213

Анонимен

преди 1 месец

Посткомунистическите елити искат амнистия на Прехода. Лошото е, че всяка неподправена несправедливост с времето се задълбочава. Русия и Украйна са доказателството за това. Източна Европа ще продължи да потъва в своето раздвоение. Пътят е през признаване на плюсовете и минусите на етатизма на социалистическата държава, признаване на световния принос на социализма в човешката история. Западът също трябва да се извини за "тъмната страна" на своята същност, иначе играта на лъжи ще ни завлече всички.

212

Анонимен

преди 1 месец

Русия трябва да проведе съдебни дела за предателите си от 1991г. и да ги обяви за западни агенти, които са изтъргували страната си за лична облага за себе си и за семействата си, което е лесно доказуемо като се проследи съдбата на децата и внуците на въпросните политици. Русия трябва ясно да признае и осъзнае, че Перестройката е бандитски преход и да се търси безсрочна отговорност на извършителите.

211

Анонимен

преди 1 месец

През 1991г Обединеният Запад измами Русия. Според мен на Горбачов му повлияха психотропно и ако Русия докаже, че Горбачов не е бил способен да взема решения самостоятелно, то всичко подписано от Горбачов е нелегитимно.

210

Спрете му спирта

преди 1 месец

На този

209

Анонимен

преди 1 месец

Расия е купена от Китай,за това й дават пари и оръжие,че и москвичи!

208

Страшно е

преди 1 месец

Да нападнеш държава 25 пъти по-малка като територия и да те спукат от бой. 10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка! Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга! Ахмат в тикток да ти помага! Еленовъд три години Киев да взима. Флагманът по дъното да лази. Валутата на една стинка да стане! 4 таджика хастара на Москва да обърнат. За Париж и Лондон да тръгнеш,до Белгород да стигнеш!Страшно е!

207

тя

преди 1 месец

Украйна е купена от САЩ и е подчинена на тях ,затова й дават пари и оръжие !

206

тя

преди 1 месец

Крайно време е да си вземете Одеса и Харков !

205

Анонимен

преди 1 месец

Лавров, лавров..плюй си в пазвата да не те чуят монголците, че ти отиде държавата в историята с тая 'логика':))))

204

Анонимен

преди 1 месец

Представяте ли си -руската политика се определя от един болен комунист-сталинист като тоя Лавров Жалко за такава велика страна Страната на Пушкин , Лермонтов , Достоевски ...Жалко за нормалните руснаци Дано Русия по-скоро се освободи от своето фашистко управление

203

Анонимен

преди 1 месец

Лавров не му пука , той си гледа голямата заплата Знае че в крайна сметка ще умре преди Путин / поради лошото си здраве / и няма д буде изправен на военен трибунал

202

Анонимен

преди 1 месец

Този има примитивно мислене По същия начин Турция може да нападне южна България и да каже че е ''Фокусирана върху изконно турска територия '' Дори Ердоган не е примитивен като тоя изкуфял дъртак ... Лавров отдавна не бе се появявал , надявам се е бил в болница ...

201

Вальо

преди 1 месец

До Анонимен Сибил може да не е бил китайски, но благодарение на Путин ще бъде китайски. Китай отмени политиката за едно дете в семейство, трябва да населят Сибир....

200

Анонимен

преди 1 месец

В САЩ гласуваха 61 милиарда за Украйна- да му мислят рашибозука

199

Анонимен

преди 1 месец

чист бандит

198

Анонимен

преди 1 месец

Украйна е смостоятелна държава с достоинство и никога няма да се подчини на мръсната руска политика

197

Анонимен

преди 1 месец

долу мръсните руски ръце от Украйна и България

196

Анонимен

преди 1 месец

русия е крадла на история, която се стреми да заличи България.

195

Костов

преди 1 месец

Нарисували сте го със много къса стрела. Русия отдавна се стреми и към изконно руската християнска България и нейната писменост. А в по широк мащаб и към изконно Руската Африка ,латинска Америка,Куба,Виетнам,Панама,Близкия изток,Венецуела, Целият близък и далечен изток...... и так дальше!!!!

194

Много лакоми

преди 1 месец

И Коня и Кремълското Жуже са много лакоми за чужда земя.Досега са откраднали - 20% от Територията на Украйна , 1/3 от територията на Грузия, 20 % от територията на Молдова.Руснаците са си присвоили Куилските острови след Втората световна война и не искат да ги връщат на Япония.Заради ттова , досега между Русия и Япония няма подписан мирен договор. Те са в състояние на война.