111

До 112

преди 1 месец

Повярвай, ако наистина знаеш как е там, няма да искаш хич. Иначе от демократична Европа е лесно да лаеш и да искаш диктатура, но опре ли ножа до кокала да те пратят там, ще запъваш като магарица на лед.

110

Христо Христов

преди 1 месец

Дано има много гръмнати натовски техника и НАТО-вци!

109

Анонимен

преди 1 месец

Украинския град Одеса?Кой ги пише тия глупости,Одеса винаги е бил руски град.

108

Запалих си гума

преди 1 месец

Като няма ток, като няма газ, запалих гумата. Запалете и вие. Така че сме скоро, без помощта на майка Русия.

107

Анонимен

преди 1 месец

А тези се сетиха че има българи в Украйна. А добро утро. Даже бандеровци изгориха няколко през 2014.

106

Анонимен

преди 1 месец

Лицето на съвременния тероризъм е руско.

105

Анонимен

преди 1 месец

Имаше един Петър Чернев, който искаше да отиде в Донбас и да се бори за българите там. И изведнъж умре. Случайност, бейби? Просто така си умираш. По-скоро на някой не му е било изгодно. Нищо не е случайно.

104

Анонимен

преди 1 месец

Москвичите бомбят Одеса, а там живут голям процент москвичи! Ни съ заблуждавайти! Войнъта на москвичите не е в защита на украинскити москвичи! Целта са украинските природни богатства!

103

До Учете история

преди 1 месец

Това не са думи на Христо Ботев. Това е дописка/писмо, изпратено до вестника от човек, който по това време живее в Русия. Ботев го е публикувал. А дали и самият той е мислел така е друг въпрос.Но дори и да е мислел така, все пак Русия изрита османците от българските земи, руският народ с голямо, огромно въодушевление е изпратил войските с викове: "Освободете братята славяни". Затова българите обичат Русия и така ще бъде винаги!

102

Анонимен

преди 1 месец

Не одеските българи а зеленски и бандата му имат правомощия да удрят черни печати в паспортите на чужди граждани.

101

Анонимен

преди 1 месец

Одеските българи удариха черен печат на Коцето и молят да не ги доближава.

100

Анонимен

преди 1 месец

Свободна Украйна е понятие нонсенс. Зеленски и бандата му са узурпирали властта и не насрочват нови избори, за да са на власт до последният украинец. И даже тогава когато и последният украинец изчезне от тази територия, те ще са на власт като протекторат на ЕС и САЩ с население от всички краища на Земята.

99

До 94 Учете История

преди 1 месец

неукия вика Учете. Хахаха

98

Истината

преди 1 месец

Българите в Одеса проклинат фашистка Рассиа. Българските училища в окупираните от ордите на Путин територии са затворени и българският език е забранен! В свободна Украйна всички български училища,читалища и центрове работят!

97

Анонимен

преди 1 месец

Ела в Одеса да ти отвинтим рускофашистката лейка. Като на Костадинчо преди две години. Още се оглежда да не се появи някой българин от Украйна.

96

Анонимен

преди 1 месец

До 75 Така си беше. Проруски наемници. Пригожин го потвърди. Одеситите мразят Раша и не искат да ги "освобождава".

95

Бай Дрън

преди 1 месец

84, предател, според теб как трябваше да протече историята ни? Русия да не води война с Османската Империя? А кой тогава да води тая война? Или викаш, там некви терористи да си дават живота, пък прадядовците ти да си гледат рахатлъка в Османската Империя, а след товва Турция, както кюрдите в днешно време?

94

Анонимен

преди 1 месец

Да го DуHат Украинците и еврогейците. Хахахаха

93

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 75 Така си беше. Проруски наемници. Пригожин го потвърди.

92

Бай Дрън

преди 1 месец

84, спри да се излагаш, предател долен. Спри се най-сетне с глппостите си. Русия е създала държавата ни. Русия е създала и управлението с конституция. И колко време България е била под руския камшик, я кажи, негодннико! Колко време?