131

Анонимен

преди 1 месец

Вчера в Хохландия е била разформирована 67 ОМБр ДУК. Това са нацитата от "Правий сектор". Просто са си плюли на копитата, когато руснаците с щурм влязоха в Часов Яр. Разформировано е каквото е останало след Летчщия чугуний с крилца, по известен като ФАБ-1500 с УМПК. Сега с нетърпение чакаме Летящия чугуний с крилца Турбо - ФАБ-3000 с УМПК. Ще има "потужнi вибухи на руснява тритонна бiмба"! Сдавайса, xoxоль!

130

ИРАН И ХАМАС

преди 1 месец

СЕ ПРОВАЛИХА, АРАБСКИТЕ ДЪРЖАВИ НЕ ИСКАТ ДА ВОЮВАТ, ЗА ДА СПАСЯВАТ РУСИЯ В УКРАЙНА, ИДЕ КРАЯТ НА РУСИЯ : РАЗПАД НА ФЕДЕРАЦИЯТА И КРАЙ НА ГРАБЕЖИТЕ И ИЗНУДВАНИЯТА ИМ

129

РУСИЯ ГУБИ,

преди 1 месец

СВЕТЪТ ПЕЧЕЛИ : ПРОФЕСОРЪТ ОТ ПЕКИНСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ ФЕН ЙУЙ ДЗЕН, ДИРЕКТОР НА ЦЕНТЪРА ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ НА РУСИЯ И ЦЕНТРАЛНА АЗИЯ ПОСОЧИ 4 ФАКТОРА ВОДЕЩИ ДО КРАХА НА РУСИЯ : 1. ЕДИНСТВОТО И СЪПРОТИВАТА НА УКРАЙНА. 2. МЕЖДУНАРОДНАТА ПОДКРЕПА ЗА УКРАЙНА. 3. СЪВРЕМЕННАТА МОДЕРНА ВОЙНА И ДЕИНДУСТРИАЛИЗАЦИЯТА И ИЗОСТАНАЛОСТТА НА РУСИЯ НА ПУТИН. 4. ДИКТАТОРЪТ В КРЕМЪЛ САНКЦИОНИРА НЕЖЕЛАНИ НОВИНИ, СКРИВАТ СЕ ПОРАЖЕНИЯ, РАПОРТУВАТ СЕ НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ ПОБЕДИ, ТОВА ВОДИ ДО НЕАДЕКВАТНИ УПРАВЛЕНЧЕСКИ ЗАПОВЕДИ.

128

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 127 Пocepko проукраински, Русия НЕ мобилизира хора, в Русия се записват хиляди доброволци всеки месец. Руснаците са в пъти по-мотивирани от xoxлите. И как става така, че Зеления съобщава за 31 000 утрепани xoxли, а клиповете от Окраина с лов на хора не спират? Как става така, бе лъжeц rнyceн? Тази седмица през Тиса са преплували около 140 xoxли, даже има клип как ухилянтът плува през не повече от 20 метра, защото Тиса е маловодна. Що така укрите ще си счупят копитцата да бягат, бе?

127

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски да приеме закон за връщането на бегълците от военна слубва из Европа. За да бъдем задължени да съберем укроотпадъците на Зеленски из курортите и да му помогнем за войната. Боко защо не инициира Закон за връщане на избягалите от фронта в Украйна? Пак лъжеатлантик за домашна и вътрешна употреба.

126

Анонимен

преди 1 месец

Войната няма никаква кауза за руснака, безсмислието е очевидно въпреки всякаква пропаганда и масовки! Очевидно е и от немотивираните действия на армията им! Може да се продължи, но не и да и се придава патриотична насоченост! Като искат наемници, да се бият, те нямат кауза, а живота си е техен!

125

Анонимен

преди 1 месец

До До 122. Денонощно дуднете за някви русофили не ви ли омръзна или сте невменяеми ?

124

Анонимен

преди 1 месец

При соца чичо ми беше инженер, служил 6 месеца, по звание беше майор от запаса! Старши офицер!

123

До 122

преди 1 месец

Ами нали баш русофила Радев ги довлече бе?

122

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 121. Щом си рекъл...

121

Анонимен

преди 1 месец

До До 115.Ръководителят на една държава винаги е дългосрочен проект на всякакви служби и институции а не се избира както при нас хардвардци пияни по кюшетата на кръчмите

120

Анонимен

преди 1 месец

Русофил едва ли ще седне да чете, там да повтаря пет думи , толкоз

119

Анонимен

преди 1 месец

До До 115. Ние и за извънземните сме чели и всичко си съвпада

118

До 115

преди 1 месец

В СССР става, а той е специален! Казвам ти, прочети му биографията от Станислав Белявский и Марк Галеоти! Единия е руски автор, другия английски! Посочени са източници, всичко, напълно съвпадат! Путин е проект на КГБ, макар да е бил временно някакъв дребен чиновник в Дрезден! Той се издига внезапно и неясно как! Прочети, не говори наизуст, правилата за някои хора не са като за другите! Това поне трябва да го знаеш!

117

82-ОМБР

преди 1 месец

По принцип съм бисексуален, но никога не съм правил ceкc жена.

116

Анонимен

преди 1 месец

Финансираните доброволци се наричат "наемници"

115

АЗ питах една...

преди 1 месец

Сигурно има секретен план ! Първо Путин да превземе Украйна ,а после НАТО да му обяви война и да тръгне да освобождава Украйна . АЗ такава шизофрения и подкокоросване не бях виждал и чел дори да се е случвало --Зеленски е една фигура ,ако не беше Зеленски щеше да е Дренски но война щеше да има .

114

Анонимен

преди 1 месец

до 112 Лейтенант, тоест да придобиеш офицерско звание не се става като си бил студент по право и си бил на военни обучения лятото ве, маааалоумен жаааалък кравар! Ти си бил много зле бе! Бегом МААААРШ в Карлуково, жалъъъък кравар!

113

до 102

преди 1 месец

Браво бе ! Студената воина кой я загуби ? Искаше да видиш НТО във България ли ? Това не беше необходимо свалят предишната власт слагат правителство със друга ориентация то слуша и прави каквото му се казва и толкова . Хем те те управляват хем ти си горд българин ! Е малко си недоволен че не си със Русия ,ама тя изгуби правото си да те управлява ! Иначе кой можеше да свали Тато -никой ! Или във Румъния ще убиеш Чаушеско пред камерите на телевизията .Само Путин да мине Дунава всички сме руснаци !

112

Лебервурст

преди 1 месец

Германският канцлер Шолц беше посрещнат на летището в Китай от заместник-кмета на град Чунцин.