87

Стар комунист

преди 14 години

Ами ние какво ви обяснявахме в часовете по политпросвета бе говедце, а? Не ви ли казвахме че прикапитализма е така? Ама вие неее, лъжат ни тия мръсни комунисти, нали виждаме по американските филми, сички са много доволни и добре облечени, пият сяка сутрин портокалов сок и ядат шоколадови яйца.

86

скептичен

преди 14 години

Хората, които са подлагат на тези условия също имат някаква вина. Защо ходят и живеят така!? Има много законни начини да се изкарат пари! Достойство е нужно в такива моменти. Навсякъде има недобросъвестни хора, които се взползват от безпомощността и тъпотата!

85

жджд

преди 14 години

Да разпитат хората и да погнат фирмите които са ги изпратили,заштото сигурно и те сда жзели по 200 330 еуро на чожек.коитаса ги взели на заем с лихви за да отидат да работят.пак е заради даржавата.пална скрб

84

Цецо

преди 14 години

До Стар кумунист:Съжалявам ,но значението на думата комунист е много близко до комуна което предполага за всички по равно .Сегашният див капитализъм няма нищо общо нито със социализъм,нито с комунизъм ,нито с развит капитализъм както е в развитите европейски страни!!!И това е ве4е 20 години.

83

Стар комунист

преди 14 години

"Защото без доходи не се живее !"Ами ще трябва да се научите да живеете без доходи бе моето момче, нали ти казах, като не умеете да целувате ръка, ще целувате ***. Ние направихме каквото можахме, избихме много фабриканти, банкери и частници, от вас се искаше само благодарност и вярност към партията. Ама вие не, крадци сме били, убийци сме били. Айде сега лапайте на частниците ***, да видите кой крадец, кой убиец.

82

Миро

преди 14 години

Никой не ги е карал на сила ! Като са прости да ги експлоатират, това че са Българи изобщо не ме интересува. Като толкова напират да работят по къра, има стотици декари пустееща плодородна земя в България. Едва ли ще им плащат осезаемо по-малко и никой няма да се гаври с тях.

81

Стар комунист

преди 14 години

Е като не те кефи директора на завода да зема 500 кинта (премии 20 000 само можеше да сънуват някои), сега бачкай за часссссник дето зема 50 000. :)

80

Цецо

преди 14 години

Защото без доходи не се живее !Безработицата расте и сатрапите ти извиват ръцете защото нямаш алтернастива!Преди година не беше така . Имаше голямо предлагане и стигнаха до цинизъм да си внасят работници от чужбина на които плащаха повече от колкото на местните ,но не си направиха труда да стимулират местните работници !А после разни псевдо патриоти се притесняват ,4е българската нация се топи !А тя тая нация за да расте са необходими доходи ! *** не плащат нищо ,крадат и се роят !!!

79

кака мара

преди 14 години

подкрепям мнението на Цецо!а дъртия комунист да не философства толкова, защото и по татово време едни /знае се кои- постеваните хора от партията/ вземаха по 20 000премия в края на годината, отделно по 500-800лв. заплата, а обикновените редови инженерчета вземаха по 220лв., санитарките по 80лв.- смятай, с тези пари как е живял тогава народа- в "благоденствие"- мааха с мотиките в събота и неделя, някои тарикати и през работно време излизаха на частно, за да изкарат насъщния и спастрат някой лев

78

Анонимен

преди 14 години

Ами те защо са го допуснали?

77

Стар комунист

преди 14 години

Ех цецо, цецо, седерастче изродено. Какво да кажат българите дето са експлоатирани от часссстници а? Ами нищо не могат да кажат, щото устата им е пълна, нали се сещаш с какво. Ние като казвахме че при капитализма има експлоатация и мизерия, вие йок! На ви сега капитализъм, на ви сега демокрация, на ви сега свобода. Който не може да целува ръка, ще целува ***.

76

Турчин

преди 14 години

Ни сме си спокойни.турко-помаци те си имаме държава и ходиме там като закъсаме.Всички дето са в Гърция не са и ***,а чисти бълагари,които ако не бяха толкова надъхани националисти и шовинисти поне щяха да отидат в Турция,където поне се държат човешки с хората.

75

Цецо

преди 14 години

А какво да кажат българите, които са експлоатирани от български частници /сатрапи на БСП/,който робуват по 300 часа на месец без да има плащат нощен труд,извънареден труд и т.н.И българските рабо-владелци в БГ не са по стока от тия в други страни !!!Нарича се ДИВ КАПИТАЛИЗЪМ , на българските псевдо бизнесмени партиици !Вълци в *** кожи !!!

74

Анонимен

преди 14 години

Българите сме *** отвсякъде ни го казват

73

Анонимен

преди 14 години

Gartsite sa tsigani Nie balgarite sme oshte po tsigani ot tiah Sorry no tova e istinata Leka vecher na vsichki

72

до 69

преди 14 години

Ти си осакатен и анатомически и мисловно

71

Анонимен

преди 14 години

Коколина ни съсипааааааааааааа

70

28889

преди 14 години

Какви са тези приказки бе колеги. Без образование, това е положението с работата по гръцко, италианско, испанско и т.н. Вие какво очаквате в пет звезден хотел ли да ги настанят. Аз и вие защо не сме там? Всеки си носи кръста. Щом са отишли доброволно, ще стискат зъби. А това за вземане на документите но гранищата са пълни глупости.

69

Анонимен

преди 14 години

Македония кръстих левия си *** щото не ми е любимия защо сте решили да си кръстите държавата на мъдото ми?

68

Българин

преди 14 години

като знаеш как се вадят пари, нали разбираш че не всекиму е възможно да го прави в големи количества, или ти е непонятно. Казвам ти го защото и аз имам фирма и при мен работят като общи работници 3 *** и двама българи- работата е трудна тежка и на къра. Затова ги разбирам хората и не мога да си мълча, когато простакеси като теб говорят квото им дойде........