1165

преди 15 години

sus tva nasilie ot policeiska strana prosto 6te predizvikat naroda kum grajdanska voina!!!

1164

преди 15 години

naistina e vreme za ***

1163

Gojko

преди 15 години

Ама какво са искали тия 1,000 човека? Гледам по тв, че нападат полицаите защо!?

1162

nikoi

преди 15 години

продължавайте да измъчвате децата си ! ако след време България е 1000000 сами сте си виновни

1161

дедо поп

преди 15 години

има в тая робска подобна на държава на мафията!!!Некви тука викат тия били ***!??Абе й там първо имаше всякви хора -второ в Гърция за едно убито студентче тия потрошиха цялата АТИНА и всички в чужбина ги чуха и видяха!!тука некви *** убиха в кв Зах фабрика професор и нищо -няма полиция няма такъв бокрук като секретар на МВР да каже ще го хванем и осъдим и ще осъдим тия дето *** ДЕТО говорят и заплашват, че ще изколят българите!!!Къде бяха тогаво тия ПОЛИЦАЙ смели решителни!???гледаха като *** и стояха !!!!сега е лесно да счупиш главата на некви лапета на по 15-17 години и да викаш -ТЕ СА ***

1160

преди 15 години

VSYCHKI ZLINI ZAPOCHVAT OTTAM.SVETAT IMA NUJDA OT NOV VODACH I ORGANIZACIA ZA PROTYVODEISTVIE.DOBRIIAT EVREIN E MARTVIAT EVREIN

1159

преди 15 години

TOVA E! I ULIZITE PULNI S BOKLUZI - v prekia + prenosnia smisul..

1158

преди 15 години

Маргарита Михнева---Сега, по канал 3

1157

преди 15 години

време е за ***

1156

преди 15 години

Коментара ми е до 1154!-Жадуващият да стане полицай!!!!!!!!

1155

преди 15 години

Прости ми за неуточнението:Ченгел си по душа ,но не ти се е отдало никога в действителност да упражняваш тая професия.Разбирам болката която изпитва човек след неосъществени мечти.Не се напрягай,ще преуспееш с по-добра алтернатива.Вярвай ми!

1154

преди 15 години

Само малоумно *** може да твърди подобно нещо. Ако бях ченгел, шях да съм там с палка и щит. И да ти кажа - с удоволствие бих изполвзл и палката и щита срещу о*лигофренч*етата, които използват камъни ;)

1153

преди 15 години

Измъкваш се като женски полов орган значи.Изчакай ,виж и да коментираме.Знам ,че нямаш спешна работа .Виж за какво ти говоря и после кажи,че защитаваш униформените.

1152

преди 15 години

Съгласен съм, че няма държавници, но и не виждам такива. Идеята да сменим едни мародери с други хич не ми се нрави. По-добре ояли се такива, отколкото бедните им събратя!

1151

преди 15 години

Понеже спряха излъчването, а и ще сменям канала - до момента не видях това, за което говориш толкова много. Ако е имало подобно нещо ще се радвам да чуя, че са наказани виновните.Какво видях дотук (Орлов мост) - полицейски кордон и тълпа пияни младежи срещу тях. Някои отстрани чупеха плочки от паважа пред подлеза, а други обираха камъните, с които после бяха замеряни полицаите. Казано по друг начин - това не беше протест, а безредици. Доказано е, че голяма част от пострадалите "протестиращи" са били дрогирани. Толкова от мен за тази вечер

1150

преди 15 години

Видя ли си охранения брачед изграчващ твоите думи:по край сухото ,гори и мокрото !А!Хааааа.Ченгел си, от старите и то!

1149

1135!

преди 15 години

Полицайчето ми то!

1148

преди 15 години

Едно дебело ченге ти повтори думите:покрай сухото гори и мокрото отправено към младеж наблюдаващ в страни от събитията.Ей момък, май си ченге а?!Хванах те!

1147

edin

преди 15 години

1141,а сега кой управлява?Не виждаш ли.че се гледа интереса само на определен кръг хора.За държава и народ никой не си мърда пръста.Все тичаме след проблемите.Няма държавническо мислене,има задоволяване на лични интереси.

1146

Серж

преди 15 години

Утре, като се върна от Москва или от Киев (ако ме поканят), да сте си изчипкали крачетата с хладка водичка (докато не съм я спрял и нея) и да сте си по леглата. И загасете лапите, че тока е кът! Товарищите няма да пращат и ток, я?! Ох, и рублата нещо падна, а за гривните... Мъка, мъка товарищи.