146

Анонимен

преди 14 години

1. София е с над 2,5 милиона души, а не 1,5!!!2. В заглавието къде виждаме кои квартал "управлявал" из статията!

145

Анонимен

преди 14 години

"Как никой не отговори на въпроса- ами ако никой не ни харесва, какво? да сме ходили да пуснем празна бюлетина- процентно резултата е същия, защо да се занимаваш да пускаш празна?"-при празна бюлетина по закон нямат право да разпределят гласа ти.80% празни бюлетини,тагова Фандъкова или който там"печели" си остава с 20 % и вота не се зачита.А като не гласуваш твоят глас се преразпределя и Фандъкова печели с 65%-това е разликата.

144

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Добре де, всички знаем за бойния дух на твърдото ядрона БСП, които сана бойния си пост, а ГЕРБ има "дълга резервна скамейка" и част от симпатизантите му могат да си позволят да отидат за риба или за гъби - вие дане би да искате да бием бесепарите с повече от 100 процента - това ще бъдезагуба на енергия /и то точно срещу зимата/...

143

Анонимен

преди 14 години

129 има логика

142

Анонимен

преди 14 години

а журналистите да спрат да натрапват мнението си, че тези, които не гласуват, нямали право да се оплакват... МОЛЯ?! да бе да! как ли пък не? ми дай да си захвърлим личните карти и че симаме права? инфантили! нямали право да се оплакват- данъци плащаме ли- да! Значи имаме всяко право! Как никой не отговори на въпроса- ами ако никой не ни харесва, какво? да сме ходили да пуснем празна бюлетина- процентно резултата е същия, защо да се занимаваш да пускаш празна?

141

KRUM

преди 14 години

Браво пич !!! :)))

140

Анонимен

преди 14 години

Гледах й на тази откъс от следизборанта пресконферениция. Вместо да каже "Аз сега ще направя това, аз онова", тя само мънкаше, какво мислел Бойко за избора й, какво казал Бойко и тя какво възнамерявала да обсъди с Бойко. Е нема що!... Дано Бойко й е разрешил да ходи до тоалетната, че да не се оака някой ден женицата, докато чака разрешение от Бойко.

139

въпросче

преди 14 години

Засрамих се от пресконференцията на новия кмет на София. Госпожата отсега показа как ще сведе главичка в коленете на ББ и ще позволи да бъде дърпана за въженце от Него. Срамно е министър председателят, обявил себе си за всичко, да не даде думата на Фандъкова. Непрекъснато се изказваше, усмихваше и заканваше. Чакай, Бойко, остави кметицата, иначе и бебетата с памперсите разбраха, че си слагаш навсякъде слугинаж. Жалко. София е столица - не е квартална кръчма.

138

копие

преди 14 години

Училището за пожарникари, съвместно с издателство "Маргини-брадърс", предлага наръчника на Фандъркова "Как да стана кметка-марионетка на министър-председателя."

137

Mariyan

преди 14 години

Kakvi protesi, kakvi 5 leva? do predi dvadeset godini podska4ahte, 4e ne vi davat da glasuvate! Sega, kogato imate pravo na glas vie go otkazvate. nali pravoto na glas e osnovata na demokraciata?? Sega vi ostava da si psuvate v ku6ti na rakiika tezi, koito izbraha tozi ili onzi. Vie za6to ne glasuvahte???

136

до 129

преди 14 години

подкрепям те напълно... просто си казал всичко, ББ уреди всичките си хора на високи постове... Това ако е избора на народа - значи няма народ. Как така стана, какво ще стане - не се знае... Кметицата е мн.хубава жена - безспорно, но дали ще от полза на софиянци, като ББ се е превърнал в нейн говорител. Каквото и да стане ББ - знае всичко, другите нямат ли мнение. Властта е заразителна чума.

135

Анонимен

преди 14 години

Журналистите винаги лансират партиите,които са на власт.По медиите само Фанкъдова и Кадиев се явяваха,къде са другите кандидати.Посланието е много ясно-ако искате да гласувате за някой друг,няма смисъл,само си губите времето.И постигат целта си.Недовалните 80% си остават в къщи,и олигархическата партия БСП-ГЕРБ си е все на власт.

134

пенсионер

преди 14 години

Мухобойко какво се перчи. Трябва да има бламиране,при положение че не са гласували и 50%. Срам,срам.Само знаят -нема пари ,другите ги олапаха. Ами то винаги така става. Некадърниците смениха крадците...

133

WWW

преди 14 години

Беше история с предизвестен край.

132

Ангелов

преди 14 години

Информацията колко души са подкрепили новата кметица не се нуждае от коментар. Това, че не гласувахме е протест срещу простотията на властимеющите, които се държат като гамени!

131

Анонимен

преди 14 години

Do mnenie 128S edin ***, koito ne moje da si zatvori ustata ot ...da ne kazvam zashto ( che tuk ima i deca pod 18 godini) i edna turska mijiturka ( ne obijdam turcite kato cqlo , a specialno onui Doganche - Lai***che) ne moje da ima neshto stabilno.

130

Анонимен

преди 14 години

бойко е със самочувствието,че дресира народа... що за отношение е тва... а после се сърди и вика на журналистите...а журналистите един неудобен въпрос не знаят да му зададат... защо фъндъкова почти не говори, нали тя е кмет... смях

129

Анонимен

преди 14 години

никога не е било разумно да управлява само една партия, ама вие дето точите лиги по бойко не искате да мислите! бсп били ко мунисти... стига с тия заучени фрази, да не сте на хлапаци, бойко нали от тая система се издигна... за герб гласували висшистите... хах добре бе, а колко висшисти карат таксита е друг въпрос, усмихне се бойко и жените вдигат полите

128

Анонимен

преди 14 години

вярно е - бутнахте тошо и тоталитаризма, за кво? за да дойде друг тоталитаризъм - ченгесарска държава. Коалиция винагие бил по добрия вариант. Сега на кой да се оплачеш... на ДСБ или смешника мазник РЗС ли? Може да плюете яко по тройната коалиция , но беше по-балансирания подход. Самият бойко на пресконференцията ако сте слушали, а не сте точили лиги само, каза, че в общината е добре да има и опозиция, за да им контролира проектите... че ако те сгафят опозицията ще е там да види...

127

ani

преди 14 години

Ако тези ,които се смятат софиянци останат в домовата книга-всичко ще е спокойно.има и такива, които по родните им места не ги обичат или се срамуват от тях , а в софия хвърлят *** от балкона и паркират в градинките.както казваше една съседка"ний бехме селяни ,ама сегинкана не сме".