40

Анонимен

преди 3 седмици

Ми то 70%е администрациятя къ да не са дуволни

39

читалище заря

преди 3 седмици

един вид 68 процента от работещите в народночиталище днесбеге са доволни, а по възрастните се опасяват от ИИ. на фона на днешните заглавия, и имайки предвид че пишат тримапетима като цяло, не е лъжа.

38

Ха-ха

преди 3 седмици

Абе как пък един път до сега не са ме питали за едно нещо поне бре? И сега искат да им повярвам на стъкмистиката? Лъжа, лъжа, лъжа, лъжа....! А казах ли, че този процент е 100% лъжа?

37

Анонимен

преди 3 седмици

Форумните тpoлове няма как да сте удовлетворени, понеже ви подхвърлят жълти стотинки, ама вие така или иначе за нищо не ставате! Работите нещо което всеки друг може да го върши, нямате никакви специални умения, не знаете езици, и като цяло сте доста ограничени! Съответно сте лесно заменяеми, и дори това което ви плащат ви е много

36

Анонимен

преди 3 седмици

До До 32 При положение че нема и армия явно не е в рет. И там требва да внесат войници.

35

До 32

преди 3 седмици

Абе как ще сравняваш тия мафиоти с бай Тошо тогава имаше училища към всяко предприятие и ти беше осигурена работа имаше сигурност сега алчни мафиоти гледат да, те усигуряват на минималната работна заплата който не иска, следващия

34

кръвни съсиреци

преди 3 седмици

ЕС тихо оттегли одобрението на ваксината на Astra Zeneca за Covid. Изтеглянето дойде, след като Astra Zeneca призна в съда, че нейната ваксина причинява кръвни съсиреци.

33

Лабадая

преди 3 седмици

НЕ

32

Анонимен

преди 3 седмици

"Пожелавам всичко да се получава отлично на Путин! Винаги така му се получава!" 91-годишната Вера Гуревич, класен ръководител на Владимир Путин, дойде на церемонията по встъпването в длъжност, за да поздрави лично президента.

31

при Тодор Живков

преди 3 седмици

При Тодор Живково време при социализма когато бяхме с Русия нямаше пазар на труда. Никой не можеше да си представи че ще се продава на някакъв пазар. Всеки имаше правото да придобие професията която му харесва и която му е по-сърце и да работи по специалността си и да се развива и да създава дом, семейство и деца и да планира бъдещето си. А днес 25 годишно момче или момиче което планира да създаде семейство и да има 3 деца да отиде в банката и да иска заем за ипотека за жилище - какво могат да им предложат - нищо.

30

Фейк новина

преди 3 седмици

Това е фалшива статистика

29

Анонимен

преди 3 седмици

Огромен брой руснаци виждат във вас не само успешен политик, но и добър, мъдър и сърдечен човек - Патриарх Кирил към Путин

28

Анонимен

преди 3 седмици

При 2 милиона безработни и 3 милиона избегали от бг май са едва 8 % от бг а

27

Анонимен

преди 3 седмици

Големият Чалгарийски Райх не е изграден за един ден. Трябвало е хилядолетия робство и повтаряне на грешки, за да се поробите така и да работите за африкански заплати в клуба на Богатите, Шенген по въздух и вода и по вятър и мъгла.

26

м.джери

преди 3 седмици

Лятото многу бях доволен, батее..., ровим из кофите за смет и си свиркам! Я, Смартфонче, я плазмичкъ, я лаптопче... все шъ намериш по нещу, някои добри хорица и пари фърлят, ве! Виж, Зимъска е кофти..., студ, глад.., ама аверчето ми вика: "Идвай у Испания, ве, хем тъ хранят, хем тъ обличат, хем пари ти дават, хем безплатни прегледи и лечения праятъ". Ся ровя из испанските кофи да не ви рапровям кви пачки прайм, че и вий шъ дойдете... -)))))

25

морски

преди 3 седмици

Украинките камериерки сигурно са в тези проценти. В края на Сезона ще са други нещата.

24

Писимист

преди 3 седмици

Нможе да може да обясниш термини като емпатия и социално общество на нисши разум. При него има само нула и едно, вход и изход, печалба и загуба.

23

Ваня Не е

преди 3 седмици

Удовлетворена от Хилядите Кинти Заплата в Общината - иска 10ки Хиляди Еврака на Месец като ЕвроДепутат!

22

Само врътки

преди 3 седмици

С навлизането на ИИ като заместник на ителектуалния труд и изнесените фабрики на запада в Китай и Индия. Остава само бизнеса с имоти и всичкото адвокати и икономисти са там и надуват балона на макс . Един имот го обработват по 10 брокера и фирми и му вдигат цената с над 100%. Изкупува се веднага всеки частен имот и се надува цената. Имота се продава на чужденец за да вземе български паспорт. Същия имот се продава после на целото село на чужденеца така с един имот два вагона китайци вземат Бг грж

21

Т

преди 3 седмици

Не. Нито като заплота, нито като условия нито като качество и резултат. Доволно може да е само пр а се.