който да живее в долната част на "Лозенец" - София , няма как да не помни как 94-98 - *** година във високия блок до "Развигор" т.е. до Районното-4-то в самия блок живееше полицай,който продаваше уникална трева на едро.Аз не пуша,но имам приятел,който в тийн годините си купуваше от него и после я продаваше.ЦЕЛИЯ квартал знаеше за това! Идеята е,че тогава това не беше така разпространено-тревата и не беше интерес за дилърите,като начин да се изкарат пари.

104

квартало

преди 14 години

от полицай можеш дрога да си купиш *** да си поръчаш биячи да си поръчаш крадци да си поръчаш

103

АЛКОХОЛО-МАРИХУАНИСТ

преди 14 години

до Владислав:Нека не забравяме и конфискувания НЕЛЕГАЛЕН алкохол... мисля че ако се продават заедно алкохол и наркотици в тези нонстопове по районните управления можем да съкратим поне 20-тина хиляди полицаи, които тъй и тъй са в тежест на бюджета /и на НАРОДА/...и чак след откриването на денонощната продажба ,ние - НОРМАЛНИТЕ хора ще разпознаем ЧЕНГЕТО като най-добрия приятел на ЧОВЕКА!

102

uladislau

преди 14 години

Напълно съгласен!!!В районните имат доволно матриял - нека открият по един смартшоп.

101

Анонимен

преди 14 години

Aбе то и аз си купувам от полицай цигари на тънка лайсна,ама пък този...

100

LOPATATA

преди 14 години

Тоз Шериф ако не е човек на Цветанов на си една работа

99

МАРИХУАНИСТ

преди 14 години

...забравих да дам и още една АВАНГАРДНА ИДЕЯ, а именно: тъй като отрезвителните също са поделения на МВР - там да се ПРОДАВА на половин цена, конфискувания ФАЛШИВ АЛКОХОЛ!