21

az

преди 1 месец

значи да чакаме охладени пилета на промоция в търговските вериги

20

Анонимен

преди 1 месец

Какво значи да бъдеш умъртвен по хуманен начин? Между другото тоя моден птичи грип преди никой не го е чувал. По-скоро по хуманен начин ни умъртвяват селското стопанство, защото ЕС иска да консумираме украински пилци и яйца. В украйна няма ли птичи грип? Само у нас.

19

Анонимен

преди 1 месец

Откриха златна ниша за контрол на масата с тези смъртоносни грипове и ги пускат яко по план където решат. Прилепа е виновен за всичко, няма кой друг да е!

18

ха-ха

преди 1 месец

Ха-ха , подзаглавието направо кърти миФки - що е то "умъртвени по хуманен начин" и има ли почва то у на с ?! Интересен ми е "нехуманния" начин ...

17

интересно

преди 1 месец

Как точно преди Великден откриха този птичи грип...за да унищожим българското и да внесем яйцата на украйна( дори не заслужава тази страна да я напиша с главна буква)

16

Христо

преди 1 месец

Докато демократична Европа не срине тотално всичкото българско производство няма да се спре.Ние трябва да им бъдем единствено ресурсен придатък.Но пък имаме банани бол

15

ЕС

преди 1 месец

Скоро ще има щам по пшеницата и зърното , слънчогледа и той ще е заразен ! Всичко ще се запълни от Украйна ! Българското ще бъде изкупено от ЕС за жълти стотинки и ще го унищожи....уж

14

Анонимен

преди 1 месец

Супер изколете ги и ги заровете в екарисажа аВнесете френски или полски пилета ***!

13

Анонимен

преди 1 месец

Айде, започна се отново...

12

КуКлус

преди 1 месец

Коронабацила ви омръзна ...взехте каквото взехте ...давайте пак старата песен на нов глас ...таз година кокошки догодина овце после крави и прасета ....карайте година по година докато не се измисли нов "щам" на коронабацила ! Ей това е ЕС !

11

Тия яйца няма да

преди 1 месец

поскъпнат от само себе си! Айде пускайте птичия грип! Иде и Гергьовден, и за овцете пуснете няква чума!

10

дедо Груйо

преди 1 месец

Бойко?

9

КЪДЕ

преди 1 месец

ЩЕ ГИ ИЗХВЪРЛИТЕ,ЧЕ ДА СИ ВЗЕМА ДЕСЕТИНА ЗА ВЕЛИКДЕН

8

Анонимен

преди 1 месец

СУПЕР ИЗБИЙТЕ ГИ И ЩЕ ЯДЕМ ДЕ ДО ВИЯ

7

Браво !

преди 1 месец

Ако е старата корупционна схема, при която се откриваше птичи грип във ферми, където кокошките подлежаха на бракуване след 14-тия месец и държавата им ги заплащаше, като ярки, добре се е получило. Някой откривател вече си е сложил над 150 000 в джоба, ако не са вдигнали мизата.

6

Анонимен

преди 1 месец

Някой има яйца за продаване за Великден и елиминира конкурентите си.

5

ароматния пръч

преди 1 месец

Каква е тази снимка със свободно разхождаш се петел?Да не е ваксиниран срещу ковид 19 и да мисляш,че няма да се зарази?Прехвърли ли се на хора,което е при шанс по-малък от милион е най-смъртоносния известен грип досега.В началото на века в Хонг Конг се "развихри"В Северна Италия в края на 19 век са го наричали птичата чума при болните хора.Вероятно има и по-смъртоносни,но незасечени досега.От колкото по-нисш организъм е ще е по-смъртоносен.

4

Анонимен

преди 1 месец

Ще ги изядем, колко вече изядохме по 8лв. килото филето!

3

Алов

преди 1 месец

Май някой не плаща на Бойко_.Точно пилешко на промоция в билта за пенсионерите за Великден. Случиха таз година избори и 100 лв бонус,нощната още 1 г няма да я пипат.

2

Анонимен

преди 1 месец

За да се заразят са имали контакт със други болни. От къде идва тази зараза? Някой я разпространява, прелетни птици, храната...??? Едва ли се виждат с кокошки от друга държава....за да се заразят?!?