27

Импйчмънт

преди 1 месец

Тая розова флашка вместо да боядисва и да симулира дейност да оправи дупките по бул.Цариградско шосе, бул.Джеймс Баучер, бул.Евлоги Георгиев, и бул.Г.М. Димитров, от времето на Янчулев по-слаб кмет София не е имала!

26

Спас

преди 1 месец

След като не направиха метро до промишлните зони за работниците и бизнеса хората отиват с коли на работа.Бизнеса не може да се движи с тротинетка.Така стесниха и бул.Т.Александров та два джипа не могат да карат един до друг.А велоалеите са празни щото е опасно.От едни крадливи т.панари на други инфантили.Тротинетките са по-важни.Първо ни пробутват ДС за кмет,после почва изнудването с повече такси и експерименти.

25

Анонимен

преди 1 месец

аз живея на Попа и работя в центъра. Ходя пеш защото всичко което трябва ми е наблизо. Колата ми е на паркинг за да не я барат наркоманите. Кой се дразни на велоалеята: комплексирания ***, дето иска да си гледа трошката от прозореца или чалгаря от Люлин който стига до София с кола. Центъра трябва да е затворен за всички които не са собственици на имоти в него!

24

безумни идеи

преди 1 месец

аман от *** които се опитват да наложат силово на света утопичните си мечти. Да блокираш транспортните потоци, да влошиш с това динамиката на града поемащ 20% от населението на страната , даващ над 50% от националното богатство е престъпление към националните интереси.Едните са крадци, а тези - формени безумци

23

Анонимен

преди 1 месец

селяникус автоталибаникус ще получи запек като се върне в столицата!

22

Анонимен

преди 1 месец

*** как издебнаха столичани в повече да са си на село и да им махнат паркоместата. Хахаха. Като се върнат *** на чесън, оцет и прассе ще има изненадаа! В този район живеят предимно комплексирани селяни под наем, имам 2 имота в центъра и им дера кожите здраво. Мрънкат за паркоместата, викам ако щеш. Други ще дойдат от прованса!

21

Анонимен

преди 1 месец

По-доброто решение е да върнат двупосочното движение по Патриарха и разбира се без велоалеи там.

20

Анонимен

преди 1 месец

Най-слабият кмет на София е Бойко Борисов, следван от Фандъкова. За Терзиев е много рано да се определя какъв кмет е.

19

и аз да предложа....

преди 1 месец

Тъй като улицата става очевидно тясна предлагам да съборим сградите от едната страна, там да направим просторна дълга градинка.Така ще има място за велоалеи и няма да са нужни толкова паркоместа и всички от периферията на Софя ще са доволни.

18

Сму4и сф

преди 1 месец

Специално от над за вас - велоалея - някъде, където ни хареса. Цветни празници и си пазете яйцата

17

Анонимен

преди 1 месец

Тези колоездачи ще се бутат между колите боневци кои умници гласуват за вас

16

Анонимен

преди 1 месец

И за какво и за кого са тези велоалеи няма място за колите Разширете пътните платна не ги стеснявайте недомислици на боневците без да мислят

15

Реалист

преди 1 месец

В Блгрстан с маркиране не става, трябва физически да се отдели с колчета или бордюр.

14

Анонимен

преди 1 месец

Да караш велосипед до километричните тапи от автомобили, бълващи облаци от сажди и изгорели газове...

13

Анонимен

преди 1 месец

През последните 35 години наблюдавам само npocтотии и недомислици. Все под предлог "за доброто на хората".

12

баааа го

преди 1 месец

София замяза на Ханой.......

11

Анонимен

преди 1 месец

Който има мозък знае кога и как да се придвижи да няма проблем, аз съм този който ви помаха от тротинетката докато ви се присмивам в задръстването, прости селяци сте стойте си там и като ви гледам менюто в колата на руски и така и не се научихте да се свържете телефона с колата!

10

.

преди 1 месец

Не допускайте ГРОБ в парламента и положителните промени в града ни ще продължат, 14 годишното царство на Данчето и Гроб и техните хора по общините лека полека ще избледнеят.

9

Анонимен

преди 1 месец

И нормалните, обикновени хора, които се мъчат да се придвижат и да си свършат работа също не харесват това. Ама като си мека китка, някак ти е трудно да го осъзнаеш.

8

Анонимен

преди 1 месец

Много правилно, така пешеходците имат повече място на тротоара а тези с колите, ами аз в центъра ходя с трамвая за 10 минути, който е от село да идва по-рядко!