69

Анонимен

преди 1 месец

Да назначи Киро за премиер

68

Радослав

преди 1 месец

Не ми крещете бе!

67

Масово

преди 1 месец

За какво са тези Гвардейци като МВР убиват цяла България!?

66

Радослав

преди 1 месец

До 75-тата: добре, значи сайта на ЦИК според теб дава фалшиви данни. Няма проблем. Това гърбавокадънките ако не ви е статистика от баш баш кадъна та не важи значи? Тиквички ***, потенциалните избиратели по списък са малко по 6.6 милиона! Ако си мислиш, че в България има 8 милиона население ок, но реалността е съвсем друга. Е да ако сметнем и умрелите +Костинбродски бюлетини може и да го докараме до 9-10 милиона избиратели от които има няма 1/20 с или без тяхно знание да са гласували за Гроб

65

До 78

преди 1 месец

Новият Магнитски, ще е по-зле и от стария, изпират се всички намагнитени и те заблестяват от "чистота"!

64

Анонимен

преди 1 месец

До АнонимеН - новия списък Магнитски може да промени доста неща

63

Анонимен

преди 1 месец

До Радослав-послушай човека

62

Анонимен

преди 1 месец

До Радослав - пак лъжеш, това са само гласовете в страната.

61

Радослав

преди 1 месец

До 72-рата/то: кажи нещо смислено или всички кадъни от харема гроб сте мозъчни донори като баш баш кадъната ви и мозъка ви стига да запомните 3 думички? Кажи слабоумна кадънке, кое не ти харесва? Че харема ви ще трябва да носи отговорност за хаоса в които хвърлихте държавата ли? Че за пореден път парламента приема закон който още при първото му прилагане и се вижда колко некадърно е написан ли, както става последните 15 години? Това ли ти е проблема кадънке?

60

Анонимен

преди 1 месец

Който и да е премиер трябва да остави Тагарев военен министър. Той не е партиен и МО няма отношение към изборите, но ще продължи ударно с помоща за Украйна.

59

Радослав

преди 1 месец

До 67: сред избраните от Гроб, ДПС, ПП-ДБ очакваш да се намери нещо свястно ли? Списъка е с цели 9 политически марионетки. Което и да избере все ще е на някой лакея. Да избира гробаджия, че поне кадъната да спре да мрънка, че предишните му били виновни и, че служебните чупят държавата! Като е толкова кадърна да му дават служебно правителство и да си носи отговорността, поне да е ясно кой трябва да се псува и защо!

58

АнонимеН

преди 1 месец

БОРИСОВ ОБЯВИ, ЧЕ Е НАРЕДИЛ НА НЕГОВИТЕ ХОРА ДА СЕ СЪГЛАСЯВАТ! ТЪЙ, ЧЕ СЛУЖЕБЕН ПРЕМИЕР ЩЕ ИМА!

57

България е

преди 1 месец

Меката на имотните измами

56

Радослав

преди 1 месец

До 61-вата: на последните избори гласуваха 2683000 души от които като се махнат Не подкрепям никой, невалидните бюлетини и тн остават 2500000! И с тези 1/3 от гласовете смяташ, че НС е легитимно? Че то харем гроб с мъка събра 630000, а колко от тях са Костинбродски бюлетини само кадъната знае! И с тези 1/3 гласове променят конституцията? Кое му е легитимното бе? Цялата интимна сглобка с мъка събира 1 милион гласа! И това са 3 партии със 160 дупедата! А Радев е една личност!

55

Анонимен

преди 1 месец

Дано намери някой свестен....

54

Издирва се

преди 1 месец

путин жив или мъртъв награда 1 милион долара.

53

Анонимен

преди 1 месец

До До 31 - Какво значи за теб това, никой не го интересува

52

Радослав

преди 1 месец

До 58: аз ако имам вакуум, ти имаш ДНК директно впръскано през ухото от Бойка калдаръм кадъна, Шиши, Кирчо "умното" и Костя Копейкин! Хайде драго/драга или като каквото там се самоопределяш: кажи този път какво ви е виновен президента, че господарят ти забърка каша с *** промяна на конституцията? Кой смяташ, че трябва да предложи Радев за служебен министър председател? Кажи бе тиквички? Или като господарката си само подскачаш и нищо умно няма да кажеш?

51

???

преди 1 месец

Къде са сега тези 166 депутати от ДПС, ГЕРБ-СДС И ПП-ДБ, които миналата година внесоха проекта за тези недомислени промени в Конституцията и после депутатите от същите тези партии и коалиции ги гласуваха? Защо не обяснят по какви причини гласуваха тази безсмислица?

50

Колчо Слепеца

преди 1 месец

В американската колония Тикволандия вече няма кандидати за длъжността "главна марионетка". Предишните, които американецът Радев ги навъди, ни закопаха още повече. Кирчо, Кокорчо, Денковчето, дори и оня Стефан Янев побърза да гласува за изпращане на оръжие, което води до все по-висока инфлация. Амебиии