34

Росстат

преди 1 месец

Според руската статистика, в Русия има най много самоубийства и разводи на глава от населението! Световен рекорд! Пак според нея, е най-спинозната нация в северното полукълбо! А според Гугъл в руските републики с мюсюлманско население (Ахмат сила), най-търсено е гееейй порното! Факти които всяка копейка може да провери! Шведите не могат да ги стигнат по нито един параграф, без значение какви закони приемат!

33

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 41Даже от декември мината година приеха поправка и вече ги дават на гей двойка мармоти и детето е принудено да завива шоколади в станиол по цял ден. Чисто кощунство!

32

Анонимен

преди 1 месец

В Норвегия ако удариш детето си ,социалните го взимат и го дават на гей двойка като приемно семейство

31

Анонимен

преди 1 месец

Великата Европа и великия ЕС дето само ни бутат там и колко било по-хубаво от Русия. Нема що. Дано децата им на тия си сменят половете.

30

Анонимен

преди 1 месец

Скоро и тук

29

Бг

преди 1 месец

Подготвят се за закономерния си край ! Скандинавия ще завърши като Содом и Гомора !

28

Анонимен

преди 1 месец

Имам един въпрос: бихте ли имали дете, ако знаете, че преди пълнолетие може да реши да си смени пола и вие нямате думата по въпроса? Но все още носите отговорност за него. Е, на този въпрос като си отговорите, става ясна целта на тази политика. И тя не е човек да се чувства най-добре в тялото си, повярвайте ми. Нищо общо няма с това.

27

Анонимен

преди 1 месец

Геьовете се чудат Ко да правят ,да ги натоварят на един влак с 100 вагона и да ги запалят ,ако останат ПП на власт че вкарат и те такъв закон

26

Анонимен

преди 1 месец

ДБПП са задействали фабрикта за *** предизборно

25

Анонимен

преди 1 месец

Содом и Гомор в ЕС!

24

Дон Кикот

преди 1 месец

Копейките сега юруш към Швеция...

23

Е и?

преди 1 месец

Всяко чудо за три дни.

22

Sd

преди 1 месец

Еми правилно! Колкото по - млади си резнат израстъците и кампаните и ги заменят с дупки, толкова по - бързо ще се възстановят. Иначе да правиш това на 40-50 год. възраст много трудно всичко се възстановява и зараства, съответно после много късно се и използва.

21

По същество

преди 1 месец

Болни хора...

20

Анонимен

преди 1 месец

Нормалното е на изток- казва някой по долу- ДАНО НАД 20 000 000 РУСНАЦА ЖИВЕЕЩИ В ЕС СЕ ВЪРНАТ ОБРАТНО В РУСКИЙ МИР- ХАЙДЕ НА БАС ДАЛИ ТРЪГВАТ ТИЯ ДНИ СЛЕД КАТО ПРОЧЕЛИ НОВИЯ ЗАКОН И НЕ ЗНАЕЛИ ЗА ЕВРОГЕЙОВЕТЕ...

19

Анонимен

преди 1 месец

Още едно потвърждение, че пътят е на изток.

18

Анонимен

преди 1 месец

Как ще ги стигнем шведите- фиксирано мин плащане 12 евро на час за неквалифициран труд- 2304 евро, и средно 3600евро като имат 32% данък доходи- чисто 2630евро- но здравеопазване и обучение безплатно...а вие сме присмивайте и чакайте нормалноото от изток- там НАЙ ЕВТИН Е ЧОВЕШКИЯТ ТРУД И ЖИВОТ- ВИЖТЕ МЕСОМЕЛАЧКАТА В УКРАЙНА И ЗАПЛАТИТЕ В РАША- 380ЛВ МИН И СРЕДНА- 1360ЛВ, ПЕНСИЯ МИН 200ЛВ И СРЕДНА 400- АЗ ИСКАМ В ЕС- ДА СТЕ ЧУЛИ ШВЕДИ ДА СА ЕМИГРИРАЛИ В РАША- НО ИМА МН РАШИ В ШВЕЦИЯ

17

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

Закъснели са - ето семейството на онива емили Тротинета е съставено от различни всеки месец - първо бее тихомир, после беле тинка, сега оак е тихомир. Разнообразие по европейски. Един от съветниците на бай GUN е със съзнание на маса. ;)

16

Анонимен

преди 1 месец

Само много прости иддийоти не са забелязали или не си дават сметка, че в природата се раждат хора, които нямат отчетливи и ясни полови белези. Всичките жени-войводи, с които толкова се гордеете, са били полумъже.

15

Те така ...

преди 1 месец

Само на членове да се поддава му пожелавам.