101

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 93 Тази безмозъчна коокошка няма досаттъчно мозък за самостоятелни акции и чака да и се обадят от американското посолство, да и дадат указания, които да изтърчи да изпълни. Тя така действа от както без избори я натрапиха на поста и.

100

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 102 Не "израелците" а евреите. Израелци са и арабите с израелско гражданство живеещи там и те нищо общо нямат с безобразията на ционистите.

99

Анонимен

преди 1 месец

До 111 Мощта на бълхата Изарел, живееща в кожуха на САЩ??? Пълен смях. Ако не се меси САЩ с неговите васали, арабите ще изтрепят евреите само с шамари. И те си го заслужават, защото от както ги има като държава всеки няколко дни бомбардират или убиват някого в околните държави или на своя територия. Засегнатите никога няма да забравят тези подли и нагли ежедневни удари и ще им го връщат тъпкано при първа възможност.

98

111

преди 1 месец

До Анонимен: Също като при убитите ирански генерали, нали *** ? Яд те е заради моща на Израел - ще трябва да свикваш или ... ти си знаеш.

97

другаря Си

преди 1 месец

До ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХycpo , не си ме питал.

96

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

умрем да четем как комплексирани татари дето се наcиpaт при тест на сигнал "въздушна опасност" пророкуват за спирала на войната и ядрен апокалипсис

95

IQ 3.14

преди 1 месец

До ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХ да ти е хрумвало, че на арабите не са им необходими радикални ислямисти в регион който се налага като водеща дестинация в туризма? че, един вид ползват израел да свърши черната работа? мисли кво ще стане с българо сaвецките отношения, флотилията от средиземно море като почне да дава патрул над черно.

94

Анонимен

преди 1 месец

Израел към САЩ: "Дръж ме, че ще го пребия, дръж ме." За пръв път виждам САЩ да не се възползва от даден повод за удар по арабска държава. Дали Иран няма нещо, за което знаят ама не казват?

93

111

преди 1 месец

До Анонимен 104 : Погромите за които пишеш са преувеличени десетки пъти от самите евреи, с цел изгода ( особено събитията от втората световна война ), а за тези които ги е имало, причината е проста - завист. Кво се правиш че не знаеш ?

92

ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХ

преди 1 месец

Супер. Спиралата на войната е задействана. Да ги видим сега САЩ как ще спасяват Евреите от целия арабски свят !

91

Анонимен

преди 1 месец

Израел не е "отвърнал". Израел първи започна конфликта, нападайки иранското посолство. Отново Израел и бащицанта му - САЩ, запалиха война, виждайки че НАТО губи позорно в Украйна и Газа.

90

Анонимен

преди 1 месец

Тези изостанали израелци дори 1 удар не са могли да направят, къде са тръгнали срещу Иранската мощ?

89

Логично!

преди 1 месец

Всеки, който се надява феодален Иран да победи Израел трябва да е политически и информационно неподготвен, защото не му е ясно, че прим.итивен Иран не може да победи Пентагона, а Пентагонът това Израел. Америка се управлява от знаменити евреи и затова е водеща в света...

88

Левски 1914

преди 1 месец

Слава израеле!

87

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонимен1106 И кво стана тавариш? от сравнение на путин с нетаняху опорката се извърте на 180 градуса с откровен антисемитизъм и "спрете да им помагате". което от своя страна беше опорката за зеленски. предполагам нема нищо общо с бомбардираните заводи за шахеди. или няма нищо общо с тънкия начин, по който персите се изнизаха по терлици от войната в украйна.

86

Анонимен

преди 1 месец

Като са толкова велики жuдовете , нека американците и британците спрат да ин помагат по какъвто и да е начин и гледай кво става, за няколко дена ще е свършено с тях. С всеки изминал ден започвам да се обеждавам че лидера на Германия през СВ2 може да е бил прав за чuфутuте. Замислете се , винаги ги изкарват жертви но никой не говори за причината за погромите и по-късно изгарянето им от немците. Без причина ли са го правели? Не вярвам.

85

Анонимен

преди 1 месец

Иран не знам дали имаъ адрени оръжения но ако нямат Русия трябва да и даде защото ще я нападнат. Провокират я за да е атакуват Израел, САЩ и НАТО!

84

Анонимен

преди 1 месец

Израелците са като един злобен пинчер. Лаят,скачат и като тръгнат срещу тях чакат питбулът САЩ да ги спасява.

83

Джо

преди 1 месец

Театъра е пълен

82

Анонимен

преди 1 месец

Въздушната отбрана в Исфахан се е задействала. Експлозиите са били високо. Има удари и по Сирия, Ирак и Ливан.