23

Бай Дрън

преди 1 месец

Лудницата пак ти е пуснала интернета през нощта :)

22

Анонимен

преди 1 месец

Никаква милост към укрите-цивилни или не. Зе-то вместо да изкаже съболезнования за загиналите в Москва-в такива моменти, е въпрос на чест и говори какъв човек си, нарече Путин нищожество. Просто така. Каквито жертви трябва да се дадат, за да бъде унищожето злото Украйна, да се дават и да се приключва вече.

21

Анонимен

преди 1 месец

Не знам... Извадиха тялото на полски генерал от уж цивилен обект... Двама холандци и т. н. Укрите отделно.

20

Анонимен

преди 1 месец

Това не могат да проумеят евроатлантичетата списващи тук. Те се радват, че Русия била много слаба щото видиш ли фронтът бил застинал. Не могат да осъзнавт, че Русия буквално стъпваше на пръсти. Досега не бяха ударяли центровете за енергийно производство, само кабели и трансформатори. Не че не можеха, но преднамерено не го правеха за да не тормозят населението. Сега обаче нещата загрубяха. Свърши се. Изключват Украйна! ОТ ЩЕПСЕЛА!

19

ГЛЕДАТ ВСТРАНИ

преди 1 месец

В Газа от Ноември насам се изчислява че има 35,000 убити цивилни, мнозинството от които са жени и деца. Това прави по около 230 души на ден средно. Новини за това няма. Като им се каже това на западните лидери и жърналисти, извъртат глава. ГЛЕДАТ В СТРАНИ.

18

Броени дни

преди 1 месец

Броени дни ни делят от началото на масирана офанзива. Всичко от левия бряг на Днепър минава в Руски ръце. После следва Одеса и Транснистрия.

17

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Е как цивилни бе, товарич? Това са еврейско-нацистки натовски киборзи-генерали. Освен това са и членове на ИДИЛ. Руската истина от руския мир.

16

Анонимен

преди 1 месец

А в Газа колко са убитите за ден? Или в Газа не са хора?

15

Парапет Киров

преди 1 месец

Ей напишете и израелците колко хора невинни убиха и те днес!На бас че са в пъти повече. Обаче послушковците не пишат. И не смеят да питат.

14

От днес

преди 1 месец

Западни журналисти не се допускат на фронта там, където не щата вървят зле.. Т. Е. Никъде... Няма свобода на словото в укрия...

13

Сандо

преди 1 месец

еееееее прайд по време на война ... направо ги стреляш и никой не пита нищо

12

Анонимен

преди 1 месец

Сашко сашко къде ще се криеш сашко.

11

12

преди 1 месец

Ще те удари и тебе... Скоро

10

До 8

преди 1 месец

Надявам се, че ще има още удари по руснаците. Каквото и да им се случи, ще е напълно заслужено и изобщо няма да ми е жал. Терор до дупка - това е решението.

9

Анонимен

преди 1 месец

Украинците са неблагодарници, живеят на чужда земя, тръгнали да избиват народа който ги е подслонил и приютил в къщата си.

8

Анонимен

преди 1 месец

В Украйна няма нито една точка, в която Русия да не може да нанесе високоточен удар който преодолява всяка система ПВО.

7

Удрете

преди 1 месец

С графит и бомби... Скапват цялата енергоукрия... НАНАЙСИ ТОК...

6

Анонимен

преди 1 месец

ИДИЛ изметоха 150 путлерофашиста за около 20 минути. После ФСБ хванаха някакви от улицата и ги мъчиха, докато не признаят, че са извършили нещо, което не са. ИДИЛ казаха, че ще има още удари.

5

Много малко

преди 1 месец

Нищо, следващите да се готвят.

4

Хахаха

преди 1 месец

Умряло ли е пак полско генералче по време на учения?