34

боко

преди 15 години

"Той е" не беше ли пиар на изборите на Коньо? По му прилича шмайзера?

33

Агитатор

преди 15 години

Политиката на БСП се бори за преврищането на България в абревиатура! Българска-Ъгловата-Ганьовска-Архаична-Русофилска-И диотска-Ярмомелка! Това е най-добрата политика! Гласувайте за БСП!

32

GB

преди 15 години

Какви глупости говорите бе, всеки един от тези 119 члена на висшия съвет е "единствен и неповторим"! Даже всеки от *** е "единствен и неповторим"! И всеки от избирателите на БСП е "единствен и неповторим"! И изобщо България е "единствена и неповторима"!

31

преди 15 години

Лилов беше там, показаха му муцуната по тв, а Премянов даже беше номиниран за лидер на партията, но отпадна, като остана сал един Станишев - в царството на слепците и едноокият е цар:) Поне да бяха истински комунисти, че да ги разбере човек, а те....обречени сме, както каза жената-министър-председател/временен/ Ренета Инджова и....забегна в САЩ хахаха Цирк Буш имаше едно време, помните ли?

30

Дядо Петър

преди 15 години

да се оправи, докато все още зависи от 120-годишната терористична организация и нейните безбройни конгреси.Има все пак някакъв напредък - като ученици трябваше да знаем всичките им конгреси на изуст, тъй като заемаха основно място в учебниците ни по история на България.А по-късно, когато си изградиха бункера, наречен НДК, по време на конгресите им покрай него и пиле не можеше да прехвръкне. Защото се бояха от "любовта" на собствения си народ.Който, за съжаление, все още ги търпи на шията си.

29

НИКОЛА СТОЯНОВ РУСЕ

преди 15 години

БСП е ИСТОРИЯ, КОЯТО ЩЕ БЪДЕ В УЧЕБНИЦИТЕ НА УЧЕНИЦИТЕ,БСП е ОЛИЦИТВОРЕНИЕ на БКП,БСП е 'Бият Станишев в Парламента,БСП е 'Била е ИДЕЯ, Била е МЕЧТА, а вече е ИСОТОРИЯ'

28

преди 15 години

БРАВО! Въпроса ти е много хубав и хубаво е че сега го задаваш точно когато БСП се правят на реформирана партия, но всички ние помним времето, когато се редяхме на опашки, затова Ви призовавам всички ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НОВОТО ВРЕМЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ!!!!!!

27

до 26

преди 15 години

Не господине НОВОТО ВРЕМЕ по нищо не си прилича с партията на Ковачки ЛИДЕР и новоочреденото ДВИЖЕНИЕ НАПРЕД. За да видиш кои са НОВОТО ВРЕМЕ посети .novotovreme.bg.

26

преди 15 години

В България има 99% ***.. 25% гласуват за мутри и червени ***, а 74% не ходят да гласуват и мислят, че са велики, че ще накривят шапката на някой! Това е истината скъпи съотечественици!Червените олигарси и кардиналите от ДС владеят медийното пространство и парата...в тях е кокала и тоягата...ще минат нови десетилетия докато се промени съзнанието на това "овче" стадо..То не иска да живее достойно, а иска някой да го направлява, да го ръководи...И 1000 овце не могат да се справят с един вълк...

25

преди 15 години

НОВОТО ВРЕМЕ?!?ТИЯ НА КОВАЧКИ ЛИ? АБЕ ВИЕ ПОДИГРАВАТЕ ЛИ СЕ С НАС?

24

преди 15 години

А КЪДЕ БЯХА НА ПЛЕНУМА:КРАСИМИР ПРЕМЯНОВЖАН ВИДЕНОВ ГЕОРГИ ПЪРВАНОВАЛЕКСАНДЪР ТОМОВРУМЕН СПАСОВАЛЕКСАНДЪР ЛИЛОВЯНАКИ СТОИЛОВФИЛИП БОКОВНОРА АНАНИЕВААЛЕКСАНДЪР МАРИНОВВ БСП ЗРЕЕ РАЗЦЕПЛЕНИЕ КОЕТО ЩЕ СЕ СЛУЧИ ВЕДНАГА СЕЛД ПРОВАЛА НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ.КРАЙНО ВРЕМЕ Е ОТДЕЛЯНЕТО НА СОЦИАЛДЕМОКРАТИТЕ ОТ КОМУНИСТИТЕ

23

преди 15 години

За да изгоним тези КОМУНИСТИ и ДПС, влезте в сайта на НОВОТО ВРЕМЕ, регистрирайте се онлаин за да участвате в изграждането на една нормална ДЪРЖАВА, защтото само ние можем да променим нещата като гласуваме!!!!!!!!!!!!Вижте законопроектите предложени от НОВОТО ВРЕМЕ, там са хората които се познават по делата.

22

преди 15 години

U R O D !!!

21

Алекс

преди 15 години

Въобще не е нагласено.

20

преди 15 години

управлявана от 1 рейс олигарси

19

преди 15 години

Наистина започна да се самозабравя това момче Станишев. Нарича опозицията циркаджии, народа - кучета дето лаят по трамвая му ... не върви на добре. Един човек самозабрави ли се - лошо за него, един министър председател самозабрави ли се - лошо за народа.

18

ГЕЙ

преди 15 години

ЕДИНСТВЕН И НЕЗАМЕНИМ ЗА МЕН БЕБЧО...........К.***

17

преди 15 години

пълен *** и дано го чете моя коментар щото ша му кажа че е и зарадине го България е на то халс тва е най-крадливия

16

компетентен

преди 15 години

В държавата Абсурдистан всичко е възможно. Комунистическата партия, прекръстена на социалистическа си преизбира водача. Тоя същият е стар ерген, няма дори деца, не е служил казарма, няма нито един ден трудов стаж преди да стане премиер, не е роден българин. Тоя даде мандата на турчина Доган и се коалира с дъртия алчен крадец Симо Мадридски. Да ни пази Господ от тия изчадия и след няколко месеца никой от тия и подобните им да не припарва до управлението на разсипаната ни държава.

15

преди 15 години

Наистина започна да се самозабравя това момче Станишев. Нарича опозицията циркаджии, народа - кучета дето лаят по трамвая му ... не върви на добре.