45

преди 15 години

Каква криза? То до сега какво беше? Как му викахте? Кое сега е криза и кое беше криза? Как да разбека кое коя криза е и за коя се говори? За оная криза или другата криза? Па замете им сложете некви версии така се объркваме

44

преди 15 години

ако беше дал стотарка , ченгетата щяха дори и ръка да му целунат

43

SSS

преди 15 години

тя идеята е ясна в посланието с по-малко от 20 лв. никой вече няма да се размине :D... не си и правете илюзии за жълти стотинки да се драчите с куките ... пишете във всеки написан акт възражения що годе основателни и ще ги насерем с тея измислени актове дето пишат като нема за какво друго да се хванат... и като не им предложим пари на ш**аняците...

42

Драган

преди 15 години

Толкова имах, тези се оказаха разбрани полицаи

41

Galq

преди 15 години

Това че съм готина няма нищо общо. Никога не съм си давала телефона, и никога не съм позволявала да се държат фамилиарно с мен. Държа се учтиво както с всички непознати. Факт е че не се правя на много печена да карам много бързо, да газя пешеходци и такива глупости. Не казвам че спазвам 100% правилата за движение, но карам внимателно. Пред очите ми е умирал човек от катастрофа със зверско каране, не искам аз да причиня подобно нещо. А ако жена ти си плаща (ако си мъж) по описания от теб начин, това си е твой проблем!

40

преди 15 години

На теб ти вярвам! Сигурен съм,че 1 лев не си дала на катаджии за тия 200-220 хиляди километра,които си минала... Вероятно обаче си готина мацка,а нали знаеш,че някои минават пред полицаите я с даване на телефонния си номер - я с нещо друго !... Тъй де плащането не винаги става само с пари ! ...

39

преди 15 години

Псикхопати са тия, дето 8 г. след Костов още се оправдават с него и не спират да го плюят За глупости измислени от тях. АС тияа, дето им се връзват не са психопати, а ***.

38

преди 15 години

На мене пък са ми искали. "Абе дай 200 лв, ама бързо да не види колегата, че и той ще иска." Това някъдем 95 г., когатодцоларът беше 30-40 лв. Поводът - бил ми изтекъл талонът, който ми бяха издали само преди 3 месеца. Талоните нямат дата до кога са валидни, но се познавало по това, че нямало място къде да се дупчи - моят беше само до 94 г. Кой да ти го погледне, а и да ги питаш тъпан ите с тъпани защо издават талони с 1 месец срок на годност, ама ...А преди 1989 г., когато глобяваха с някакви кочани от които уж ти късаха някакви билетчета бе3ше още по-голям цирк. :)))

37

преди 15 години

тоя психопат с тоя костов се вре навсякъде, егати и лумпенизацията

36

Galq

преди 15 години

Та по въпроса който си задал кум Мимоза: Аз имам книжка от 10 години. За тези 10 години съм навъртяла може би около 200 - 220 хиляди километра. Ходила съм из цяла българия. Спирали са ме много пъти. Имало е добър ден, добър ден, документи за проверка и довиждане. Лев не са ми искали. А ти явно има за какво да те спират, и да ти взимат парите. Пък и в крайна сметка ти защо им предлагаш а после се оплакваш??????

35

преди 15 години

Да вим сегаа дали някой пак ще посмее да се подиграва с 9 лева...

34

Кокошка

преди 15 години

... за милион няма зкаон! Прокуратурата предвижда еднократно оторизиране на произолни хора със скрити камери и подписани от прокурори "листове за официално подкупване" за т.н. касички:)

33

преди 15 години

"От 20 години имам книжка. Нямам нито един акт. Никой не ми е искал пари ... Е,аз как да кажа,че полицаите са корумпирани?..." Абе моме,всичкото туй хубаво си го написала,ама да беше писала колко километра имаш навъртяни зад волана и също така какво работи мъжът ти ... Защото,за да напишеш такова нещо в България или нямаш повече от 1 000 км. стаж като шофьор или си жена на катаджия ! ...

32

sisithebest.blog.bg

преди 15 години

просто му се е сторило малко на човека :D

31

преди 15 години

Каквото и да си говорим, Костов има пръст в цялата тая работа...

30

Някой

преди 15 години

Знаеш ли, прав си в известен смисъл. Не съм чул да са хванали някой карал с 200 километра. Но един такъв караше с толкова на магистрала Тракия и се разби някъде до Ихтиман. Имаше и спътници в колата, мисля че бяха жени - всички бяха станали на пихтия! А скоростта беше там някъде - поне 180 - 190. Прав си, не могат да ги хванат защото направо се размазват преди да е реагирал някой.

29

klot

преди 15 години

i da spazva6 vse 6te si izmislqt ne6to tezi REKETIORI

28

преди 15 години

Не трябва да се подкупва. Поздравления за полицаите!

27

Mimoza

преди 15 години

Да, прав си за безумните ограничения на някои места, но аз се старая да ги спазвам. Това е - добър, лош, остарял, това е закона в момента. Ако го спазваме всички, по-малко ще се изтрепваме като на война.По-малко деца ще се избиват, преди да са видяли нещо от тоя живот.Така мисля аз.

26

преди 15 години

От прочетените коментари става ясно, че най много надигат вой тези, които с мазно ухилена физиономия се опитват да дадат пари като ги спрат в нарушение.ПРОСТО НЕ ДАВАЙТЕ ПАРИ !Защото нещо не се връзва-хем си дал хем се жалваш, че сам си ги предложил.