181

Аман от хотели

преди 1 месец

И в България и в чужбина повече самоорганизирано никога. За уж някой лев по-малко (а в Западна Европа даже е по-скъпо самоорганизирано) нямаш никаква защита. Твоята дума срещу тази на резепциониста или хотелиера. Поне с агенция може да ти сменят стаята, че и целия хотел. В Румъния ни тече вода от тавана в стаята, но понеже сме само 2 души ни казаха "Оправяйте се!". Ако бяхме цяла група с тур оператор повече щяха да обърнат внимание.

180

ТЪРСЕТЕ РАБОТНИЦИ...

преди 1 месец

" социалисти"-- да ви работят за "без пари"---ЗА "СОЦИАЛНИ ГРИЖИ"---- нали сме " СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА"!!!

179

до до Добре дошли

преди 1 месец

Пълни небивалици. Първо, не е майчЕнски, но здраве да е. И в момента България е с най-дългото майчинство в цяла Европа - 58 седмици средно, повече от година платен отпуск. В повечето страни е 14 седмици. Останалото е неплатено, ако искаш да си стоиш вкъщи. У нас жените вземат и втората, детето вече тича, а те пушат цигара след цигара по кафетата. После на работа са като в небрано лозе, изгубили всякаква представа от труд. Кучето въобще не е заровено там. И кой ще те чака 3 г да блееш пред блока?

178

Българския бизнес

преди 1 месец

Трябва да се забрани със закон

177

СМЕХ....

преди 1 месец

Никога на море в България, ако ще и от Занзибар да е персонала....УЧЕТЕ СУАХИЛИ ЗА ДА СЕ РАЗБИРАТЕ!!!!

176

до добре дошли

преди 1 месец

""""България трябва да улесни идването на такива хора....""""" ----- Държавата ни би трябвало да Стимулира ръста на Раждаемоста, а прави точно обратното! При "лошия" Соц жената получаваше Три Години Платени Майченски, плюс допълнителни социални бонуси при три и повече деца, "Майченските" се считаха за Трудов Стаж. Строяха се Детски Ясли, Детски Градини, Училища... А, днес... след 25 години (едно поколение) ще изчезнем!

175

Анонимен

преди 1 месец

Почваме да внасяме работници от изток. Скоро и жени ще трябва да си внасяме че нашите май за нищо не стават.

174

Анонимен

преди 1 месец

А те ьнаят ли колко дава това комунистическо чедо от комсомола Станев...там още я карат на другари...засял теменужки ама на повечето хотели не е сменян мокета от 80 те години на миналия век

173

Анонимен

преди 1 месец

На морето като питаш за джип сафари и програма с екскурзовод ти казват "само за чужденци е". Не ми харесва само да ходя до морето за да лежа по цял ден на плажа.

172

Анонимен

преди 1 месец

Българинът се видя с пари, вече всеки е със заплата 10-15 хиляди лева. Само пенсионерите са с по 600-900 лева пенсия и тези в държавните структури са с 1000-1600 лева заплата. Хората с пари няма да отидат на море в България, а пенсионерите и държавните служители нямат пари за море

171

Анонимен

преди 1 месец

Белите държави на Запад имат много цветно население. Ние трябва да следваме тренда, ако искаме да сме бяла държава, както ни препоръчват екранните аватари на Пепе&Дебе.

170

Анонимен

преди 1 месец

Ставаме вече бяла държава с много черно население от цял свят. Белият господар си докарва роботници за плантациите по морето.

169

Анонимен

преди 1 месец

800 лева ми излезе най-евтината оферта за 1 седмица в Поморие. Хубаво беше, но сигурно в Италия ще е на тези пари.

168

До 160

преди 1 месец

В коя друга държава ще им разрешат да построят хотелите си? Тук, все пак, е възможно да видиш надписи " училище преобазено в хотел(имам снимки) с европейски средства и да построиш подпорна стена със 120 места за настаняване и рецепция!!! А много от "чужденците" даже не разбират, че са на море!

167

Добре дошли

преди 1 месец

България трябва да улесни идването на такива хора, вместо да вярва на мантрите, че ще ни завладеят и ще ни вземат работата. Като много знае някой да отива и да го работи. Ама не иска, че малко парите. Аз бях миналата в Индонезия. В хотела момичета и момчета по на 16-17, събуваха се за да влязат, почистваха и сменяха всичко за секунди, парфюмират стаята и не очакват нищо. Като им дам по 20 хил рупии, което е стотинки ми се калняха. Много добри и сърдечни хора. Тук такива отдавна не останаха.

166

IT

преди 1 месец

3000 лв вече не са пари в България, а шума Ококореният нeщастникислабоум крадец унищожи изцяло покупателната сила и стойност на лева.С постояни вдигания на заплати и пенсии на най големит безполезници държавните храантутници и пенсионери Те в пъти надминаха заплатите в квалифицираните професии. 3800лв пенсии за 60000бр б0оклукчий! Колко от вас взимат тази заплата.

165

Кой ще шие ризите ни

преди 1 месец

Глад за персонал по морето, наемат работници от Бали, Шри Ланка, Непал . . . . . Безотговорно!

164

Кой ще лие ризите ни

преди 1 месец

Глад за персонал по морето, наемат работници от Бали, Шри Ланка, Непал . . . . . Безотговорно!

163

Анонимен

преди 1 месец

Ся, причините за липсата на персонал по Черноморието е: а) имате 3-4 месеца активен сезон, б) трудовите договори не се спазват от арендаторите на хотелите и заведенията, а понякога дори отсъстват, и в) най-страшният фактор, който съзнателно се премълчава - Обезлюдяването на държавата и все по-ОчевАдната истина - задълбочаващата се Липса на Млади хора в Бг!!!

162

Черно Из_морие

преди 1 месец

Не стъпвам !!! Докато не си платят х100 всички черноморски дирибей , хотелиери и чалга бизнесмени за съсипаното крайбрежие, няма да има оправия.