19

Анонимен

преди 1 месец

Протестиращите са просто мюсюлмани.САЩ сбъркаха като пуснаха толкова ислям в САЩ.Ислямът е вреден за демокрацията.Това е азиатски начин на мислене и култура, нямащо нищо общо с гръко римската цивилизация.Ислямът се явява винаги заплаха по този начин за нашето политическо общество, дори да е в покой, ако се размърда той си е катастрофа.Ислямът инфилтрира вече западни структури чрез демокрацията ни и ги използва срещу нея- пример кмета на Брюксел и тези протести в щатите.

18

Анонимен

преди 1 месец

Ръчка ги някой здраво горките деца!Има да плащат 3 живота борчове за глупотевината си!Сега като ги подберът по досие ще могът да се дипломират в престижни заведения във Венецуела,Иран и Масква!Добри бунтари ще излязът от тях!

17

Misir Jurnal

преди 1 месец

Това отдавна не е новина,а пък как сте е преписали не е истина?!

16

Анонимен

преди 1 месец

Този мръсен и гаден ислям.

15

Седераст

преди 1 месец

Протестът ще бъде смазан не от сто, ако трябва от хиляда полицаи. Ако се наложи и от военните. Просто не е демократично да се протестира срещу повтарящи се от месеци жестоки убийства на деца. Сега новото демократично е да се налагат ЛГТБ и *** ценности, дете с двама бащи, бинарни и неосъзнати трето полови схеми

14

Анонимен

преди 1 месец

Тези "елитни" университети се финансират от еврейски организации и фрими, причастни и към военните. Точно заради това уволниха ректорките им преди време.

13

БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ

преди 1 месец

ХАН ТЕРВЕЛ СПРЯ АРАБИТЕ ДА ИСЛЯМИЗИРА БЪЛГАРИЯ...... СЕГА ПУТИН ИСКА ДА ИСЛЯМИЗИРА РУСИЯ, УКРАЙНА, БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА ЗАЕДНО СЪС АРАБСКИТЕ СИ СЪЮЗНИЦИ...

12

БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ

преди 1 месец

ЛЕНИН ИМА ЕВРЕЙСКИ ГЕН... ТРОЦКИ СЪЩО.... И МНОГО ДРУГИ РУСНАЦИ..... АРАБИТЕ СА ОЩЕ ПО ЛОШИ....

11

Анонимен

преди 1 месец

Кво искаш да се помниНали днес града се казва Великанционско Търново, а попа маха от хълма "Елате повече", докато университетската индулгенция се извозва в черни аудита.Помни, няма кой да помни.

10

do 6

преди 1 месец

До Българи, помнете! : Да добавя, че и Иван Шишман(какво хубаво българско име), при когото падаме под турско робство, също е от кривоносото племе по майчина линия

9

Българи, помнете!

преди 1 месец

Турция изпаднала пред дилемата за тотален погром, но евреина Бенджамин Дизраели изпраща английската военна флота в Дарданелите за да спре настъплението и превземането на град Цариград. По негово искане след Освобождението бил свикан Берлинският конгрес, който откъснал от България големи територии и много българи останали извън пределите на страната ни. Той е главен виновник Сан-Стефанска България да бъде разкъсана и разделена на две.

8

Росен

преди 1 месец

Щом студентите в САЩ започнаха протест, ционистите са свършени. Имайте предвид, че това са синовете и дъщерите на ционисти. Те казват ,,ние сме били лъгани през целия ни живот!" и предпочитат да се лишат от наследството си в поне 7 цифри в долари, но да отстояват истината. Нетаняху е военнопрестъпник, който трябва да се изправи пред Хага.

7

Българи, помнете!

преди 1 месец

АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ бива жестоко потушено с масови кланета, опожаряване на села и насилие сред млади и стари. Но един човек оправдал всички тези зверства и масови убийства извършени от турците. Евреинът Бенджамин Дизраели министър председател на Англия по това време. В края на Руско-Турската Освободителната война (1877-1878 г.) българските опълченци и руските войски настъпват устремно към Цариград.

6

Българи, помнете!

преди 1 месец

Така България паднала под турско робство, благодарение на еврейското предателство от членове на еврейските фамилии Коен, Леви и Ашкенази, които и досега имат потомство в България. Юдеите тогава не можели да търпят такава могъща славянска държава, граничеща с четири морета и с хитрост, предоставена на турския завоевател я унищожили. Сюлейман паша, отговорник за старозагорското, както и много други кланета той също е ислямизиран евреин. Истинското му име е Соломон Леви Явиш.

5

Не

преди 1 месец

Желая да радвам младите хора

4

Българи, помнете!

преди 1 месец

Когато заповедта му била изпълнена евреинът Челеби Нафталион отишъл в манастира и лично ръководел безмилостното им избиване. Всички българи християни били зверски заклани пред иконата на Спасителя Господ Исус Христос. На всеки доведен на ешафода Челеби Нафталион, повтарял подигравателно една и съща фраза: Помоли своя Исус Христос, може би той ще те спаси!

3

Бъргари, помнете!

преди 1 месец

Вечерта евреинът Лазар Коен завел турците до стените на Търновград и те нахлули вътре, като подложили града на грабеж, клане, насилие и го опожарили. От град Венеция бил командирован най- жестокият садист евреинът Челеби Нафталион със щаба му състоящ се от трима евреи: - Рахамин Асеов, Хаим Иерохам и Давид Леви. Пристигайки във град Велико Търново Нафталион заповядал незабавно да отведат изтъкнатите търновци, начело с българският Патриарх Евтимий и да ги заведат в манастира Света Троица.

2

Анонимен

преди 1 месец

Путин е виновен, видях руски агенти. Иначе браво, че започвате да отразявате какво се случва в САЩ.

1

Анонимен

преди 1 месец

Що за материал сте пуснали ???? Въразвате си гащите, да не ви налажат от посолството ли? Напишете поне това, което се пуска и като образ по амеруикански медии, пишете за сериозната ескалация, за пофромите и арестите. Пишете. Не лъжете населението, че САЩ са демокрация.