10

Анонимен

преди 1 месец

Ама тоя Главчок и с Рюте ли се сдуши вече?? Ясно,кой ни " управлява"! Ще има Истински избори този път!! Гласувай българино! Гласът ти е Значим!

9

Анонимен

преди 1 месец

Ай стига смешки и приказки от 1001 нощ.Руте толкоз години не ни пускаше ,видя голата глава на Главчев и отсече трябва да сте в шенген!

8

исъщо и еврозона

преди 1 месец

През 2023 г. българските домакинства са изразходвали 10 044 лв. средно на лице, което е с 19,7% повече в сравнение с 2022 година. За периода 2014 - 2023 г. разходите на домакинствата се увеличават 2,2 пъти, показват данните на НСИ.

7

,...

преди 1 месец

Тоя и той ще съдейства.Кой знае още колко пингвина от Афганистан и Шалваристан ще го принудят да приемем.Ааа..

6

Хмм...

преди 1 месец

Готов е Рюте, ама пропуска да каже, че заедно с членството ще пристигнат с чартърни полети е един куп членове от брадясали орди талибани. Но....важно е пълноправното членство на уж нашата територия!

5

ГОВОРЯТ С ГЛАВЧЕВ...

преди 1 месец

...НЕ ГОВОРЯТ С РАДЕВ И С КИРЧО ПУТИНСКИ..... НАПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДИТЕ.....

4

смешки на търкалета

преди 1 месец

Ще съдействаме за пълноправното ви членство в клуба на чекмеджарите

3

Анонимен

преди 1 месец

Ами хайде де какво чакате? Ще имаме и външен министър, малко търпение!

2

ГЛАВЧЕВ Е ЖЕЛЕЗЕН..

преди 1 месец

ВИЖТЕ САМО С КАКВО УВАЖЕНИЕ ГО КАНЯТ В ЕВРОПА. А КИРЧО ПУТИНСКИ ЩЯЛ ДА ГЛАСУВА С ВЪЗРАЖДАНЕ И БСП, ДА СВАЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ДА ПРОВАЛЯТ ПРИЕМАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ШЕНГЕН......

1

Анонимен

преди 1 месец

Моля ви недейте, ако имате съвест и очи да видите какво става в Държавата вече 34 години, по- добре не дейте съдейства, а бягайте!