45

КОСТОВ

преди 14 години

Празноглавци.В това заведение няма партийни пристрастия-пари игт.

44

varg1

преди 14 години

и какво като ще лежи в затвора парите който е заграбил ше ги върне ли

43

Анонимен

преди 14 години

димитровградцкият кмет е същият ,фиадализирал градът в негова полза

42

Анонимен

преди 14 години

Като за ***,изглежда интелигентен.

41

Пешко

преди 14 години

Че този е крал много, крал е. 16 352 лева са по-малко от дневните приходи. Но за толкова са успели да го хванат и докажат.

40

Пешко

преди 14 години

Гледам, гледам и не вЕрвам на очите си!Сигурно журналистите са сгрешили. Може и да е осъден, но със сигурност е условно.

39

ОХ

преди 14 години

Ама то имало съд в България. Дано това да е само началото, дано всички, които са като този нахалник отидат при него. То само от снимката можеш да разбереш що за човек е, макар че никога не съм съдила за хората по външния им вид.

38

GM

преди 14 години

Това се казва новина !Стопли душата и сърцето ми,дано безчинствата на това изчадие на ада да престанат веднъж за винаги и Велинград да си отдъхне !

37

контра

преди 14 години

Айде започна се бивши депутати да влизат в затвора,дано обаче да не е единствения,много други трябва да му правят компания в панделата,освен това ревизия на имуществото му и конфискация на поне половината,щото на всички е ясно как е придобито

36

Българин от София

преди 14 години

всички турци ли мразиш?

35

napoli

преди 14 години

dano mu prusnat zurlata na taq dolna svinq, makar che e drebna riba, debii samodovolnata fizionomqi na gurba na durjavata, na babite i dqdovcite ni, smurt za toq

34

Ахмед Доган

преди 14 години

Колко е платил този турски п.е.д.е.раст за такава лека присъда?Трябваше най-малко два пъти повече, за да има време в пандиза да му разширят гилзата.

33

turci

преди 14 години

turkish p_u_t_k_i v tumnicata MOSHNO Rqzani mishoci u veee

32

Анонимен

преди 14 години

навсякъде по света е така. богатите не ги осъждат само частни случай покрай които се е нашумяло. замислете се там дали не се краде?

31

pege

преди 14 години

Народе такива прасета преди да влезат в затвора се разболяват, протакат делото и така изкарват с години и изведнъж всичко се покрива. Такива обикновенно се защитават от мастити адвокати и не жалят пари защото достатъчно са откраднали. Така че тоя *** ще му гледаме доволната физиономия още бая време и нак ще се надсмее на законодателството ни. За такива трябва бърза процедура както е било по Крумово време иначе ще продължат да си крадат.

30

Ванката

преди 14 години

Ето един от "много стойностните" функционери от ДПС, който ще търка нара, а колко ли ще го последват....

29

от 28

преди 14 години

Тези 16 000 лв са нищо за първите 10 олигарха в държавата, като състоянието на първия - започва от 575 000 000 лв ( сигурно много е спестявал човека :-) ) , а на 10-ия олигарх е приблизително - 133 000 000 лв !Така че този Беев е прах в очите на хората!

28

Анонимен

преди 14 години

Присъдата му е правилна - ако наистина само 16 352 е завлачил (вероятно са доста повече в действителност), защото в България е пълно с феодали а и олигарси има - които са откраднали доста повече и за тях тези 16 000 не са нищо. Прасчо Беев тъкмо ще може да свали малко от сланината си в затворническата килия, но пак се съмнявам дали ще го вкарат в нея - по-вероятно е да го оправдаят на обжалването....

27

Green_lord

преди 14 години

Mnogo hora kazvat '' 3 godini bilo nishto''.Hora, bydete realisti. V Bylgaria e kysmet , ako te osydqt vyobshte . Tova , che toq e osyden e mnogo dobre.

26

Анонимен

преди 14 години

много малко , нека са поне 5 без право на замяна при тежък режим и без право на обжалване