11

ЦСКАР

преди 1 месец

Има хора на които ги кефи държавата да се отнася така към тях както ЦСКА - София към неговите фенове - т.е. като към нишши същества. Това са съвременните ЦСКАРи.

10

Анонимен

преди 1 месец

Ако искате да има мачове без проблеми ги правете без публика по стадионите или полицията да ги бие както едно време. Тогава такива вандалщини и простащина беше немислима.

9

Анонимен

преди 1 месец

ЦСКА - София е символ на комунизъм, олигархия и съвременната мутро-мафия. Който иска да подкрепя това ЦСКА - на неговата съвест да е.

8

Анонимен

преди 1 месец

8 ей така трябва с вас, пълно закриване Искрено се надявам, че няма да се наложи правителството да активира окончателното наказание, което е временното изключване на гръцки отбори от европейските клубни турнири. Сигурен съм, че няма да се наложи да стигаме дотам. Вярвам, че всички осъзнават колко сериозна е ситуацията, но и колко е решено правителството да се справи с футболното хулиганство.Кириакос Мицотакис премиер на ГърцияМицотакис добави, че полицията поема контрола над организираните фенове, които създават проблеми. По думите му за всеки отбор ще има само една асоциация, която

7

Анонимен

преди 1 месец

8 Чети Заради футболното хулиганство: Гърция закрива фенклубовете на отборите Гърция закрива сдруженията на феновете на футболни отбори и ще ги замени с официални сдружения, които ще работят в централата на всеки клуб.Това обяви премиерът Кириакос Мицотакис след поредица от срещи в правителствената резиденция Максимос в Атина с участието на президента на УЕФА Александър Чеферин, гръцки министри и собствениците на гръцките футболните отбори Олимпиакос, Панатинайкос, АЕК и ПАОК

6

Анонимен

преди 1 месец

До 5 защото такива като Черепа с еврофутбол и Пеевски с тотото плащат. На тях им трябват гаменчета за политически поръчки. В моят град има "офис" на фенклуб на Уефски точно срещу две средни училища. Никога не съм виждал някой да влиза вътре, но графити около училищата има. Абсолютно съм сигурен че тези "офисчета" са перачници на пари. Никой никога не им е правил проверка. В Гърция след убийството на едно момче ги забраниха със закон.

5

Тенгри Кан

преди 1 месец

София = Ивицата Газа;)))

4

Анонимен

преди 1 месец

До 456В България в най-лошия вариант ако хванат сокър хулиганите ще ги осъдят на 25 дни за хулиганство и ще им се размине.

3

Анонимен

преди 1 месец

Следващия път да играят мача на някоя селска поляна.

2

456

преди 1 месец

Отдавна тези мачове трябваше да се играят без публика.Докато т.нар.фенове са хулигани,биячи,разрушители, значи без тях.Защо никога в България не се взимат разумни решения,като в Англия,Гърция....?!!!!

1

Анонимен

преди 1 месец

Русия е виновна