44

До Кремъл

преди 1 месец

Те оръжията са друго, Те Американците друго чакат, ама Кремъл ще разбере като му дойде времето.

43

Анонимен

преди 1 месец

Да те подсетя.САЩ доставят на СССР изтребителите Аеркобра и Бомбардировач Дъглас.Най&добрите самолети за времето си.Жуков:Без американската помощ нямаше да можем да продължим войната.

42

Анонимен

преди 1 месец

Какви точно самолети са пращали американците на СССР, че не се сещам? Транспортна техника, медикаменти, храни - да. Но за оръжия и бойна техника нямам информация. И тази помощ Русия я изплаща чак до 2006 г. Ще връща всичко и Украйна. Така реши американският конгрес.

41

Анонимен

преди 1 месец

До 36. Може и да е време, но няма да се разпадне. Разпадат я от векове. Нали не искаш да кажеш, че тази идея се е появила като резултат от войната с Украйна? По-скоро войната е резултат от тази идея.

40

Анонимен

преди 1 месец

Как са пейтриотите?

39

60,84 милиарда

преди 1 месец

А какво става с досегашните 300 милиарда които получиха?

38

Расия

преди 1 месец

Е дъното

37

Учете история

преди 1 месец

"Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии." (Христо Ботев, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)

36

Анонимен

преди 1 месец

Време е пръкналата се през 1991 година Расийска Федерация да се разпадне на основните си части Бурятия,Калмикия, Московия,Татарстан,Узбекистан и Якутия.

35

Анонимен

преди 1 месец

Забраиииха гладните и мизерни години - ако не беше хАМЕРИКАНСКАТА и другата западна помощ през втората световна война в самолети, военно оборудване,храни и продоволствие..облекла автомобили ..камиони и Кот са сетиш- ако не бяха украинските и другите жертви в защита на съветския съюз...-сега на немски щеше да се разговаря и пише по тия географски ширини..

34

Анонимен

преди 1 месец

Късия можем да го определим като последния останал от тия комунистически caтрапи които събират цялата власт в себе си и обират народа си. След oбecването му всичко ще се нормализира.

33

Зозо

преди 1 месец

Е как да няма значение? Тоя Пес да благодари на "запада", че не им дават далекобойни ракети, самолети и по-мощни оръжия.

32

Анонимен

преди 1 месец

Никой не иска териториите на Русия. Александър Велики не е проявил интерес към тях, нито Рим,нито Персия, даже Чингиз Хан не е искал тези територии,а само да му плащат данък. Наполеон е влязъл в Москва и си е тръгнал разочарован, Хитлер също е изгубил ентусиазъм към тези пусти и тъжни територии.

31

наблюдател

преди 1 месец

А, няма. Ама ще закара доста *** при Кобзон.

30

Сът

преди 1 месец

Може да не промени нищо,но ще заминат още хиляди солдати и техника. Русия от 5-6 място по армия в момента,ще идат на 10то. Само атома ще им остане коз,но те и без това няма да го ползват. В същото време републиките около блатото се надигат. Снощи в Грузия беше доста напечено. Путин губи с всеки нов ден ден война,а Сащ знаят това. А ако е можел да приключи Украйна за един месец,то да го е направил. Приказките,че галел Украйна си ви ги разправят на вас,защото знаят колко ви е капацитета.

29

Анонимен

преди 1 месец

неказвай хоп преди да си скокнал мустак ...все тая колко е глупав гномати в кренъл

28

Картината

преди 1 месец

всичко върви по план. Путин заравя руските трупове прави за да има място за всички ха ха хха

27

Анонимен

преди 1 месец

Слава на Украйна Слава на Геройе московия на кол

26

Анонимен

преди 1 месец

До неразбрал от нащите бмп 122 мм доказано поне 15 руски тру--па на ден

25

Анонимен

преди 1 месец

Дежурните брътвежи на пияния мужик.