331

Анонимен

преди 1 месец

Поредната проста пропаганда на българските гъзолизещи продажни медии ! Никой не ви вярва вече !

330

ТОП НОВИНА

преди 1 месец

С повдигането на обвинение срещу Путин и заповедта му за задържане и поради това на честването на десанта в Нормандия юни щели да поканят руската страна,но не и Путин означава,че преговори няма да има с кого да водят,тъй като Путин в момента представлява руската страна.Някои войни приключват и без мир.

329

Анонимен

преди 1 месец

За такъв сценарии си мечтаят защото няма да трябвада си признаят пълно поражение и Зеленски може да остане жив. Самоче в Корея, за да го постигнат САЩ с общо 16 съюзни страни наляха 3 и половина милиона души.

328

Белгийски експерт?

преди 1 месец

Е, тука вече ме разбихте. Потърсете в ютюб "belgian army marching" доста популярно видео, което демонстрира всички умения на белгийската армия в доста сбит формат :D

327

Анонимен

преди 1 месец

Някакъв полковник, че и от запаса, че и от армия, която никога не е печелила битка, освен срещу папуаси бил очаквал нещо.... Безценна новина. Аз повече вярвам на представителя на Русия в ООН, който преди седмица заяви, че съвсем скоро, единственият сценарий който ще се обсъжда е безусловната капитулация на терористично - фашисткия режим с Киев. И това безусловно е оценка за НАТО и за оръжията на НАТО, а също така и за "паралелната" реалност в която живеем и сме уж "фактор" някакъв.

326

Остава само

преди 1 месец

да се разберат кой ще е "38-ми паралел" в такъв случай. Нещо ми подсказва обаче, че няма да е толкова просто. А когато най-сетне се разберат кое, къде и как ще остане въпроса - Защо Зеленски не сключи примирие в края на март 2022 година? В края на краищата, сега загубиха повече земя и кой знае колко хора. Обективно погледнато това е загуба на войната.

325

Анонимен

преди 1 месец

Според ,,експерта'' не е посижимо Русия да събере 700 000 бойци. На Русия и трябваха 300 000 и ги събра за нула време. На украинците им трябват още 500 000 според зелката,а още не са събрали и 50 000. И това при положение че са нападнати и би трябвало са и да се бутат кой пръв да се запише доброволец за да си защити родината.

324

Анонимен

преди 1 месец

Поредния набеден експерт.

323

Анонимен

преди 1 месец

!?! Белгия да се оправи с мароканците и алжирците.

322

Анонимен

преди 1 месец

И двете войни в Афганистан бяха с участието на САЩ. В първата спечелиха и СССР се разпадна но от втората САЩ се изнесоха позорно и загубиха. Ще загубят и сега. Русия не е Съветския съюз. Русия е Руската империя.Разберете го това

321

Aх,

преди 1 месец

как да не се съобразиш с мнение на полковник от запаса, отявлен икономист, математик, че и белгиец :)

320

Анонимен

преди 1 месец

Руските и украински сили ще се съюзят най на края и ще потърсят отговорност от подстрекателите убийци от цяла Европа и цял свят.

319

Анонимен

преди 1 месец

Нещата вървят наистина към разделянето на Украйна на 2- източна и западна. За да се изтеглят руските агресори трябва да бъдат бити на фронта, да понесат големи загуби както бяха бити в Афганистан. Това на този етап изглежда нереалистично. Най- добре Украйна да се раздели, а новата Западна Украйна ще стане пълноправен член на НАТО. И ако руската агресия продължи, този път ще срещне категоричен отпор на колективния запад.

318

Анонимен

преди 1 месец

Да омбрело не им до смях. Тормозеха ги всички от всякъде. Много преди СВО.

317

82-ОМБР

преди 1 месец

Важното е,че спецялната върви по план,и истеглянето на блатная от зърнената зделка е по план,и жалното скрибуцане на руския черноморски флот в ъгала и то е по план,но по плана на Зеленски"наркомана"им спука руските чордила!

316

Анонимен

преди 1 месец

За САЩ и за UK поне войната беше бизнес. Ами за Европа глупости безкрай. Пълни глупости. Как ще живеем в такава Европа. На убийци. И в БИ.

315

Анонимен

преди 1 месец

Укронацитата ядат здрав пердах по целия 1482-километров фронт. Скоро ще бъдат изтикани зад Днепър. Там им е мястото.

314

82-ОМБР

преди 1 месец

Зеленски плаче-не плаче руснаците,и на тех не им е до смях!

313

Анонимен

преди 1 месец

А как върви перемогата. Укрофашистите стигнаха ли до Подмосковието или ще си останат само с терористичния акт, при който избиха 152 посетители на концерта.

312

82-ОМБР

преди 1 месец

Летището в Джанкой изгоря тази нощ заедно с укопаторите! Слава на Украйна!