32

Анонимен

преди 1 месец

От трън та на глог !Къдравата Сю ли сложат за Премиер ?Алоо , Нинова , стягай редиците , до кога ще имаш само ЗАГУБИ и нито една победа ?

31

Анонимен

преди 1 месец

Тая да се прави на умна че имат 7%а на другите избори че имат с ПП по 5%,гадове украински предатели сума милиони подариха по на Украйна и оръжие,гадове долу ПП,ЕС ,сащ и НАТО ,то като дойде Тръмп ноември че ви оправи хубавото в сащ и на екскурзуя няма да ви дадат визи ПП и БСП само на Украйна че можете ,стига някой генерал да не застреля зеленото джудже

30

анонимен келеш

преди 1 месец

Како Корни ти как имаш очи да се обясняваш!Точно ти къде докара 100годишното Бекапе до 9%на избори:):):)

29

Анонимен

преди 1 месец

До 21 а на твоя буци ашаците да не са розови,също са червени,даже още пазят червената му партийна книжка.

28

ГерберскитеТролчета

преди 1 месец

не са много но упорито одриискваат страничките на ДНЕС... Лозунгите едни и същи, ама защо - защото тия от ГЕРБ са като тия от ДПС и тия от ППДБ... Все парички около тях, и все от мафията.

27

Алекс

преди 1 месец

Др.Нинова не разбра ли,че заради Шарлатанските безумия Главчев е единствения,който се съгласи да е служебен премиер.С толкова малко депутати не в позицията да раздава акъл на Президента.Да си гледа партията и да не се занимава с Радев.Прекалено висока топка е за нея.

26

Хах

преди 1 месец

Теб ли искаш да те посочи за премиер Радев како? Искаш, ама няма, ти не си сред посочените в домовата книга! Освен това Главчев е единствения, който е приел поста, ако бъде сменен и отново никой друг не пожелае да си сложи таралеж в гащите, какво става како,сещаш ли се? Изборите отиват на кино!

25

Наблюдател

преди 1 месец

Това което казва ББ може да се разглежда като заплаха... Много хора като Главчев ще омекнат и сменят каквото каже "Кръстника" ББ. Така де Мафията си има държава.

24

Анонимен

преди 1 месец

А защо мнението на дебелата леличка трябва да е меродавно?

23

Това Коментирайте

преди 1 месец

"Главчев да смени външния министър. Ако служебният премиер не се съобрази с тази препоръка, ще направя да се съобрази впоследствие" - Буда (Бойко Борисов)

22

Анонимен

преди 1 месец

Този път Нинова Има право!!

21

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ и ДПС са мафия, но нали евроатлантици и ги крепат.

20

баба мара

преди 1 месец

на изборите отиваме за гъби и коприва ще гласуват само платените

19

Анонимен

преди 1 месец

Да ядете на Буци дъртите аша.ци- червени гнусни крадци!

18

Анонимен

преди 1 месец

ЧЕРВЕНИТЕ БАНДИТИ СЕ ОБАДИХА- ОБРАХА ВКУПОМ ДЪРЖАВАТА И СЕГА ОЛИГАРХИЯТА СЛУГУВА НА КРЕМЪЛ, А КАКВО СЕ СЛУЧВА С НАРОДА НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА- БАБАТА ДА РЕЧЕ ОТ КЪДЕ ВЗЕ НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ДОЛАРА ЗА ДА СИ КУПИ АКТИВИ НА ТЕХНОИНПЕКС С АКТИВИ ЗА МИЛИАРДИ- ЖАЛКИ КРАДЛИВИ БАНДИТИ...

17

Анонимен

преди 1 месец

Ква е тази Джаба ?

16

БГ Е ЧЛЕН НА НАТО!!

преди 1 месец

КОЙТО ТРЪГНЕ СРЕЩУ НАТО И БЪЛГАРИЯ ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА Е ВОЕННОПРЕСТЪПНИК И ПОДЛЕЖИ НА ВОЕНЕН СЪД..!!

15

карачанаков

преди 1 месец

Боже туй нещо на всяка манджа меродии! Те нейните хора я не искат и напускат БСП то тя тръгнала да дава мнения .Кой те пита кой какъв е че коментираш,кажи нещо за Рафи за Техноимпекс,защо Станишев те натири като мръсно коте от поста ти,какво свърши като министър при ПеПе тата.Някой ша каже кой туй нещо на снимката дето прилича на онуй нещо.

14

Рекорд

преди 1 месец

БСП и Възраждане ще внесат вот на недоверие на кабинета на Главчев,ако Президентът подпише указа за смяна на министрите.

13

Анонимен

преди 1 месец

До колкото разбирам БСП и Възраждане подготвят вот на недоверие срещу кабинета Главчев! Сега да видим дали ПП/ДБ ще ги подкрепят, с което ГЕРБ ще станат за смях за пореден път