206

Анонимен

преди 1 месец

До Илияна, с изказването си доказа, защо администрацията е под всякаква критика :) Явно си пропуснала часовете по статистика и си се чудиш :)

205

Libre comme air

преди 1 месец

Ами то всичко се съсредочава в софия...и софиянци се чудят що ставот много...Щото за останалите бъргари друго освен София остава само терминал2...!!!

204

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен В СОфия като има най-много болшевики значи не си ходил в Ямбол, Видин, Варна... там знаеш ли колко са? Не че софия е цвете де...

203

201

преди 1 месец

Този филм за "българите, които се връщат в България" е тотална пропаганда. Връщат се неудачниците. Те и в БГ, и в Щатите са си неудачници. Мързеливи, глупави или прекалено смотани, няма значение. Живея в Европа от 20 години и един познат българин нямам, дето да се е върнал за постоянно. Един път видиш ли как се живее нормално, трудно се връщаш в ***.Глупостите ти за фондовата борса няма да ги коментирам. Явно си твърде млад и неопитен.

202

:)

преди 1 месец

България върви в правилната посока, но за съжаление има огромен процент червени дебuлu, които дърпат работата назад, гласувайки за разни Боковци, Биволички, Възрожденци с къси писалки, Радювци и т.н. Като сложим мутрите, мафията, ДС остатъците и огромният брой НЕбългари, нещата стават трагични. Цяло чудо е, че България изобщо се държи над водата. Да са живи и здрави западняците, без подаянията им сте тотална щета.

201

Анонимен

преди 1 месец

Ако статистиката смята доходите на определени хора средната заплата като нищо ще е 50000 лева месечно.

200

Боби

преди 1 месец

До Испанеца 2500 евра. Аз не мисля така. Ти като искаш бягай в чужбина. Няма да направиш повече пари там. Не случайно българи се връщат в България. Бъди хитър и инвестирй на международните финансови пазари. Онези във властта нямат акъл и затова е така. Има обаче умни хора в България, които законно печелят допълнителен доход и работят на заплата.

199

Анонимен

преди 1 месец

До Коки Накрая резултата ще е пустиня в България а всичко ще се свие до София. Ако това е целта натам сме се запътили.

198

Испанеца 2500 евра

преди 1 месец

Бг е потънал кораб.Бягайте на вънка докато е време.Ще се обърнете след години за да видите че държавата ви е откраднала живота

197

анонимен

преди 1 месец

Каква средна заплата, какви 3000 лева? Какви ги пишете

196

@@@

преди 1 месец

Глупости на търкалета, просто централните офиси на почти всички големи фирми са в София и оттам излиза че имат 69 милиарда във БВП, реалните производства повечето въобще не са при шопите, просто там се отчитат териториално.

195

Коки

преди 1 месец

Какво точно се произвежда в София като се изключат услугите, основно в ай -ти сектора, че нещо не се сещам? Големите производствени фирми, на които заводите са в провинцията, имат данъчна регистрация в София, където отчитат икономическите си резултати и внасят данъците. Всичко в България е тотално изкривено и хаотично.

194

Илияна

преди 1 месец

Колко хора получават десетки хиляди лева заплата за да бъде средната три хиляди?! За 25 години трудов стаж в администрацията едва от февруари направиха заплатата ми 2600 лв. бруто. Преди това беше малко под 2000 лв. Всеки път, като чета тези измислени статистики се чудя....

193

Анонимен

преди 1 месец

Простотията на един народ най-добре проличава , когато почне да се дели на столичани и провинция , а в същото време всички са жалки българи, настъпени по врата от Тиквата и Шиши ! И неща.стниците продължават да гласуват за тези престъпници !

192

Народен Представител

преди 1 месец

Никой не говори за увеличението в двоен размер при лекарствата!

191

До 189

преди 1 месец

Ами 5пъти чак не. Но Пловдив изостава много от София - факт. Бих казал като стандарт може би 2 пъти или 1.5 айде да не сме крайни.

190

Затова

преди 1 месец

Навсякъде в София се редуват казино заложна къща бардак с у рви бързи кредити

189

ШИ

преди 1 месец

стъкмистика

188

Анонимен

преди 1 месец

Цитат: За 2022 г. в София е произведен БВП за 69 милиарда от общо 168 милиарда за страната, което представлява 41%, което за сравнение следващият град е Пловдив с 14 милиарда. 41% от съвкупното производство се произвежда в София, съответно това се произвежда от около 25% от трудоспособното население. Всеки втори живеещ в София е с висше образование, което донякъде обяснява и по-високите възнаграждения. ..... Значи Пловдив изостава 5 пъти от София.

187

До 171

преди 1 месец

10% процента, но за сметка на това най мрънкащите и най мързеливите. Като го позапиташ тоя кореняк софиянец за родата ще се окаже, че дядо му е пребил, изселил и заграбил имуществото на някой човечец след 44 г. и те така. Да не говорим колко срам и с@@вирки е правил на комунистите да го допуснат до големия град. Сега ненавиждам свободата на придвижване на стоки, услуги и работна ръка. Иначецсе пишат големите европейци. Мина времето на крепосничеството