267

Kirov

преди 14 години

tova trjabva6e da stane predi 45 godini vav vsi4ki Evro-hristianski d-vi.Kato iskat taka da hodjat neka si sedjat v tjahnite allahski darjavi a ne v hristianskite.Koito iska ubeji6te v druga d-va politi4esko ili kakvoto i da e toi e dlajen da se saobrazjava sas zakonite na d-vata vav kojato e a ne da dominira za6toto e priet tam kato izgnannig a ne kato vode6t za razmnojavane na religii.Za tova sega vsi4ki evropeiski d-vi pla6tat skap danak za naivnista kojato napraviha predi 45 godini.

266

julii

преди 14 години

BRAVO,NA BELGIA.DANO I DRUGI STRANI SKORO DA IA POSLEDVAT I DA PRIEMAT SASTIA ZAKON.V EVROPA STE SPAZVAT EVROPEISKITE ZAKONI.

265

Chico

преди 14 години

"Тюрк е всеки,който говори на тюркски." е голяма глупост. И Кофе Бабоне вече знае български, но не е българин. Всеки може да научи всякакви езици.

264

Ваклиново

преди 14 години

До Караибрахим,Много точни коментари правиш, продължавай с тях. Не се засягай и не обръщай внимание на заяждаштите се палета.

263

Анонимен

преди 14 години

Браво на белгийците! Крайно време е тия диваци да се научат къде им е мястото! Като не им харесва да си ходят в Иран, Ирак, Йемен и т.н. Там да правят каквото искат! Обаче като са в Европа ще спазват нашите правила! И без това бяхме прекалено толерантни и в резултат ни се качиха на главите!

262

Chico

преди 14 години

Езикът, нищо не означава. Тези, които знаят англииски англичани ли са според теб?А полиглотите, какви са?"Тюрк е всеки,който говори на тюркски." е голяма глупост. Всеки може да научи всякакъв език. А ти, като говориш и пишеш на български, българин ли си ?

261

666

преди 14 години

Да си рязана карабина е диагноза, податлива единствено на лечение с *** или зарин!

260

Анонимен

преди 14 години

от българите нищо не зависи много малка държава сме ако знаеш език виж коментарите на английски и не си въобразявай, че каквото и да кажем е важно- други хора са решили вече

259

Кара Ибрахим

преди 14 години

Няма нито един обикновен човек в Турция,който да иска да влизат в Европа.Иска го богатата аристократична върхушка,чиито фабрики се задъхват от стока.Искат европазарите,и евроквотите,нищо друго.Ако им дадат квоти,няма да искат да влизат.

258

Кара Ибрахим

преди 14 години

В случая сами ще се изработите,като им пъхате прът в колелото.Не го правете,просто не знаете колко са отмъстителни.Те с Европа водят икономическа война.Всичко друго е за парлама.Не се слагайте там дето не ви е работа.По-добре гледайте бурята отстрани.

257

Анонимният

преди 14 години

За съжаление може би си прав, макар че и не разбирам толкова натягане за тоя съюз, както казах изхода е съюз между нас, а католици и протестанти да си се оправят , не стига че им дадохме свежа кръв под формата на емиграция че да не се оправят помежду си братовчедски, ами се опитват и да ни претапят, няма да мине номера, можеш да си сигурен!!!!!!!!

256

of 281

преди 14 години

Ами тя Турция най-добре това го умее - да провокира вътрешно-етнически напрежения и да подстрекава кръвополитни войни в региона. ***.

255

Кара Ибрахим

преди 14 години

Според мене,католиците отново се опитват да ви изработят и ще го направят.Турският премиер Ердоган обяви,че ще изхвърли от Турция,фирмите на всяка една държава,която се обяви против тях в Евросъюза.След тези изявления и Саркози даже омекна.В момента католиците пуснаха България в тази кампания с акцията на ВМРО,против членството на Турция в Евросъюза.Понеже Турция няма какви български фирми да изхвърля от Турция,ще си отмъсти на България,като разбуни духовете на турците живеещи в България.За последиците,всеки сам може да се досети.

254

ЕГАТИ

преди 14 години

НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА ТИЯ ДОПОТОПНИ И ФАНАТИЧНИ МЮСУЛМАНИ, ТЕ ПАК СЕ НАТИСКАТ

253

Анонимният

преди 14 години

Що се отнася до така наречената християнска Европа, сетиха се миризливите помиярни католици да уж помагат на братята си православни а иначе ни наричат предатели, цхизматици/отстъпници/че и се опитват да ни асимилирват и претапят чрез ордени като Легионери на Христос и Опус Дей и в двата случай предвождани от *** които в момента са следствени! Вече 19 години живея в католическа Испания и знам за какво става на въпрос!!!! Проблема се решава с балкански съюз еднакво далеч от едните и другите!

252

Кара Ибрахим

преди 14 години

По принцип,ние думата турчин не я знаем и не употребяваме.Ние ползваме единствено думата тюрк.Ние сме тюрки,хората в Турция,също са тюрки.Държавата Турция вие я наричате така,а тя се нарича Тюркия.Тюрк е всеки,който говори на тюркски.Но както всички други народи,така и ние сме смесени.Тюрките в Турция са смесени с гърци,славяни,траки,араби,евреи,беребери.Тюрките в България имат минимална смес от други народи.Тюрките в България са смес от северни тюрки- прабългари,печенези,кумани,авари,татари и южни тюрки-Анадолски тюрки,които са все тюркски народи.И така стигаме до парадокса.Тюрките в Турция са по-малко тюрки от нас,защото са наследили всички народи,които са населявали Византия.Езикът е един и същ.Разликата е в това,че ние съкращаваме думите,а те ги изричат в пълния им вариант.Например,те казват гелийорум,ние казвам гелирим.Те казват гидийорум,ние казваме гидирим.

251

Анонимен

преди 14 години

футбол няма- делите се на отбори: села вече няма- делите се на граждани и селяни, кога ще се обединим

250

ми

преди 14 години

Само убийци се обиждат от критика-останалите се опитват да си вземат поука-но майката,която учи детето си на политически християнски обноски , лесно казва та ние всички сме зверове,Останалите се опитваме дадокажем,че хората се различават от звяра-не са кръвожадни- преки или косвени убийци,но не те са измислили оръжия за убиване, дори не ги използват дори и да ги имат,Убийците винаги се стараят да ти пречат да учиш и от там тръгва всичко,Умения и учения биват често използвани в помощ на злото,

249

Rasim

преди 14 години

Хъм, ти сам го каза : " ...ние,българските турци..." не аз...

248

Кара Ибрахим

преди 14 години

Не бъркай нещата.Между Европа и Турция има икономическа война.Европа се опитва да се противопостави на Турция,като се опитва да използва християнството.Това води до радикализиране на Турция.Колкото повече Европа отритва Турция,толкова повече и Ислямът се радикализира в Турция.Обидата ражда радикалния Ислям в Турция.Аз всеки месец ходя там и знам