47

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Недей го обиждай толкова копейко, Навални по собствено желание се върна в родината си, въпреки, че знаеше какво го очаква :) Капиш комрад! :)))

46

Анонимен

преди 1 месец

До Чудя се Преспива с тоя или оня по хотелите и обявява това за борба с Путин.

45

Анонимен

преди 1 месец

До Чудно как смята ,че Лишила е децата си от наследството, включително това, което им се полата от Анални, за да може максимално да си харчи каквото е докопала. Тая за деца не мисли. Децата му ще ги гледа майка му. Тая няма време от преспивания с този и онзи по СПА хотелите. Майка му официално помоли държавата да и забрани да се обявява за Навална, след като е разведена и от години е загърбила мъжа си.

44

Анонимен

преди 1 месец

С наш Христо може да е имала връзка, ама когато мъжът й е пратен да гние в руски гулаг, с ясен знак на челото, че е мъртвец вече, няма как да е друго... :))) Иначе се възползва от популярността на мъжлето си, той Джуджа най-малкото е смята за заплаха :))

43

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 19 Уж се "бореше" с корупцията, като за целта изнудваше крупни бизнесмени, да му дават подкуп, за да не ги слага в списъци за санкциониране от държавния департамент на САЩ. Същото правеше и със служители в държавната администрация на Русия - искал е и е получавал подкупи, за да не обяви публично за техни простъпки, чрез фонда му "за борба с корупцията". Накрая се опита да изнуди секретен сътрудник на американското посолство за 25 млиона долара, та да организира протести в Москва.

42

Анонимен

преди 1 месец

А какво ни интересува това нас нормалните хора

41

Анонимен

преди 1 месец

То пък кой ле щя "охранява"тая грозновата метла,га беше по млада и нашият псевдо журналист Грозев я"пазеше_ама предполагам и на него му е дошъл акъла!

40

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 27 От посолството. Същото като това, което управлява България, но руския му филиал.

39

Анонимен

преди 1 месец

Тя много грозна

38

Анонимен

преди 1 месец

Шавливата продължавала делата на съпруга си? Тоест, ще изнудва и *** френски бизнесмени, ще събира помощи, които ще харчи по СПА курорти, вместо за целите, за които ги събира? Сигурно ще съставя списъци на руснаци, които ще праща срещу заплащане в държавния департамент, за да им налагат санкции? Освен това, ако ще продължава делата му, вероятно ще събира малолетни и срещу заплащане ще ги праща да вредят на държавата? И ако точно следва делата му, трябва да изнудва за пари бюрократи с компромати

37

АНГЕЛ

преди 1 месец

ГРУ ще я опраи едно хубаво. Заедно с любовника и Христо Грозев. Въпрос на малко време. И няма да използват Английската отрова Новичок която е създадена с цел не да обива а да обвинавява Путин в опити за отраване !

36

Хххх

преди 1 месец

До 26Трай бе както ФАЩ-чето така и Русия не признава юрисдикцията на някакъв си съд в Хага който е политически зависим...когато един съд стане зависим от политиката той вече не е съд.

35

странно

преди 1 месец

Четох че е разведена. Що за вдовица? Ама нали е за пари.......

34

Анонимен

преди 1 месец

До 27, нали Навални окраде френска компания преди години, за което го осъдиха. Освен това имаше видео, в което директно си иска 10 млн$ за ефективна борба с Путин.

33

Хххх

преди 1 месец

До 27ЕС-чето т.е. косвено ти ги и плащаш бе...никой не се интересува от нея ама и назначават охрана..т.е. искат да ти кажат че видиш ли от Русия искат да я ликвидират...някаква си никаква от която никой не се интересува...и тя си знае че я използват ама като и плащат масрафите и тя гледа да си поживее...

32

Анонимен

преди 1 месец

Тая не се ли праск с Христото ве? Навалния го е изоставила отдавна. Ама пуста кешовица.

31

Анонимен

преди 1 месец

Не искам и да чуя повече за тая!!

30

Фют

преди 1 месец

До Глиган 21. Глиганчо, с този НЕДОБЪР български, се издаваш, че си руzки блА т ник.

29

Анонимен

преди 1 месец

Не прекалявате ли вече с тази гн...усна ба..бичка?

28

баба мара

преди 1 месец

и кои плаща за охраната