62

Свети Рушвет

преди 1 месец

Дано земетресение със 9,9 по Рихтер удари тази външна тоалетна наречена държава та се свършат многовековните и робски мъки .

61

Анонимен

преди 1 месец

До до 58Нали осъзнаваш колко мозък имаш ?

60

до 58

преди 1 месец

Можем да ти кажем, че Евро не купуваме, защото нормалните хора работим с кредитни карти. Да, знам, че за бачкотещи бачкери като тебе кредитната карта е кредит, ама ц- не е кредит. Относно това какво мислим- ми цените са на 1 клик разстояние от тебе в интернет. Техника- най-евтина у нас. Нови автомобили- същото. Като цяло със СРЗ в София PLI е над средноевропейския. Вече, ако си бачкотещ бачкер в склада с 3-4к заплата, е друго, ама пак не си зле.

59

Анонимен

преди 1 месец

РЕФЕРЕНДУМ !!!

58

Анонимен

преди 1 месец

Да споделя моя опит , пък вие може да кажете дали и при вас е така .Когато купя 500 евро например и отида в Германия , Гърция,Румъния , имам наблюдението , че с тези 500 евро си купувам много повече неща отколкото в България . Вие какво мислите ?

57

Не е сигурно

преди 1 месец

Че теб ще те има до тогава, че да определяш.. евроГЕЙЙЙЙски ***

56

Анонимен

преди 1 месец

Ще режели топките на българския Лев.

55

Беден богат ще носи

преди 1 месец

Ще спасяваме фалиралата европа. Да доизтръскат на бедния брашняния чувал. Де сокротце со благо де със сопата.

54

Анонимен

преди 1 месец

Много искат да ни го набутат, въпреки галопиращата инфлация, войни, ниски заплати и пенсии, дефицити и дълг.

53

АНГЕЛ

преди 1 месец

Дали ще е Съветски, Североатлантически, Европейски- Съюз е . А всеки съюз в един момент се разпада е това е доказано категорично от световната история, от хилядите съюзи превери още от древността до ден днешен. Ред е на Европейския Съюз . Еврото е към своя край и разпадането на Еврозоната ще представлява икономическа национална катастрофа за България. Жалко че много хора немогат да го видят към днешна дата ! Или го виждат но изпълняват чужди интереси !

52

Слава богу

преди 1 месец

На некадърност ни управници че нито бюджет направиха нито инфлацията овладяха, благодарение на това ни се размина еврото.А тия тука дето си мислят че като вкарат еврото и ще настигнат Европа са яко заблудени. И още нещо когато беше кризата в Гърция ,и ЕС им наложи санкции обикновените гурци не можеха да изтеглят 300евро в брой на седмица,защото банките бяха запорирани от групата Германия, нищо че парите са си твои.

51

Анонимен

преди 1 месец

Коя банка обменя 1 евро = за 1.95 лв без такси и без комисиони ? Ще ручате жабета здраво.Още в курса ще ви покръстят ,а после цените х2 х3 и за капак- ще разберете.

50

Анонимен

преди 1 месец

Аз за един приятел да питам, като не искате евро защо всичките ви обяви за имоти са ви в евро? Кокошарник, който преди 5-6 години струваше 15-20 хил лева, сега му търсите 20 хил евро! Или когато искаме да взимаме, в евро е супер, ама като си купуваме лебеца ако може да е с левчета.

49

Анонимен

преди 1 месец

Аеее няма да има никакво еуро беее....кат сврши впйната в Украине и ставаме руска губерния....и полвин еуропа и тя ...светът ше се раздели на 2 и почва борбаа между доброто и злото...онова там през океана, дето твори всички войни по света. Та стига с тая фалшива пара еурото...еурото е ка.***!

48

Анонимен

преди 1 месец

За съжаление върпосът (поне за сега) е не дали а кога ще приеме евро-то. Г-н Радев вероятно не отчита, че преминаване към евро-то на дата различна от 01 януари, без значение коя година ще доведе до тотален счетоводен хаус. Вероятно е добре да се обгради с по-знаещи експерти в тази област. Няма как човек да разбира от всичко. А може и да го знае, но да не иска да се изразява политичски некоректно, защото приемането на евро-то е политически, а не икономически процес.

47

Бизнес

преди 1 месец

Вкарайте евро, но да не ревете после! Работник и заплата под 3000-4000 Евро няма да има желаещи. Но пък ще има масово преселение на работоспособни хора навън в старчески дом. Ококор унищожи Стойността на Лева.100лввече са =10лв вече,шума.Има хипер инфация откакто Василев Виденов-2 от Промяната стъпи в МФ.Попиля Борд граден 30г.

46

Анонимен

преди 1 месец

Хахаха, най-рано 2026 евраци, колкото и на някои много да им се иска да стане по-рано. Първо Шенген. И инфлацията, ако някой още не е разбрал. А с тия смени на кабинети, може и 2027 година.

45

По същество

преди 1 месец

Ей, ***, ако си мислиш, че само това е еврозоната си много изтрещял и не трябва да се изказваш неподготвен. А фискалната политика? А лихвите? А контролът над емитирането и обръщението? А споделената отговорност за Гърция, Испания и други дупки? А още 1000 неща? Видиш ли, защото сме намерили вратичка да вземем само най-хубавото от еврозоната и можем да се откачим при катастрофа, давай да вземем и всичко лошо. ***.

44

Ванга

преди 1 месец

Путинофили ке пуснат дълги бради и ке роват по кофите лето 2025.

43

По същество

преди 1 месец

Някого питали ли сте дали иска?