63

Българин

преди 14 години

Как не ви е срам бе. До там ли стигнах ме 5млн.лв за хората с увреждания да не отпуснете.Ама на *** вече втора седмица се превеждат помощи.Цял живот само смучат без един лев да са изработи ли до кога ще ги храним тези и онези мързеливци.А за хората с увреждания да няма 5млн лв. това е ПОДИГРАВКА.

62

Това е.

преди 14 години

Каквото и да говорим из форумите, факт е, че след 1989 г. продължи геноцида над българите и нито една партия не заслужава повече да идва на власт, защото всички, които бяха на власт до сега само лъгаха, крадоха и ликвидираха бъдещето ни. Това е.

61

Към 54

преди 14 години

Един "елитен" управник с градското име Плевнелиев, рева и се тръшка че няма пари, ама няма ни стотинки, след което раздаде 13 заплата ... ! Гьон СУРАТ! Оня папуас Трайчо раздал 13 заплата още през ноември, хайде на него му е простено - човека от нищо не разбира.Елитния финансист ( един в топ 100 на музикалната класация) - Дянков (Пицата) и той на най-нуждаещите се спря парите, но на едни много, ама много работили "пусна"по няколко бона .. НЕМАМ ДУМИ!!!

60

Анонимен

преди 14 години

Нека СДС-ДСБ и АТАКА да не се правят на ударени с мокър ***, защото те са в управляващото мнозинство.

59

уточнение

преди 14 години

Нека да се знае, че същият тоя тип Тотю Младенов като шеф на Главна инспекция по труда беше подчинен на социалните министри Христина Христова от НДСВ и след това на Масларова от БКП-БСП. Както казах, тоя беше и в двете правителства на БСП, ДПС и НДСВ, след което се прехвърли в ГЕРБ. Ето това е предсавлява тоя. Правете си изводите накъде отива тая държава.

58

Тра ла ла Дянков

преди 14 години

Браво на Дянков! Този човек се бори неуморно, без да спи, за българския бюджет.Само така, за да бъде бюджета напълнен а нашия Дянков да жъне успех след успех, сега е редно да се спре изплащането на пенсиите.За какво трябва да се плащат пари (ОТ БЮДЖЕТА), на хора които не работят?Няма пенсии, но ще има пълен бюджет и още един ТРИУМФ за Факира Дянков.Дянков, не забравяй да направиш цигарите 10 лв. кутията, какъв е този лукс да се пуши?И защо трябва от бюджета да се дават пари за образование?

57

до 54

преди 14 години

Не съм фен на ГЕРБ. Но има много по-нагли от сегашните - всички правителства на БСП, ДПС, НДСВ, СДС-ДСБ бяха много по-нагли и по-крадливи. А върхът беше с протурското комунистическо антибългарско правителство на БСП-ДПС-НДСВ с пионка Сер-Гей Станишев. Тия щяха да ни заличат от картата на света. Доколкото Тотю Младенов - хамелеон, *** подметките на четири партии - БСП, ДПС, НДСВ, ГЕРБ. Оправяне няма тая държава...

56

Без оправдания.....

преди 14 години

С негодувание да се показва, че си живо същество не е ли малко крайна мярка и много унизително?Не на време свършена работа.Който се занимава с това трябва да си понесе нужните последствия над всеки седи някой си начини да се покаже и да се даде да се разбере, че така не може и Виe,сте хора на тази земя.

55

до 49

преди 14 години

Последното нещо ,което ще направя е да се оплаквам на чиновници!!!! Аз питам и с въпроса си искам да покажа,че СЪЩЕСТВУВАМЕ!

54

anonimen

преди 14 години

Такова чудо не е било никога.Тези са най - наглите политици, които сме имали.Да престанат да се оправдават с тези преди тях, защото стават вече смешни и не знам дали има още хора, които им се връзват на глупостите.Да оставят хората без пари преди празниците, пълно безочие и наглост.

53

ГУРУ

преди 14 години

Некадърни управляващи ! Няма пари, които да са изплатени навреме !

52

Анонимен

преди 14 години

тоя Тотьо Младенов е егати мутрата!!!

51

пенсионерка

преди 14 години

Е добре;де да сме живи и здрави всички българи.Аз съм инвалид и работя по програма за инвалиди.Да ама не ще ме съкращават.чудя се за това да благодаря ли.

50

Анонимен

преди 14 години

Всичко е Парлама в това правителство

49

e и ????

преди 14 години

какво да ти кажа можеш да ми бъдеш майка да се оплакваш и да не се оплакваш на едно дередже сме и млади и стари.

48

квалифицирана

преди 14 години

А какво ще обещаете на хората над 55 години ,висококвалифицирани, с умения,които могат да предадат опит и знания на младите и които работодателите не взимат на работа, защото не били перспективни? Министерските чиновници знаят ли за този контингент или само необразованите ги интересуват-тази инициатива я познавам като бивш гл.счетоводител -не работи!!! Само ще се строшат парите на данъкоплатеца отново и отново!

47

Без оправдания.....

преди 14 години

Да благодариш?Благодари и следваща години ще получиш само Весела Коледа и Щастлива Нова година !

46

Анонимен

преди 14 години

жестока подигравка с наи-нещастните хора в българия хората с увреждания т.с инвалидите които са наказани от господ сега и управляващите ги наказват това са 20-30л.дето им дават да си купят лекарства да не говорим че нямат и хляб за коледа и нова година господ ще ги накаже тези наглеци!!!

45

пенсионерка

преди 14 години

Но имам проблем;чудя се на кого да благодаря.Трябва да е на един от тримата но кой.

44

Без оправдания.....

преди 14 години

И с изтекъл срок на годност.С здраве да си го ползвате.