90

GEORGI BUKOV

преди 15 години

MILSQ 4E KAKUVTO I KOMENTAR DA DAM VE4E E KUSNO ZA GORKOTO MOMI4E OBA4E KAKTO SA KAZALI HORATA OKO ZA OKO SMURT ZA UBIECA ILI PONE DOJIVOTNA PRISUDA TOVA NQMA DAIA VURNE NO 6TE E 4ESTNO

89

Villy Jean

преди 15 години

OT SOFIA SUM HARESVAM GRADA SI,HARESVAM I VARNA ,KAKTO I MN DRUGI GRADOVE V BG..DONIAKUDE NE E OT ZNACHENIE GRADA PRI DOSTA OT UBISTVATA NA KOITO STAVAME SVIDETELI. VARNA E KRASIV BOGAT GRAD DOBLIJAVASHT SE DO SOFIA PO IKONOMICHESKO RAVNISHTE SHTO GODE,NO OT DRUGA STRANA MANTALITETA E SIAKASH MALKO PO-NAZAD NA DOSTA OT GRAJDANITE TAM,RAZBIRASE NE NA VSICHKI.. I TUK NE STAVA DUMA ZA KOI GRAD KAKUV E ,A ZA UBIISTVOTO NA EDNO NEVINNO MOMICHE..NA IZRODA TRIABVA DA MU BUDE OTRIAZANA GLAVATA S KUHNENSKI NOJ!! S UDOVOLSTVIE BIH GO NAPRAVIL!! A NA BASHTA MU SE IZPLIUL V LICETO,MAKAR I DA NIAMA VINA DONIAKUDE... MN GADEN SLUCHAI MNOGO!!!STAVA MI ADSKI GADNO,AKO SHTE V SOFIA,VARNA ILI SELO EBLIANE DA BESHE STANALO...,TO UBIISTVOTO SI E UBIISTVO NAVSIAKUDE!!

88

преди 15 години

#84 Много си прав!!! И то не е само с тая новина, ами с всички е така! Хора като искате да си чешете езиците .. не тук! Зверски е убито е невинно момиче, мога да кажа само дано почива с мир и виновника да си намери наказанието ако не от нашата наказателна система, Бог ще раздаде справедливост там горе!

87

преди 15 години

това е много вярно. Града си е супер, но заплатите са много ниски. ТОй дефакто всеки град без софия си е як за живеене ако имаш много кинта :)

86

anonimen

преди 15 години

abe vsi4ki kat ste izvun varna prikazvate za *** ama kat doide tuka se pravite na druj mi 6apkata.elate vuv varna i razpravqite da vidim kak 6te se 4ustvate

85

преди 15 години

е баш срещу празника - може ли такова нещо.

84

преди 15 години

Много ми харесват някой хора изказали мнението си във форума. Явно им липсва култура и способността за елементарно логическо мислене, но това си е техен проблем ... Ако се позаинтересувате и погледнете статистики за броя убийства и извършени престъпления в този така наречен "дълбоко провинциален град" и ги сравните с "така развитата, чиста и уредена София" можете да си изкарвате коментарите... Май забравихте и за убийството на Стоян Балтов. Какато и да е - не ме дразни толкова некомпетентността и простотата в прибързаните коментари. Дразнещото е изкривяването на темата, минаващо рез комунистическите истории и намесата на политика ... Даже и *** не са важни, а за заплатите да не говорим. Важното е че едно младо момиче вече не е между нас. Поклон пред паметта и! И да се надяваме, че този път "безпогрешната" ни "право"съдна система ще даде нужното наказание, а ако не дано този път народа да покаже, че все пак е останало нещо БЪЛГАРСКО в нас. А за европейска българия и третия свят .. ние все още сме си треторазрядна страна .. много бързо забравихте 5-те века Турско робство и 45-те години комунизъм и вече се имаме за големите "европейци"

83

nnn

преди 15 години

Ето за такива случаи трябва да се върне смъртното наказание!!!!Заради такива гнусни гадове, педофили, детски изнасилвачи, ....

82

преди 15 години

Имаме се за държава в ес,пък това го няма и в джунглите на третия свят!Тоя общински съветник не може и собствения си син да контролира,а се очаква от такъв човек да взима решения засягащи хиляди граждани?!Само от морална гледна точка трябва да си даде оставката и да си направи харакири!Жалко преди и крепостните селяни са имали повече права от колкото днес гражданите на републиката!Лека й пръст на момичето!

81

преди 15 години

поредното Мамино/Татино комунистическо (на поредня пребоядисан комунист) синче ще отърве кожляка - тате вече е осигурил подобаващ адвокат, ОЛИГАРХИЯТА Е НЕДОСЕГАЕМА, поне в България

80

преди 15 години

Без съд за подобни безгръбначни направо го пращайте да лежи!Бог да го прости момичето.

79

SSS

преди 15 години

Варна е типичен дълбоко провинциален беден град с много комплексирани бедни граждани. Всичко от медиите е лъжа колко добър е за живеене! Типично за града на мутрите. *** си избраха кмета на Варна!

78

free

преди 15 години

to4no taka N47 i N48

77

Amstell

преди 15 години

Четох по-надолу погрешното мнение взето от медиите за Варна че е "най-добър за живеене"! Истината е че Варна е градът с най-ниските заплати между големите!!!Истината е че Варна е най-бедният град управляван напълно от най-големите мутри в държавата от които всички ги е страх ***!Никакъв бизнес не можеш да развиеш сам без *** в мутренска Варна!!! Града на *** винаги ще е с най-ниските заплати в държавата!

76

преди 15 години

Който намесва политиката с това, което се е случило трябва да иде да се прегледа.

75

преди 15 години

Допълвам - кауш за всички преки извършители, организатори и помагачи и чистка за всичките им началници до най-високото политическо ниво (ако не са замесени по-дълбоко с конкретното престъпление).

74

преди 15 години

Не, този път са онези, които се коалират с него, за да направят онова, което направиха през 1997-*** година!За мен най-важното е тези убийства да започнат да се разкриват. Не може да има труп и да няма убиец. Ако е онова момченце, дето са го нарочили - кауш. А ако е някой от спецслужбите - чистка за всичките му началници нагоре! Rq dp/r,d ie

73

преди 15 години

Костов е виновен! :)

72

преди 15 години

Единственото сигурно и потвърдено от всички информационни агенции е това, че във Варна е председателят на СДС и общинската организация във Варна подкрепя широка дясна коалиция с цел изпращане на бандитското управление в опозиция!

71

agent 0007

преди 15 години

Защо се подминава тази подробност за клипа в телефона на заподозрения:БНТ новините-По непотвърдена информация, в мобилния телефон на заподозрения за убийството е имало видеоклип с трупа на момичето.