173

Анонимен

преди 1 месец

видеото от разпита е предизвкал много топли чувста в Таджикистан и при други мюсюлмани

172

Анонимен

преди 1 месец

231, що да не предположим, че масовото убийство на беззащитни в Крокус, е наказание срещу руския народ за това, че масово - 87% - даде своята подкрепа на Путин?

171

до 228 и 229

преди 1 месец

На наасрано смърди от осрааните ти неизпрани ***,ваатенкаа неграмотна.

170

Анонимен

преди 1 месец

Само знам,че преди две години като помолих Господ гръм да удари онези от СеРеУ където искат да ни вкарат във война тогава пред една църква в центъра на София удари мигранти.Да,застрашена е Европа.Това са наемници,които ги вкарват с цел да спалшват ако дадената страна не "слуша" глобалистите.Помните ли миналия път когато съставяха правителство как имаше пак бомбени заплахи?Вчера пак така...

169

Анонимен

преди 1 месец

"Снощи БОГ ПУТИН пак ги е тряскал" - Руските ракети свършиха още през март 22 г. Чии ракети летят сега никой не знае.

168

Анонимен

преди 1 месец

Който вярва, че точно ИДИЛ стои зад това, ще да е прекалено наивен. Като и оня Осама бин Ладен, който им съборил кулите на хамерикосите с две самолетчета и оная колбичка, която беше доказателство, че Ирак притежава химически оръжия и още много фантасмагории, които ни пробутват за чиста проба истина.

167

Анонимен

преди 1 месец

ИДИЛ са измислени от англосаксите и им вършат черната работа. Били воювали срещу Иран и Русия, хуморески.

166

Анонимен

преди 1 месец

Какъв ИДИЛ? Продължавате с тоя идил свръх упорито. Идил няма и една единствена причина да удря по Русия. Но по Европа и САЩ има милион причини. Така, че....гответе се. Особено след като ги набедихте. Ще си го отработите.

165

ъъ

преди 1 месец

До 213 Защо не отидеш да се прегледаш?Несвързания ти коментар,говори за личностни проблеми.Но определено,омразата ти към Русия е ясна.

164

Анонимен

преди 1 месец

ИДИЛ=САЩ

163

100%

преди 1 месец

идил това е usa + украйна.....

162

българин-християнин

преди 1 месец

Опомнете се,оглупели хора!Ислямът води от години война с християнския свят.Но от 15-20 г направо си го казват.А,ние,подвластни на либерализма,отказваме да го приемем.Те от годи избиват невинни из Европа и САЩ.От страх ли,от глупост ли,не казваме на глас този зловещ факт.Осъзнайте се,те не разбират от доброжелателност,от миролюбивост,от доброта.Те не не ценят човешкия живот.Неизбежен е тежкия сблъсък с този животински свят.Не разбирате ли,че искат да разрушат нашия свят?Отговорът е само един.Удар

161

Анонимен

преди 1 месец

Няма да повярвам, че Хорасан е способен самостоятелно да организира това пъклено деяние. В понеделник Жозеп откровено разкри картите: "ЕС не може да позволи на Русия да спечели тази война, защото ако Путин спечели, американският статут на Световен Хегемон ще се окаже застрашен".

160

КаскетЯ

преди 1 месец

Нападнаха ги защото, на началника др0гара Пютин не се отказва! Изгледайте видеота когато избиват хладнкръвно хората, стрелците се държат като профенионални убийци от спецназ! Нямат нищо общо с тези кио хванаха- страхливи и прости селяни!

159

Анонимен

преди 1 месец

Е нали руснаците се хвалеха (и сам Путин), че в Сирия само те се борели с ИДИЛ и и само те го унищожавали и т.н. Нещо много бързо го забравиха това, но ИДИЛ очевидно не.

158

New York Times

преди 1 месец

NYT: САЩ не дали на Русия подробности за очакваната терористична атака поради опасения

157

203 РСОФОБСКИ БОКЛУК

преди 1 месец

Не ми минавай с чужди лозунги. Верви си в оркаина и там врещи колкото си искаш. Тук е само Слава на България. Ясно скопец?

156

Анонимен

преди 1 месец

Да убиваш невинни хора без причина,това него разбирам аз.

155

Анонимен

преди 1 месец

Там в Русия има доста *** и някой ги активира,ама кой????

154

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Руснаците пак си свалиха техен изтребител в небесата около Крим. Трети изтребител за годината си свалят, и два хеликоптера.