155

meri

преди 15 години

алчни пикли като нея предават страната ни.

154

преди 15 години

Какво го обвинявате момичето, без пари спорт прави ли се?

153

Boba Fett

преди 15 години

Правилно!Ако искаш да те има и да просперираш,бягай от страната ни!Тука живот няма,вчера попаднах на едно понятие,описващо точно какво става в България- дезертификация(опустяване,превръщане в пустиня)!

152

Pitane

преди 15 години

Защо Каратанчева няма никакви успех, след като се завърна в тениса? Може би защото вече татенцето не дава допинг и няма как да бие, а губи веднага в малките турнирчета. Истината е една - Сесил е тенисистка малко под средното ниво и нищо повече. Да не ви пука, не губим от липсата й.

151

реалист

преди 15 години

Джон Атанасов е 100%ов американец. Нито се е родил в България, нито е имал български паспорт.Колкото до Сесил, свободна е да прави каквото иска. Само не ми харесва, че взима допинг (то за това е и станало всичко изглежда).

150

alexander

преди 15 години

Браво Сесил точно така трябва да се постъпва в една държава където http:// .vbox7.com/play:37a5a982 има пълен хаос и да си спортист означава, че трябва да тънеш в мизерия и винаги да даваш и никой да не те зашитава. Успех Сесил

149

преди 15 години

Защо я плюете? Тя не е направила нищо по-лошо от всеки един човек отишъл да работи на запад за повече пари. Сигурен съм че поне половината от вас имат роднини емигранти! И те ли са родоотстъпници, защото си продават мозък и работят за държава, която не им е родината?Помислете кое е по-лошото отношение към родината.Примера за Ставински е много точен и ми хареса.

148

преди 15 години

знае то,момичето,къде да иде - там дават от хубавите прахчета...

147

Оня там

преди 15 години

Тая пък коя беше, че каква стана ?! Не стига че е грозно чудовище с огромен нос, ами че е и надменна ***, която за нищо не става. Както по долу казаха да ходи в на майка си ...... Такова грозно и тъпо същество на някой въпбще дреме ли му за тая овца не ми е ясно !?

146

преди 15 години

Всики нормален избира по-добрата оферта.Футболисти и др. Джон Атанасов родоотстъпник ли е? Антонов и той ли? Камата и той ли? Хилядите млади образовани отишли в чужбина и те ли са родоотстъпници или нощо в любимата ти родина е сбъркано? "Стига простотий, бе тате!"-от един стар, но актуален и днес филм.

145

haho

преди 15 години

човече, какво закусваш? :/

144

преди 15 години

Мислите ли,че това грозно същество си заслужава коментариите.Нима някой се сеща за оня,шахматиста(дори не си спомням и името му) дет се помисли за велик и стана македонец,нима някой си спомня за щангистите които станаха мюсулмани за няколко долара повече.Забравени са,нали!И това не е случайно,ГОСПОД си знае работата.Няма по голям грях от този да се отречеш от корена си...Няма!И рано или късно това нищожно човече със звучното българско име Сесил ще го почувства.Нека всеки от нас по често слуша ВЕЛИКАТА БЪЛГАРКА ЛИЛИ ИВАНОВА.Препоръчвам парчето"Не всичко е пари приятелю",особенно предателството на рода и корените.П.С.СЕСИЛ,не искам да съм лошия ти пророк,но от тук на сетне ти си безродница и винаги щом усетиш "любовта" на БЪЛГАРИНА по отношение на дребната ти душица. Рано или късно всеки си получава заслуженото.А ти си обречена на ЗАБВЕНИЕ....и родоизменничека съдба.

143

преди 15 години

Тази жена може ходи където си поиска.Освен успеха й на Ролан Гарос,където достигна четвъртфиналите и допингскандала,с друго не се прочу.Има някакъв талант,но доста се надхвърля,трябва й повече премереност. Че животът е труден в България е ясно,но навън също не е лесно.

142

Borat Sagdiev

преди 15 години

Yeeeeaaahh... It's nice! Now all Kazahstan have sexy time with her

141

преди 15 години

И без друго не стана всенародна любимка заради допинг скандала и прочее. Няма харизмата, обаянието дза да я подкрепяме обичаме и ценим! Това е! Да върви на майка си ****ката ако иска. Да ми яде ху*яя!!!

140

1234

преди 15 години

ми да става каквото си иска-то пък голяма звезда, голямо нещо..освен изцепката й с бременността, не мога да се сетя да е свършила нещо свестно..разбирам да бяха някои от мащаба на малееви, а то-каратанчева, да си живее живота за тея пари, пък може да има и за противозачатъчни..а иначе, наистина БГ е една от най-кофти местата за живеене

139

преди 15 години

Нали знаете притчата "Защо в ада при казана на българите няма дявол, който да ги натиска във врящата вода" - защото ние сами се дърпаме надолу!Пример Номера 137, 135 и така на долу. Не ми се занимава да ги изброявам всички.Мисли Българино! Не злобей! С тая злоба, българино, все в блатото ще си седиш!!!

138

ATF

преди 15 години

65 000 са много пари - тук в БГ си е жива мизерия , и обикновенни хора и спортисти напускат страната защото живеем в бедност , глад и мизерия.Аз за далеч по малко бих си сменил гражданството.Няма по *** и гадно място за живот от БГ.

137

преди 15 години

дано и си провали кариреарата майка и да родотстъпническа!!!!

136

преди 15 години

Номер 135 кви жълти стотинки те гонят пък теб???"ще получава по 65 000 долара на сезон" - кога ще ги изкара, ако се състезава за БГ? Ти по колко изкарваш, че 65хил ти се струват "жълти стотинки"???