10

Spiro

преди 15 години

Ти луд ли си... в София има около 800 000 свободни жилища не 13 милиона както излиза по твойте думи... Вярно,че има пренасищане,но не е толкова голямо , а и нека вече да започнем да мислим как да населим БГ.

9

преди 15 години

При лошокачествено строителство, с липсващо сеизмично укрепване и прилежаща инфраструктура и 350евро са много.

8

преди 15 години

Брокерчета,пак подскачате !... Знам ...тежко е ! Няма вече далавера,но все пак проумейте ... Няма как в една държава с толкова ниски заплати и нисък жизнен стандарт на хората да има такива високи цени на жилищата ! България обезлюдява ! От близо 10 000 000 сега сме останали по-малко от 7 000 000 постоянно живеещи тук ... А жилища се построиха за поне 20- милионна държава ! Кой да живее в тях ?! Кой да купува ?! Пенсионерите ли,които са 2 500 000 ??? Ами те жилища си имат,а скоро и тях ще освободят !!!... Западняците вече се усетиха..., когото излъгахте - излъгахте ! Сега няма майка ... До тук беше ... и те не пасат трева ! България отдавна не е онзи земен рай,който беше ... Природата е унищожена и замърсена !Евтиният живот,който по-рано привличаше чужденците,вече и него го няма,защото цените ни са като в Европа ! Кой да купува ?! ... Мъкаа.. мъкаааа ....!

7

преди 15 години

Нека ускорим бавния спад на цените като не купуваме нищо :)

6

Онбашията

преди 15 години

и без пари да станат в софия, пак не ми трябва. човек в днешно време трябва да е луд да гледа деца в голям град, особено софия.

5

преди 15 години

това е така, защото българите са лакоми и стиснати

4

до 2

преди 15 години

ОК няма да си купя, тогава губите вие мазни крадливи брокерчета/инвеститорчета.

3

Умен

преди 15 години

От мен казвам - "пас" на купуването ...,поне още година две !

2

преди 15 години

99,999% че в този и още 5 живота нищо няма да купиш освен колиба в Мировяне!

1

преди 15 години

всички чакаме 350 евро на квадрат в София, тогава може да си помисля да си купя нещо.