65

gtf

преди 14 години

дори, когато е биФш. Но пък иначе вземате една шапка пари и се пенсиоирате рано. Незнам как имате очи да искате. Когато изчистите лицето на полицията - тогава може би ..бих ви подкрепил.

64

Екс Българин

преди 14 години

Не ми изкривявай думите !!! Никъде не съм искал загинали полицаи !!! Искам за парите които плащам на полицаите, те да бъдат на прилично професионално ниво ! А не пияндури с фуражки да пуцат по гъбари, по 16 годишно момиче и т.н. Искам полицая който ме спира ясно и отчетливо да ми се представя, а не да се скупчват като просяци до забравено ограничение поради ремонт на пътя, а ремонта е приключил преди 3 години !!!

63

Българинът

преди 14 години

Прав сте ,че във всяко стадо има и *** и мършата е повече ,когато стадото е по-голямо...При Татово време от който нищо не ставаше-ставаше шапкар..и това е истина..Сега се промениха нещата към по-добро в това отношение...Все пак спомни си ,че при тежко п.т.п първи при теб са полицайте и пожарникарите...Не всички лежат и дрънчат пари в това министерство...

62

gtf

преди 14 години

Квото повикало- такова се обадило.Пълно е със некадърници в системата, най-големите мързеливци и хора без някакви други способности стават полицаи - щото са некадърни за друго. Гореспоменатите после явно са много горди с тва, че някой ги е взел на работа и си вирват нослето до небето щото вече са "недосегаеми". Има и изключения разбира се. Но масовия български полицай е ***, незнам от незнание ли от какво си превишава правата и се възползва от служебното си положение дори, когато е цивилен

61

Българинът

преди 14 години

Срамно е да искаш загиналите да са повече...Колкото до шофьорите по пътищата-спазвайте знаците ,научете Закона и не карайте пили...Явно и ти си от пияниците зад волан,ПРИЯТЕЛЮ..

60

Анонимен

преди 14 години

"към реалист" като ущипат някои полицаи реве като заклан, крайно време е да започнете да работите преди да изкате! вашият работодател( ОБЩЕСТВОТО) не е доволен от вас покажете че заслужавате повече...

59

Екс Българина

преди 14 години

А обществото понякога смята. Елементарно е. За 10 години дали има 10 загинали полицая ?! За 10 години обаче по пътищата загинаха 10 000 шофьора. А за професионализма на българския полицай се носят легенди. Я се изпозастрелят един друг, един пък взема оръжие от труп и се самопрострелва. Други двама рамбовци дадоха фира срещу пиян като мотика старец с джобно ножче. Професионали, а ?! И аз плащам тези да ме пазят ?! Да бе да. А един марамот завива шоколад.

58

Кадровик

преди 14 години

Нещастници сте вие. Че за едни 20 лева залягате като партизани из преспи и храсти. Живота ви минава сред принципно неграмотни и оибчайно прости хора.До такава степен сте опорочили понятието `български полицай`, че е станало нарицателно за душевно /и физически/ нечистоплътен човек.

57

Българинът

преди 14 години

Трябва ясно да се обясни,а на *** по няколко пъти ,че полицията не протестира за по-високи заплати ,а за по-добри условия на труд...Колкото до заплатите, не зная 500лв достатъчни ли са ,за да отидеш да те заколи или застреля някой ***...Колко още полицаи и пожарникари трябва да идат в гробищата ,за да признае обществото ,че се отнася зле с тях??

56

Кадровик

преди 14 години

Любопитно защо българския полицай един път не протестира с мотив `да изчистим МВР от некадърните и подкупните` ?! Защо полицаите не предложат сами целия състав на МВР на мине през полиграф /детектор на лъжата/ и да се изчисти един път завинаги службата от престъпниците. Дали пък защото всеки български полицай е замесен в някакво престъпление ? Просто предположение.

55

bmx

преди 14 години

никакви чисти пари за мръсни куки

54

жоро

преди 14 години

Това приятелю се учи в по горните класове ,защото че Българския народ е *** и ограничен като кон с капаци. Ние с тебе нищо не можем да напрвим. И е такиви лепилари които и хабер си нямат си ръсят простотиите тука .

53

алаБала

преди 14 години

Навсякъде бе уповестено,че няма да протестираме за по-високи заплати,защото всички виждаме положението на държавата.Протеста е основно за условията на труд.АМА НЕ!!!Тъпите и партийно солидарни журналисти навсякъде тръбят,че ревем за повече пари и тоя път сме искали да съборим правителството в най-тежкия момент.Ееееех продажна българска душо!Мечтайте после да имаме общество подобно на гръцкото.Никога!

52

жоро

преди 14 години

Ти ли си България бе *** скапан , лепилар ,ти си изметта на обществото. Ти ли издържаш полицаите бе *** скапан с грабежите които правиш и майките които разплакваш. За такиви като тебе мурдери Белене е малко .*** скапан

51

Анонимен

преди 14 години

Евала! Подкрепям ги. Дори си мисля, че бая време чакаха да се наканят пак да протестират. Те протестираха и при оня *** - Румен Петков и при заместника му от БСП и после се радваха на ГЕРБ. Само че ГЕРБ кво им даде - един среден пръст - те продължиха да се радват известно време, ама на! Само със среден пръст управия нема, та сега нещата почват да си идват на място....Дано тоя път успеят!!!

50

Българин

преди 14 години

Къде бяхте, когато един достоен Български граничар защити себе си и границата на България, застрелвайки нападналият го с харпун турски бракониер? Къде бяхте, когато един достоен Български полицай (ПОЛИЦАЙ, не ушева торба) защити Българският флаг от гаврещите се с него мръсни ***? Защо не ги защитихте, когато бяха обвинени несправедливо, задето са изпълнили служебният си дълг, защо тогава не протестирахте? Мръсни ***, само пари можете да искате !!!!

49

Българин

преди 14 години

13 признака, че си ушев:1. Смяташ професията си за престижна, защото не си цапаш ръцете.2. Шкембето е признак на висок служебен статус.3. Старите ти приятели минават на отсрешният тротоар щом те видят, макар че не си станал наркоман.4. Случайните минувачи ти се усмихват сковано в лицето и плюят зад гърбът ти.5. Комшиите отказват да дадат на жена ти чаша захар назаем.6. Детето ти се срамува да каже в училище какво "работи" баща му.7. Вярваш, че трябва да получаваш заплата за да се разхождаш след като се наобядваш.8. Когато те нарекат "***", мислиш че те сравняват с герой от някой от турските сериали.9. Навеждаш се пред *** - не защото си п.д.раст, както те обвиняват, а защото ги чувстваш духовни братя.10. Биеш тези, които ти плащат заплатата и не намираш нищо нередно в това.11. Баща ти и *** на село лъжат комшиите, че караш такси.12. Приемаш исканията да изпълниш служебните си задължения като лична обида.13. Изкарваш пари на околовръстното без да си ***, поне не и буквално.

48

Българин

преди 14 години

Мръсни ушеви ***, искайте заплати от краставите ***, които защитавате и пред които стоите мирно !!!Българският народ ви мрази, еничари, презира ви, защото биете деца и пенсионери пред парламента, защото отказвате да си вършите работата и да браните живота и имота на нас, които ви издържаме, защото сте коремпирани, защото сте *** !!!

47

Лелеее

преди 14 години

Тука милиционер до милиционер пише коментари. Баси нещастниците, как си вдигат самочувствието :-)

46

Анонимен

преди 14 години

Каквото и да си говорим,когато от евросъюза кажат,че ще се повишат заплатите на полицаите,тогава ще стане.Нещо не зависи от нашите мижитурки,дето управляват,ни от бат бойко ни от ,дянков ни от никой.Нашата нещастна държавица ЗАВИСИ ИЗЦЯЛО ОТ БЛАГОВОЛЕНИЕТО НА ЕВРОСЪЮЗА!