12

Смешковци

преди 14 години

Бойко да му вдигне акциза ....

11

Анонимен

преди 14 години

Всяка зима тече едно и също съобщение как народа трябва да се имунизира против грипа който е винаги зимата .Досега никога несъм си правил такава имунизация против грип и досега съм нямал проблеми.НО има хора които се имунизират всяка година и въпреки това се разболяват след имунизацията.Имунизацията може и да действа но организмна на всеки човек е различен, такаче не може да се слага една имунизация на всички.Шанса да не се разболееш след имонизация е 50/50.

10

Специалиста

преди 14 години

Няма страшно, това нищо не е. Във Великобритания до скоро имаше по 100 000 чвека заразени на седмица. Това в България нищо не е ( все още)

9

Анонимен

преди 14 години

Така както мистериозно се появи тоя грип така и ще изчезне когато големите хора вече нямат интерес от него.Така беше и с луда крава и с птичия грип, всичко е една голяма манимупулация в която хората се излъгват да повярват.Дори лекарите незнаят какви са точните симптоми на свинския грип, знаят само че са като на обикновен грип, и то си е това ОБИКНОВЕН ГРИП.Нито е свински , нито птичи нито какъвто и да е това е ПРОСТО ГРИП.Противогрипните ваксини са най голямата измама.

8

Анонимен

преди 14 години

Е те тва фармацевтичните компанни немат срам, способни са доведат народа до страхова невроза, само и само да си продат нереално скъпите продукти ...

7

Анонимен

преди 14 години

Като свърши сезона на морето тогава се оказа че имало 83-*** нашенци болни от свински грип.

6

така е то

преди 14 години

това е защото разрушихте турският паметник

5

Ужас

преди 14 години

Така е! Презкурин и путкамин...и двете помагат :)

4

Ужас

преди 14 години

Стига с тази паника с този измислен грип! Това си е грип като грип...всяка година си има увеличаване на заболяванията зимата...има и смъртни случаи след усложнения и при определени хора... да не стане само някоя корпорация да извади ваксина точно в разгара на зимата...по 50-60 лева бройката...и хората да се скъсат да купуват...

3

doktora

преди 14 години

losho losho oba4e piite 2-3 xap4eta prezkurin sutrin i ve4er

2

отвратена

преди 14 години

При първи симптоми на настинка веднага Ремантадин - противовирусен препарат. Само след 2 - 3 дни сте супер здрави. Много плодове /най добре сокове, ама за богатите/ за бедничките минерали и витамини. ТОпъл чай с мед и лешпром.

1

яна

преди 14 години

Много бе ,страшна работа,мийте всички плодове със *** преди да ги консумирате!