33

Право на мнение!

преди 2 месеца

Давайте ГЕРБ на Мария Габриел и пенсионирайте Борисов! Време е ГЕРБ да се изчисти от компрометираните личности, които саботират цяла България!

32

bbb

преди 2 месеца

До АнонименИ това какво общо има с темата?

31

Тото

преди 2 месеца

Не я разбирам какво точно да се запази, това, че я нарекоха хубавото лице на мафията ли...

30

КОНСТАНТИНОВ

преди 2 месеца

ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ ПОСЛЕДНИТЕ 33Г.КАКТО ГИ НАРИЧА НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ И НЕ САМО ТОИ ИМ СЕ ИСКА ОТНОВО ДА УПРАВЛЯВАТ.ЛОШОТО ЗА ТЯХ Е ЧЕ ОСТАНАХА МАЛЦИНА БЕЗ МОЗЪК КОИТО ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Хахах, още едно ръждиво корито СУ-35 се разби край Севастопол! Тоя път май е паднал сам - какво да очакваш от една бракма? Честито копейки!

28

Анонимен

преди 2 месеца

До 20, руски пл*ъх, нищо няма да чуем, и това "скоро" го пишеш от две години, а то все не става и не става! А само да те светна че "кинжала ти" не умее да подбира дали си от ПП, от ГЕРБ, от Възраждане и пр... знам че си пpoст до безкрайност, ама поне това опитай да осмислиш

27

Анонимен

преди 2 месеца

Подготвят следваща сглобка.

26

Анонимен

преди 2 месеца

Единствения и полезен ход е да бяга далеч от Бойко.

25

Анонимен

преди 2 месеца

Скумрийке, ще не минеш към ППДБ, новото лице на мафията ще е точно на място.

24

Нека запазим...

преди 2 месеца

С кого, госпожо?! С 2 мил. оцеляващи пенсионери, 1.5 мил. работещи бедни, майките на болни дечица в болници без лекари, учителите в пенсионна възраст, близките на стотиците загинали по пътищата, младите хора в безпътица, с хората от смачканите култура и спорт?! С корумпираните политици, съдии и прокурори, тарикатите от строителния и имотният бизнес, банкерите, спекулантите и нашествениците от търговските вериги?! С кого? ... А после била ниска избирателната активност! На кого служите Вие?!

23

Изтезания и МВР

преди 2 месеца

Някой интересува ли се за схемите на МВР за убийства с честоти и Gang Stalking, а за незаконните затвори на МВР за изтезания!?Къде изчезна Гражданското общество, някой интересува ли се!?

22

до Н.срала се

преди 2 месеца

"""Имам познат, заклет евроатлантик! Америка му е все в устата.""" ------ Прати ми го в Щатите, ще го закарам в Сан Франциско и ще го оставя там за 72 часа, ако оцелее там за тези Три Дни ще си е променил евроатлантическата ориентацията завинаги!

21

Анонимен

преди 2 месеца

Ха ха ха, готови са за следизборна сглобка. Говори Козяк. хи хи хи

20

Анонимен

преди 2 месеца

мария изгуби шанс за всичко след изборите най-много да стане треторазряден депутат.

19

До всички ППплъхове

преди 2 месеца

ППлъхове и наркомани, подвизаващи се под ръждясалата табелка с надпис Български Елит, вие много скоро ще чуете свистежа на КИНЖАЛ, но тогава ще е късно. Ще се кръстите в несвяст, но Бог не помага на глу-пац-ите. Казвам да се знае!

18

Анонимен

преди 2 месеца

ЕСК РФ: получени са доказателства за връзки на терористите с украинските националисти. Следствието разполага с потвърдени данни за изпълнителите на терористичната атака, получавали значителни суми пари и криптовалута от Украйна, които са били използвани при подготовката на престъплението. Още един заподозрян, участвал в схемата за финансиране на терористи, е установен и задържан. Следствието ще поиска от съда да бъде избран по отношение на мярката му за неотклонение "Задържане под стража"

17

Анонимен

преди 2 месеца

Просто Киро има само 100 думи у речника си - каза Руди гела :)))

16

ШИЙ ЧУВАЛИ, ГАРАМЕЛ

преди 2 месеца

Макарона щял да праща войски в Одеска област. Нашите предатели, сред които е и тоя кон на снимката, също май искат да пращаме. Ама как ще ги върнем тези войски? Няма чували! Затова хващай иглата и почвай да шиеш чували, Гаргамел.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Предлагам евроаталнтическата сглобка ППДБ ДПС и Герб на войнта да се вяват заедно на ибзори с Тагаренко кандидат премиер, да не подменят вота на избирателите си след изборите

14

Анонимен

преди 2 месеца

За другарите от ГЕРБ зорът беше да се отиде на избори за да се угоди на президента.