83

Напротив!

преди 2 месеца

До 80. Корумпираните са тези, които се уплашиха от Реформите в съсебната система, регулаторите и службите, и ни пратиха отново на поредните безмислени и скъпи избори, защото страх ги тресе в Банкя.

82

Зелен чорап

преди 2 месеца

Абе, някой знае ли колко тоалетни има Нотариуса?

81

Анонимен

преди 2 месеца

В това ченге ми беше НАДЕЖДАТА ЗА ПРОМЯНА! И аз исках 22 имота,ама..друг път!

80

Въпроси?

преди 2 месеца

До 77 Факт. А как мислите забогатя Шиши и шефа му Сокола, а как Боко купи къща и луксозен бутик в Барселона???

79

Решетников

преди 2 месеца

Това корумпирано пиянде защо не е в затвора?

78

Възмутен

преди 2 месеца

До 75. Това ли ти поръчаха от мафията да дращиш днес за жълти стотинки, за да отклоняваш вниманиато от престъпната мафия вкопала се 12 години във властта?! Мафията, която саботира разследването около Нотариуса?! Мафията, която я е страх от реформи в съдебната система, за да не ги разследват и да се озоват там където им е мястото - в затвора!

77

Анонимен

преди 2 месеца

Я вижте кой е нотариусът на имотните сделки на Лъчезар мозъка, на томето Биков немозъка и на мръдналия Манев, също така и на Цецо и на Цецка. Повече от половината гербаджии наистина са използвали Марто за имотна облага и има доказателства за това скрити в чужбина. Обадили сме се на австрийската полиция, защото не вярвам на българската , все пак жена му на Марто работи в МВР

76

Факт

преди 2 месеца

Как мислите че герб и дпс грабят толкова години и нищо, съдебната система е под техен контрол.

75

Мафията вън!

преди 2 месеца

Боко и Шиши в затвора!

74

Анонимен

преди 2 месеца

Наздраве ,Рашков! Обаче и ти заедно с останалите от ПП си ДОВИЖДАНЕ !

73

ДФГ

преди 2 месеца

Айде почна предизборната

72

Анонимен

преди 2 месеца

Ясно че ще е саботират. Половината имат имоти от Мартин нотариуса, Стоян Тонев ми го е казвал, той да не от БСП . Опгто на Борисов и на Доганов ще преследвани така или иначе от който трябва

71

А бе

преди 2 месеца

КАЖИ СТОП НА АЛКОХОЛА,РАШКОВ!

70

РАШКОВ НЕ Е КОПЕЙКА?

преди 2 месеца

НЕЕЕЕЕЕ... 22 ИМОТА....... АМА ОТ ДРУГ НОТАРИУС....КОНКУРЕНТИ..... ХАХХАХАХА

69

1280

преди 2 месеца

Кире, не си Айляк, а пъленташак да ти кажа. Няма смисъл да се криеш, познахме те

68

Анонимен

преди 2 месеца

До 65.Вече са над 20 тоалетните! Сигурно е завещал да го мумифицират като фараон! Ще има да се радва на хигиенен комфорт на оня свят ..

67

Анонимен

преди 2 месеца

Дъртото ченге отново е активирано! Беше се кротнал по заповед на шефовете си от ПП,за да не дразни Борисов, но отново го пускат "на манежа"! Няма да научат урока - Не си създавай врагове! Борисов сутринта спомена "Не мога нищо лошо да кажа да тях"

66

TPOЛ4ETATA НЕ СПЯТ

преди 2 месеца

Яко активизация. Някой е набримчил копейките на макс. То се видя в комисията с каква наглост отговаряха тея прокурорки. Позволяваха си да дават заповеди и да определят правилата на комисията. По-младата директно си бичеше опорките на гербеpacти дето преди тов приказва шофьора на Маджо дето охраняваше автогарата в Стара Загора преди това. Ясно е, че всички по върха са роби на мафията. А ние сме техни роби. Да ви е честито другари.

65

1111

преди 2 месеца

Точно този ли болшевишки копой се пише борец за справедливост ?! В соца беше комунистически милиционер , през 90-те стана мутренски милиционер , днес е шарлатански милиционер.

64

19 тоалетни

преди 2 месеца

Човекът с 19 тоалетни се изказа?