85

Sata NATO

преди 1 месец

Няма за какво да се сбиват - Израел им утрепа генералите, а Ирад само прьдна срещу вятъра и заяви, че генералите им са отмъстени. Израел ще остави нещата така. До следващите генерали...

84

Анонимен

преди 1 месец

Дроновете не се свалят с ракети. Стрелят ги с картечници - Шилки и Гепарди. В Украйна даже имат звукови радари и и ги стрелят със стари Максим - Соколов. Много са шумни и бавни и се пеленговат с обикновен насочен микрофон.

83

Георги

преди 1 месец

Колеги форумци :), не се заблуждавайте, Иран е държава с 90 милиона население, 1.6 милиона квадратни километра, дългосрочен съюзник с Русия, не са безобидни :) сега само предупреждават, после ще наказват. САЩ, ако можеха щяха да ги подчинят, както нас... Те искаха още преди години, но им беше казано да не посягат... Сега те предупреждават Израел да се сниши, та да видим... по принцип е ясно, като в Украйна, бивша

82

1967 година!!!

преди 1 месец

До Georgi do 1967. Малката разлика е, че в 1967 година премиер на Израел беше ГОЛДА МЕИР. Еврейка, струваща колкото десет мъже. Тя командаваше израелската армия. Сега Нетаняху е много по-сдържан от Меир навремето. Той повече говори и не смее много да воюва с арабите зад граница. Заканва се, но е малко страхлив.

81

Скъпи ракети

преди 1 месец

Атаката на Иран струва много пари на Израел. Тези ирански дрони са ефективни когато са масови (на принципа на катюшите, само че с по-голям обсег). Евтини експлозивни дронове, които чрез многобройна численист нанесят щети на противника.Дори всичките да бъдат свалени, пак ракетите които ПВО използва струват пъти в повече от един жертван ирански дрон.Дроните пасват според съветската военна доктриан за масовост и изтощаване на противника при война на ресурси. За ПВО не е гот да те обстрелват с така.

80

Драги 85

преди 1 месец

Дарвин е прав. Произлязъл си от ***. Но не си еволюирал, фарисей.

79

Georgi do 1967

преди 1 месец

Има малка разлика между Египет 1967 и Иран 2024, всички ще го видим по-вероятно скоро! Ако САЩ можеха да сторят нещо на Русия, Иран, Северна Корея, Китай, Индия и много други, щеше да го направи. А сега не могат да спрат дори партньора си в Близкия Изток. Просто нещата се променят :) Лошото е, че въпреки тази проста истина, те не спират с провокациите, и много хора страдаме...

78

Знаем 84

преди 1 месец

Знаем. Да си чел, че тази война /всъщност нападение/ е започнато от евреите. Арабите и без друго не са кой знае какви войници, но са нападнати и хванати по бели ***. Лесна работа. Но после следва войната от Йон Кипур. Там не е толкова добре за евреите. Кисинджър се намесва. Отърваха. та така. Чети. Сега е 21 век, а не тогава. Господ знае какво ще стане, но за РБ няма да е добре.

77

И НЕ ЗАБРАЯЙТЕ!!!

преди 1 месец

Че нашият Бог-Исус Христос е ЕВРЕИН. И всичко, което сме днес ние християните го дължим на евреина Христос. Без него сега нямаше да бъдем това, което сме. А израелците са неговия народ, народът на Христос. Айнщайн също е ЕВРЕИН.

76

1967 година!!!

преди 1 месец

Ами знаете ли как завърши ШЕСТДНЕВНАТА ВОЙНА-1967 Г. между Израел и арабските държави. Египет беше към 100 милиона и изпратиха армията си срещу Израел. А пък евреите взеха, че обкръжиха тази армия и заловиха египетските аскери. След което ЗАВЛАДЯХА СУЕЦКИЯ КАНАЛ. Египтяните си го върнаха едва в 1979 година, когато президента АНУАР САДАТ отиде в Тел Авив и на колене се моли пред израелския премиер МЕНАХЕМ БЕГИН. Може да намерите в интернет за Бегин и Садат. Който капитулира пред евреите.

75

Георги

преди 1 месец

Хора, в този форум има много "експерти". Толкова разбират, колкото и са екперти. Да не мислите, че Иран е сам. Смешно е. Нека да ги мападнат и ще видим всички кон боб яде ли... С хегемонията на САЩ свърши. Lets make America great again :)

74

ДА ЖИВЕЕ

преди 1 месец

ИРАН! Целият свят е със вас!

73

Аноним

преди 1 месец

Израел, с помощта на своите партньори, победи атаката. Изразяваме нашата пълна солидарност и подкрепа към Израел и неговия народ и потвърждаваме нашия ангажимент към неговата сигурност", се казва в изявлението.

72

Иран-Израел

преди 1 месец

До АНГЕЛ. Евреите имат разузнавателни сателити. С които могат да засекат откъде иранците изстрелват ракети и дронове. ПОМНИ МИ ДУМАТА! Евреите няма да бомбардират ирански градове, а иранските складове за тези оръжия: ракети и дронове. ТОЕСТ израелците ще нанесат ИЗПРЕВАРВАЩ, ОБЕЗОРЪЖАВАЩ УДАР на Иран. Който ще ликвидира техните дронове и ракети още докато са на земята. След това иранците просто НЯМА ДА ИМАТ какво да изстрелят.

71

Офф

преди 1 месец

Анонимен - ако иранците искаха жертви и лесна мишена ще го направят за два дена. Явно си от провинцията, но провери къде им е посолството в София. А ченгетата са ни едни порфита. Не думай. Пък си имаме *** и бежанци. Дано не го направят, че ние горим. Оня 77 Ясновидец е още по-***. Къде им е общата граница с евреите та да минат и забият знамето? Отвори картата виждащия в бъдещето.

70

железен купол

преди 1 месец

Израелците са просто неуязвими за иранските дронове и ракети. Затова пък израелските ракети могат да нанесат опустошителни удари над Техеран и други ирански градове. Не е решил Нетаняху,не са го направили. Ако той реши, никой няма да попречи на Израел да нанесе унищожителен ответен удар.

69

ясновидец

преди 1 месец

Ако се сбият Израел и Иран, евреите за една седмица ще превземат Техеран и ще забият израелското знаме върху най-главната джамия на Техеран. После ще я обърнат на синагога.

68

Анонимен

преди 1 месец

Иран са изпробвали 7 хиперзвукови ракети. Нито една не е била поразена от израелското ПВО.

67

ПорЦелан

преди 1 месец

До Ангел. Евреите са похарчили снощи за ПВО 1.3 милиарда долара.

66

АНГЕЛ

преди 1 месец

След няколко такива атаки и няма да имат ракети за ПВО-то които никак не са евтини. 2.5 млн $ струва едната. Докато един Шахид е 20к$ а балестичните Ирански ракети са толкова стари че цената им се определя от борсовата цена на желязото !