29

asdsadsa

преди 14 години

abe kvo stanalo s dnes.bg qwe ima now design da wi e chestit urungeli!

28

do Александър Благ

преди 14 години

Нали:) Значи освен да трият коментари и ги четат. Най-сетне се засмях от сърце на днес.бг.

27

до Станислав

преди 14 години

Като ги няма върви и го обясни на хората чийто близки са загинали от тях!!!! ***!

26

Ime

преди 14 години

Не е само при нас така..Почти във всяка "демократична" страна, медиите се стараят да отдалечават доколкото могат хората от по-важните и сериозни теми и да ги заливат с по-маловажен бълвоч.

25

Александър Благоев

преди 14 години

Бате, не знам за свинския грип, но анкетата е уникална. КОСТОВ Е ВИНОВЕН АХХА ХА :DDD

24

Станислав

преди 14 години

Хора, не разбрахте ли ,че такова животно "луда крава" е нямало, "птичи грип" също, както и сега "свински" глупости пак няма . Има ги само в главите на една пасмина световни манипулатори и всички техни лакеи.Изкуствено създадена финансова криза, фалшиви данни за глобално затопляне, и каквото още се сетите сами. Има единствено човешка алчност за купища пари. Не можем да си представим за какви колосални суми става дума.Така че, спокойно ...

23

Анонимен

преди 14 години

ЗдравеСвинският грип кацна у нас с българин, долетял от САЩБраво!!!! СЕга да му устроим почести и да му връчим медал.... Кои улице ще бъдат затворени?

22

Анонимен

преди 14 години

Страх тресе депутатите в ПЪРЛЕмента!Страхът от евентуална зараза от събратята от мексико измести дори паническия страх от луканките,кървавиците и пържолите!

21

Станислав

преди 14 години

Ей, няма да се спрат да манипулират хората с техните измислени вируси и вирусчета.

20

MrUndaztood

преди 14 години

Е то си беше ясно,че рано или късно ще стане...

19

777

преди 14 години

магия брато,магия

18

hundert

преди 14 години

to nali njamahme nachin da go diagnosticirame, kak stana takaq che sa go hvanali

17

dragoni1

преди 14 години

Една от версиите е, че по време на тестване на нова ваксина от неправилно съхранение и небрежност вируса е мутирал и се е получил този свински грип. Което може и да е добре за фармацефтичния бранш като цяло, не само за медийте :-)

16

dobcho

преди 14 години

sha gi *** v pluzhacite amerikanski,vsichko e za da si prodavat antivirusnite lekarstva sega.Imperia na zloto:(((( da si zhiveiat tam vav imperiata ,a nie shte si zhiveem vav maika Bulgaria:)))) i da si vzimat bazite i voennata si gadna mashina i da se omitatat otuka.Nikakava rabota niamat vav Bulgaria.Chikigiii...i sgan svetovna

15

haha

преди 14 години

Няма ли да спрат с тия дивотии вече?

14

Анонимен

преди 14 години

споко хора, това не е чума. чудо голямо!

13

Анонимен

преди 14 години

и на теб

12

Анонимен

преди 14 години

да ни е честито!

11

Анонимен

преди 14 години

Ами аз като се замисля май си прав. Контактните лица са четирима - вероятно тези с които е бил в контакт след като се е разболял (най-вероятно близките му). Но въпросът е кога точно се е заразил, и вероятно от момента на заразяването е станал вирусоносител. В самолета е бил с много повече от четирима души. Но все пак лекарите могат най-добре да преценят кога едно лице е вирусоносител. Най-важното е че ще му мине бързо - няма да се мре, не бойте се!

10

Makaveli

преди 14 години

Този грип се лекува, не е толкова смъртоносен колкото много хора си мислят. Просто се дигна огромен шум. Процента на умрелите от грипа не е висок в сравнение с болните. Повече хора умират от други и различни заболявания, просто ги няма медийте да направят сензацията.