61

Анонимен

преди 2 месеца

Аз искам да се разследва как и кой настани шарлатаните в управлението и последвалото разрушение на държава ИМА ли изобщо вече останали честни държавници къде са

60

карачанаков

преди 2 месеца

О Барутник мараба въ ,появили се най после, а нещо да кажеш за Киро Лъжеца,Асен Крадеца те на какво са символ?

59

Анонимен

преди 2 месеца

Този Манол Пейков що за депутат е промяна прави защо и кои гласуват за тези

58

нискочелия мирчуф

преди 2 месеца

не може да измисли нищо освен да яхне носа на мравояда

57

Анонимен

преди 2 месеца

До ш м а т к и т е в коментарите тук. ББ няма как да си направи сам Турски поток без одобрението на ЕС и най вече Меркел. Така че колкото и да се песните значение няма.

56

Анонимен

преди 2 месеца

До 48 пиши от свое име това е твоят живот

55

Анонимен

преди 2 месеца

Да се тества за нарконици Ицо Хазарта, показал среден пръст в парламента пред камерите. Има снимка, на която се вижда как шмърка, закрил с ръка носа си.

54

Анонимен

преди 2 месеца

53 Да се чете "фикус".

53

Анонимен

преди 2 месеца

Но, върха на всичко е, заснелият търбуха си Ананиев Настимир, който скрит зад фокус, подслушва стоящият наблизо Борисов, който разговаря със съпартийци. И тази снимка може да се види в нета. Такова падение! ПП са пълна скръб, карикатура.

52

Анонимен

преди 2 месеца

До На Боко чекмеджетоСпоко генчо. Той сам се изплаща.261 млн.лв.печалба за 2022г. За 10 години ще се изплати. Не можеше Газпром официално да го строи, защото сега щяхме да имаме проблеми. Е такава корупция искам. Не като честността и почЕтеността с електроавтомоилите в ЛовИч.

51

Анонимен

преди 2 месеца

В Турция Росатом ще строи вртрата АЕЦ Синап . А ние оставаме без ядрена енергетика заради членството в ЕС и нато .

50

Анонимен

преди 2 месеца

51 Има и други видеозаписи, като например, в почивката Киро си хортува с дебелюцкото от ПП, който направиха шеф на комисия, свил пестници като при отбрана при боксов мач и замахва...Той си е каратист и в политиката. Преди време сръга журналист с лакет и едва не наби съпартиец от зелените. Чупи шишета, по свидетелства на присъстващи...Хулиган.

49

Анонимен

преди 2 месеца

Тази комисия е само предизборна пушилка. От ПП-ДБ много добре знаят, че пътната карта за Турски поток е съгласувана и разрешена от Европарламента. Неможе току така да строиш магистрален газопровод без разрешението и одобрението на Еврокомисията по въпроса. Ако има нещо нередно в този газопровод, то е със знаението на ЕС и затова се мълчи по въпроса от Брюксел, в противен случай щяха да вдигнат патардия и да наложат санкции на България.

48

ГРАБители

преди 2 месеца

Платените *** са назначени и вършеят в пространстовото.....пишети си наволя, аз презирам ГЕРБ безплатно и никога няма да гласувам за тази шайка. Все се чудя като се продадеш за 50 лв. за глас, а после броиш стотинки за хляб-- защо го правите!?

47

Реалист

преди 2 месеца

А самолетите и бронетранспортьорите на хартийка - тя какво са, а и там потънаха едни 10 милиарда в най-добрия случай, но пари за детска болница няма! Ако някой гласува пак за ПП/ДБ - значи е Курило!

46

Анонимен

преди 2 месеца

Тези самовлюбени навлеци доказаха, че нямат една гънка в плондерите си. Затова мутрите им го слагат с двеста и се кефят. Жалко, че се доверихме на извънземните им дипломи, но никога повече.

45

Анонимен

преди 2 месеца

Да видим какво ще излезе и от тази комисия. А между другото какво стана с комисията за имунитета на Бойко Борисов, която Христо Иванов създаде още в началото на този парламент? Излезе ли някакво решение от нея?

44

Анонимен

преди 2 месеца

42 Но, получаваме милиарди и половина на година, печалба.

43

Анонимен

преди 2 месеца

Аз искам парламентарна комисия, кой ни натресе "прростоидиотите". Не е само Рундьо. Господина с хотелите. ПосолстваТа и т.н. Да се изясни кой докара това бедствие на България. Ааааа, и тези дето се търкаляха по жълтите павета.

42

Анонимен

преди 2 месеца

Сабрутев и Василев т.н. Кокорчо, да кажат къде са 8-те млд? За какво точно, са отишли. С финтовете на Кокорчо, от едно място, преместени на друго, се губят доста от тях. Комисия и да бъдат разследвани.