252

Анонимен

преди 14 години

Гат мааха кюфтета не реваа а са... майкооооо ойде ми хотелчето.

251

Кирил Софийски

преди 14 години

Е, така е от природата трудно се краде! Слет като мутрите окрадоха плажовете и ги застроиха,съвсем редно е природата ,да възтанови правдата. Да разруши хотелите и плажовете ,отново да станат плажове!Мутри а да ви видим сега ,като как ще подкупите природата!

250

професор Ку-Ку

преди 14 години

риби пазете се!идваааме всички(ако някой го мързи да се протегне през прозорците и готово):)

249

Анонимен

преди 14 години

как че го съборят бе,тоя хотел е собственост на Иван Костов,аз работих там едно лято.

248

Анонимен

преди 14 години

благодарим на морето, следващия път да събори грозилниците!

247

гондолиер

преди 14 години

каква реват хотелиерите сега ще са "малка Венеция" каква по-добра реклама за сезон 2010

246

Анонимен

преди 14 години

То,където е текло,пак ще тече!

245

плажен баровец

преди 14 години

А така! Той плажа и без това не може да се използва в Сънито. Една хубава дига - висока поне 5 метра ще предпази комплекса от морето и морето от комплекса. А защо не и още по-велика инженерна мисъл да се намеси? Защо само дига? Още по-добре е ако направят един голям бетонен купол над хотелите да ги пази от дъжда щото и той наводнява. Хем ще са на сянка и ще пестят от тока за климатиците през лятото. Ако го насипят и с пясък отгоре направо ще заприлича на истински плаж с дюни...

244

Бат'Киро

преди 14 години

А! На петата снимка виждам един розов хотел (с име "Хевън"), който трябваше (по официални данни) да бъде съборен още през 2007 година. Явно това не се е случило до момента. И него ли ще спасяват с дига, или просто морето маха това, което Държавната дирекция за строителен надзор забрави?

243

Бат'Киро

преди 14 години

Морето започна да си прибира онова, което хотелската мафия открадна от него.Логично беше да се случи - те плажовете се образуват от точно такива заливания.Радвам се, че това се случва, но защо ние трябва да плащаме с нашите данъци следващо бетониране на плажа, само и само тези незаконни постройки да се запазят???

242

Анонимен

преди 14 години

То така става и на Златните ама наопаки. Там отгоре слизаме надолу.И моита виличка се сурна от трета линия на втора на Трифон зарезан.

241

Анонимен

преди 14 години

Поредния кьорфишек за отвличане на вниманието и налапахте куката.Ама това дет ви влиза отзад с осигуровките, топломерите и т.н. няма значение.Или пък ни е кеф.Нали сме социал..., пардон мазохисти

240

Жо

преди 14 години

РОТАЦИОНЕН ПРИНЦИП. сега хотелите от втора линия са вече на първа линия; тези- от трета са на втора и т.н. Хотелите от бившата първа линия вече са АКВОТЕЛИ. Ако сега построите хотел на 8 линия, след няколко години ще имате хотел до плажа :-))

239

леля Марулка

преди 14 години

Въх, не думайте! *** те, тез хотели с наште пари ли ги строили, на народеца, дека сега потъват? Ми ний де бяхме, докато те ни арчеха парите за тез замъци? Лелиии, ак ни е сега целата тая работа! Де сме блели, че не сме видели гадовете, че ни арчат за глупости парите??? Хак ни е сега тва, дето става!!!

238

стаканофф

преди 14 години

*** ГЛАВА ЗАТРИВА!!

237

morski

преди 14 години

Да започват да превземат и морето с наколни хотели.До десет години на всеки жител на Бургас и Варна по един хотел да се пада.Слънчев бряг ще е нашата Венеция.

236

Анонимен

преди 14 години

Да си ги вземе всичките, че да се започне начисто

235

Анонимен

преди 14 години

Потъват в морето милиарди левове откраднати от народа.Затова не проявявам капка съчувствие към тия който са ги построили.Утре ще откраднат отново и отново ще построят други и пак ще бъдат добре.Хайдушка държава сме,в кражбата и бандитизма сме ненадминати.

234

do 237

преди 14 години

Пука им строили са ги с твоите ,и моите пари!

233

Анонимен

преди 14 години

На плажа не се строи.Какъв х...... търсят на пясъка ,а сега плача .като вдовици.Да са мислили преди с мутренските си глави!!!