167

Shark

преди 1 месец

А кой ще обясни кое наложи смяна на министри, които та положили клетва и които са в служебно правителство за 2 месеца? Кой има толкова зор на тези 2 месеца!!???? И как Главчо ще обясни защо козирува на Бойко и сменя министри по негова заповед!!!!

166

Анонимен

преди 1 месец

Да се дядъ Торбалан Денкович завръща и да води Държавата към икономически свръх постижения. Тункоустният глобус се оказа косматпипон.

165

Малко за политика

преди 1 месец

Президентът Радев може да подпише указа за смяна на министрите, но в конституцията няма предвиден срок за това. Ако президентът смята че избирането на зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов за външен министър ще попречи на правилното провеждане на изборите, той може да отложи подписването на указа до 10-ти юни, т.е. за дата след като минат изборите. Това не противоречи на конституцията.

164

ПроСоТо

преди 1 месец

и какво ще направиш на президента,бе главанак?..-Той първо трябва да си понесе отговорността за това,че допусна такъв уникален ялов СЛАГАЧ като теб да се прави на "премиерин" !...Нахвърли се да кадруваш и да уреждаш гробари на яслата ,все едно че ще "управляваш" цяла петилетка..Както написа един тука:-Тоя Главчев е по-трагичен и от Денков...

163

Анонимен

преди 1 месец

Ще го издаде, къде ще ходи

162

Анонимен

преди 1 месец

Изборите чукат на вратата, а Гепи още не може да си нагласи хората на длъжности да откраднат изборите! Как мислите, че Тиквата ще се остави?

161

Анонимен

преди 1 месец

Президентът да сменя мин.председател всяка седмица, докато свят им се завие!! Искат да овладеят всички властови позиции!! Иначе президентът ще бере големи ядове!

160

ловец

преди 1 месец

заплашва нещо?

159

Гневен

преди 1 месец

Абе ти кой си да даваш наклон на х.я на президента бе цъ.вул наведен.

158

Деди

преди 1 месец

Абе, Главчо нейдин, що дириш на брюкселслките ливади, като лаф ни мой правиш без "транслатори" край тебе да жужат в превода! Като си знаеш стоката, стой си у Софията да мъдруваш за изборите, що дириш сред людете с по два-три езика? Отстъпи на Генерала, поне заради езиците и осанката! Ама на, пустата Конституция тебе сочи, нъл тьй?

157

Анонимен

преди 1 месец

Президентър да понесе отговорност за неграмотно съставен списък от лица за нов служебен кабинет. Откъде-накъде. Тази политическа неграмотност съвсем отнесе държавността. Това да не е футболен отбор - да правиш смяна на втората минута на хора, които сам си предложил да играят ?!?

156

Мда

преди 1 месец

Гербаво-депесарската наглост край няма!За тия има само едно лечение,по Левски,сещате се!

155

Анонимен

преди 1 месец

Какви са тези ултиматуми към президента. Ами той си държи на авторитета и спазва правилата. Главчев вчера стана служебен премиер, а днес с огромни претенции. Още не осъзнава какъв компромат е да работиш под диктат на бившия си началник, който го унижи публично. Тези хора не осъзнават какво значи дипломация, и да сменяш имената всеки ден. Излагат не само себе си, но и имиджа на държавата. Добре, че Радев е разумен и отговорен човек.

154

Гиб Мелсън

преди 1 месец

С тези нови промени в конституцията избихме рибата. Президента ако е малко по-куражлия може да ги направи лууди сами са си приказват точно с тези техните новите правила. Може да уволнява премиера всяка седмица и всяка седмица да назначава нов премиер. И така докато сами си отменят смахнатите промени в консституцияата.

153

Анонимен

преди 1 месец

Същите думи каза вчера Шиши

152

Анонимен

преди 1 месец

Главчо е по-противен и от Тиквун!Поредния пудел в бандата ГЕП просто цепи мрака с глупостта и наглостта си.Дъртия прислужник явно не знае ,че ако той е слуга на простоватия пожарникар Тиквун ,то Радев е български генерал с достойнство ,каквото никой от шайката ГЕП няма!Жалък невзачник е Главчо Пудела.

151

Коментар

преди 1 месец

Освен това всеки опит да се притиска президента да подписва държавни документи си е престъпление. Това е принуда, изнудване, заплаха и слоупотреба със служебно положение. Главчев ли поставя ултиматом на президента или служебния министър прецедател? Мен ако питате трябва да им разпише пътния лист на всичките.Докарахме я до там че вече само македонците могат да ни оправят. Само те забъркват по-големи каши от нас.

150

Коментар

преди 1 месец

Като сте се омотали като патета в калчища, все някой друг трябва да ви е виновен. Вие създадохте избора ОТ НИЩО НЕЩО, сега пък искате ОТ НИЩО НИЩО, АМА НЕЩО. По неоринтирани политици не е имало. Даже ПростоКиро започна да се възприема за интелигентен хомосапиенс. Сами си написахте конституцията на коляно и там никъде няма нито срок нито задължение президента да ви разписва укази всяка седмица.

149

Анонимен

преди 1 месец

Дали вече може да произнесе думата диалогичнст без запъване, както беше при четенето от листчетата при встъпването в длъжност?

148

Зозо

преди 1 месец

За ужас на ППДБ-тата, каквото каже Боко това ще е. Те му го осигуриха с промените в конституцията на Хр.Бойкикев комуниста и Кире търчи-лъжито :))))))))))))))))))))))) Чегърт-чегърт.... Прости ора са това ППДБ-то :)))))))))))))))))))))))))